HunHír.info

2018. Magvető hava 17. nap, Balajtár napja.

Csúcs és a Mammonhiénák

2008. október 18.
Gavallér János - HunHír.Hu

A miniszterelnök összeröffentette a kapitalizmus haszonzsebelőit és a kiszolgáló személyzetet, úgynevezett Nemzeti Csúcsra. Lássátok, mi rontottunk el mindent, mi, mindannyian látszatot keltve, holott nincs bennük nemzeti felelősség, csak önfényesítő gőg!

Magyar Menedék - Magyarország álomtörténete

Gyurcsány Ferenc, mint arra legilletékesebb (???), kérte, nagyjaink hagyjanak fel a pártpolitizálással és a válságból való kilábalás érdekében, bekötött szemmel sétáljanak át a szakadék felett kihúzott kötélen, vagy a szociálishálóból kipottyantott sokaság után zuhannak a mélybe. Mondhatta volna: - Tanuljatok meg mások hátán, vagy a levegőben járni!

Uraim, a szöges bakancsot, legalább a szöges bakancsot vegyék már le!

Miről is szól a világválság? Természetesen laikusként, úgy érzem, semmi másról, mint kivonják vagyonukat a pénzoligarchiák a kockázatos piacokról, ezzel megsemmisítik, de legalábbis legyengítik az erősödő, fejlődő kishalak pozícióit. ( Na, ne már az én pénzemen gazdagodjatok meg! - felkiáltással.)

A világgazdaságban a mi kishalunk Demján Sándor kimondta, amit 93-ban, hogy karcsúsítani kell az államapparátust, de vagyona védelmében kéri az államot, mentse meg.

Milyen igaza van! Az államapparátus, az egzisztencia ingyencsecsszopói, a talpnyaló szavazó bázis mindig megmenti a káderképzőn kötött elitlobbit, s hull, hull a manna. Hogy is van ez? Az igazságba kell vegyíteni a hazugságot? Az állam kifosztásán hízott balfékek elhitték, hogy a pénzvilág is szocialista logikára épült Skála kópé? Hát nem, nem uraim, a világon nincs olyan, mint az önök agyában, miszerint a tettekért nem kell felelni és az ölünkbe hulló manna csak és kizárólag a hazugokat és a csalókat illeti! Nincs ilyen fizikai törvény és a pénzoligarchiák évszázadok alatt alakultak ki és az évszázadok hozadéka a haszon, melyet most, hogy úgy mondjam, realizálnak: Felfalják az amatőröket.

Orbán Viktor és Semjén Zsolt kimondta, emberek rontották el a dolgokat, olyan emberek, akik loptak, csaltak, hazudtak! (Maszek véleményem, mentse meg őket az ég!) Emlékeimben kutatva, a reformkor óta jelentkeznek a gondok a magyar ember gondolkodásában, mintha a reform szó átka lenne rajtunk viselhetetlen teherként, nem értjük egymást és a világot. Mások és gyilkos haszon rabja lett a tudat, amely évszázadokig védte a tisztességbe vetett hitet, még ha sok mihaszna úri dölyf is hízott tettein. Elveszett belőlünk a tisztességbe vetett alázat, az élet feltétlen védelme, hisz a haszonra bízzák már az egészségünket is, s az öregjeinket odadobják a Mammonhiénáknak. Bizony, bizony csak nyeljük a keserű pirulát, mossuk a mocskos lábakat, szorul torkunkon a hurok és ígéretekkel telt a padlás, míg bennünk egyre betegebb a gondolat, a hazugok, a csalók, a tolvajok boldogok. Meddig fog ez így menni? Az emberi jogok nyilatkozata miért lett a lélekből papírra vetve? Mert mindenki tudja, hogy a pénznek jelenleg korlátlan joga van és a becsület, szemlesütve nyalja a talpát!

Tudom, naivság feltételezni olyanokról, akik a vagyonszerzés és a társadalmi felelősség során gátlástalanul mertek a közösből elvenni, pedig arról az asztalról illik és csak annyit elvenni, ahová és amennyit az ember tesz. Tehát szeretném hinni, hogy a kishalaink, egy pár pikkelyt levedlenek bőrükről, vagyonukból, az emberért, a hazáért mondjuk úgy 10%-ot beáldoznak, mielőtt felfalják egész bankbetétjüket, a veszett vergődésbe kezdett, haldokló Mammonhiénák. Nos, fel fogják falni mind, mert éhesek és félnek, félnek a valóság világosságától, hogy felismerik az emberek, az érdekek nem egyéniek, az érdekek közösek.

A felelősség áthárítása, mindaddig sikertelen kísérlet, míg csak fellengzős együttérzésről szónokolnak a bűnösök, áldozatokat kell hozni, és mivel a nemzet lelkét már feláldoztátok, a saját vagyonotok következik, kópék, s cimborák!

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Hunivity - társasjáték - Hajnal és LegendHunivity - társasjáték
Társasjáték - Bolti ár: 6 800 Ft
Internetes ár: 6 120 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Egy új világrend felé - Tóth Gy. LászlóEgy új világrend felé
Könyv - Bolti ár: 2 490 Ft
Internetes ár: 2 241 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Pannóniai kereszténység - Zakar AndrásPannóniai kereszténység
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 520 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Titkos társaságok fogságában - Összeesküvés elméletek sorozatTitkos társaságok fogságában
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Itt van a kutya elásva! - Bárdosi VilmosItt van a kutya elásva!
Könyv - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 791 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat