HunHír.info

2019. Kikelet hava 19. nap, Botond napja.

Reflex (Popperpszihózis)

2008. november 22.
Gavallér János - HunHír.Hu

Popper úr! Miért riogat olyan, nem létező veszedelemmel, ami az önök fricska-gúny értelmiségi nyelvezetében kóser, de a lakosság százalékarányaiban se nem több, se nem kevesebb, mint bármely európai országban? Nem létező veszedelemmel, társadalmi feszültség keltése bűncselekmény!

Menedék - Bayer

A Magyar Gárda egy pártok és határok felett álló önvédelmi szövetség.

Popper Péter:

"Forrófejű fiatalként nagyon agresszíven reagáltam. Amikor például elkezdett valaki zsidózni, őrült módon összevertem.

Ha például egy gárda garázdálkodik az országban akkor önvédelmi gárdát kell alakítani, és úgy szét kell verni őket, ahogy Rómában szétverték a fasiszta tüntetést.

Én már tettem olyan javaslatot, hogy ha a rendőrség nem elég ahhoz, hogy megvédjen minket, szervezzünk önvédelmi brigádot, hogy igenis legyen rizikója annak, ha a vallása, a származása miatt bárki megtámad valakit!"


Magyarországon hány feljelentés történt származás, vallás miatt megtámadottak részéről? Tud-e ilyenről és ha igen, milyen intézkedéseket tett a rendőrség?

Popper úr, nincs Magyarországon vallási, származási megkülönböztetés.

Miért riogat olyan, nem létező veszedelemmel, ami az önök fricska-gúny értelmiségi nyelvezetében kóser, de a lakosság százalékarányaiban se nem több, se nem kevesebb, mint bármely európai országban? Nem létező veszedelemmel, társadalmi feszültség keltése az bűncselekmény! Tud róla? Nagy nyilvánosság előtt elkövetett lázítás, az értelmiségnek önvédelmi mechanizmusa, amely csak a kezükben lévő hatalomérzet miatt pökhendi az érvényes törvényekre!

Önigazolásukban az a fiatal, akit lemagyaroznak, őrült módon összeveri az illetőt, az rasszista; az a zsidó fiatal, akit lezsidóznak és őrült módon összeveri az illetőt, az jogos önvédelmet gyakorol! Az értelmiségi agyában ez összefér? Nem Popper úr, ön előre megfontolt aljas módon összeuszítja a Magyarországi cigányokat, az országukat féltő átlagállampolgárokkal! Ön nagyon jól tudja, hogy a cigányság helyzete sokkal inkább annak a globalizációs politikának az áldozata, mint ahogy az egész lakosság, ezért elterelő gondolat-beképzeltségükben úgy állítsák be a szegénység egyre bővebb elterjedését, mintha nemzeti, faji ellentétek erősödnének fel. Sajnos önök kezén a sajtó és így azt hitetnek el amit akarnak, hisz tudják az elégszer sulykolt hazugság igazságérzetben nyilvánul meg a lakosság körében, így bármilyen helyzet kialakulásáért csak és kizárólag a monopolmédia tulajdonosai és annak pszihometriai alkalmazását nyújtó tanácsadói réteg a felelős!

Popper úr, ön a kenyere javát Magyarország lakosságának köszönheti, ön e lakosságot lenézi, megveti, ezért én önnek semmi mást nem kívánok, mint fürödjön örökre lelkiismeretének tükrében! A másod meg harmadosztályú politikusokról meg csak annyit, hogy természetesen csak egy olyan háttérhatalom elégedett pl. a Magyarországon jelenleg demokráciát játszó parlamenti párt-nacsalnyikokkal, akik tisztában vannak azzal, hogy a médiafüggővé tett vágy, egy tál lencséért, sajnos eladja, kiszolgáltatja azokat, akiknek köszönheti kéj-kényelem kenyerét!

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Horthy naptár 2019 - 4 db EGYÜTT KÜLÖNLEGES KEDVEZMÉNNYEL!!!! - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóHorthy naptár 2019 - 4 db EGYÜTT KÜLÖNLEGES KEDVEZMÉNNYEL!!!!
Naptár - Bolti ár: 14 000 Ft
Internetes ár: 9 990 Ft
29% internetes kedvezménnyel
A Hágó - Ősi JánosA Hágó
Könyv - Bolti ár: 2 900 Ft
Internetes ár: 2 465 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A megbízható férfi - Bedő ImreA megbízható férfi
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 3 150 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Kozmikus hologram és a Kozmosz intelligenciája együtt kedvezőbben - László ErvinKozmikus hologram és a Kozmosz intelligenciája együtt kedvezőbben
Könyv - Bolti ár: 9 000 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
22% internetes kedvezménnyel
A kék vér gyermekei III. Utazás az aranykorba - Agnes Golenya PurisacaA kék vér gyermekei III. Utazás az aranykorba
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 3 150 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat