HunHír.info

2019. Fergeteg hava 21. nap, Regehű napja.

Reflex (Popperpszihózis)

2008. november 22.
Gavallér János - HunHír.Hu

Popper úr! Miért riogat olyan, nem létező veszedelemmel, ami az önök fricska-gúny értelmiségi nyelvezetében kóser, de a lakosság százalékarányaiban se nem több, se nem kevesebb, mint bármely európai országban? Nem létező veszedelemmel, társadalmi feszültség keltése bűncselekmény!

Menedek - Engdahl

A Magyar Gárda egy pártok és határok felett álló önvédelmi szövetség.

Popper Péter:

"Forrófejű fiatalként nagyon agresszíven reagáltam. Amikor például elkezdett valaki zsidózni, őrült módon összevertem.

Ha például egy gárda garázdálkodik az országban akkor önvédelmi gárdát kell alakítani, és úgy szét kell verni őket, ahogy Rómában szétverték a fasiszta tüntetést.

Én már tettem olyan javaslatot, hogy ha a rendőrség nem elég ahhoz, hogy megvédjen minket, szervezzünk önvédelmi brigádot, hogy igenis legyen rizikója annak, ha a vallása, a származása miatt bárki megtámad valakit!"


Magyarországon hány feljelentés történt származás, vallás miatt megtámadottak részéről? Tud-e ilyenről és ha igen, milyen intézkedéseket tett a rendőrség?

Popper úr, nincs Magyarországon vallási, származási megkülönböztetés.

Miért riogat olyan, nem létező veszedelemmel, ami az önök fricska-gúny értelmiségi nyelvezetében kóser, de a lakosság százalékarányaiban se nem több, se nem kevesebb, mint bármely európai országban? Nem létező veszedelemmel, társadalmi feszültség keltése az bűncselekmény! Tud róla? Nagy nyilvánosság előtt elkövetett lázítás, az értelmiségnek önvédelmi mechanizmusa, amely csak a kezükben lévő hatalomérzet miatt pökhendi az érvényes törvényekre!

Önigazolásukban az a fiatal, akit lemagyaroznak, őrült módon összeveri az illetőt, az rasszista; az a zsidó fiatal, akit lezsidóznak és őrült módon összeveri az illetőt, az jogos önvédelmet gyakorol! Az értelmiségi agyában ez összefér? Nem Popper úr, ön előre megfontolt aljas módon összeuszítja a Magyarországi cigányokat, az országukat féltő átlagállampolgárokkal! Ön nagyon jól tudja, hogy a cigányság helyzete sokkal inkább annak a globalizációs politikának az áldozata, mint ahogy az egész lakosság, ezért elterelő gondolat-beképzeltségükben úgy állítsák be a szegénység egyre bővebb elterjedését, mintha nemzeti, faji ellentétek erősödnének fel. Sajnos önök kezén a sajtó és így azt hitetnek el amit akarnak, hisz tudják az elégszer sulykolt hazugság igazságérzetben nyilvánul meg a lakosság körében, így bármilyen helyzet kialakulásáért csak és kizárólag a monopolmédia tulajdonosai és annak pszihometriai alkalmazását nyújtó tanácsadói réteg a felelős!

Popper úr, ön a kenyere javát Magyarország lakosságának köszönheti, ön e lakosságot lenézi, megveti, ezért én önnek semmi mást nem kívánok, mint fürödjön örökre lelkiismeretének tükrében! A másod meg harmadosztályú politikusokról meg csak annyit, hogy természetesen csak egy olyan háttérhatalom elégedett pl. a Magyarországon jelenleg demokráciát játszó parlamenti párt-nacsalnyikokkal, akik tisztában vannak azzal, hogy a médiafüggővé tett vágy, egy tál lencséért, sajnos eladja, kiszolgáltatja azokat, akiknek köszönheti kéj-kényelem kenyerét!

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A magyar ősvallás és őstörténet elhallgatott összefüggései - Pálfi KárolyA magyar ősvallás és őstörténet elhallgatott összefüggései
Könyv - Bolti ár: 6 990 Ft
Internetes ár: 5 990 Ft
14% internetes kedvezménnyel
János vitéz - Toldi - Petőfi Sándor - Arany JánosJános vitéz - Toldi
Könyv - Bolti ár: 5 200 Ft
Internetes ár: 4 680 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Kozmikus tudat csomag - 2 könyv együtt kedvezménnyel - László ErvinKozmikus tudat csomag - 2 könyv együtt kedvezménnyel
Könyv - Bolti ár: 9 490 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
26% internetes kedvezménnyel
A hunok Indiában - 3. bővített kiadás - Aradi ÉvaA hunok Indiában - 3. bővített kiadás
Könyv - Bolti ár: 2 950 Ft
Internetes ár: 2 508 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Árpád Kódex
Árpád Kódex
Könyv - Bolti ár: 9 980 Ft
Internetes ár: 8 982 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat