HunHír.info

2019. Áldás hava 20. nap, Bátor napja.

"Sabat Salom, motherfuckers!"

2008. július 23.
Lajtabán – HunHír.Hu

A szokásos, szinte minden hónapra jutó anyagi érdekeltségű holokauszt szeánszok mellett a "liberális” ifjak és médiumok már készítik elő a zsidó übermensch megjelenését.

Menedek - EngdahlTöbbfrontos harc részesei lehetünk ma Magyarországon, és ebbe a körbe tartozik az ifjú, elkötelezett zsidók, és az öreg, lógó orrú pincelakók közötti ellentét egyre erőteljesebb kifejeződése. A munkatáborok lakóihoz közvetlenül kapcsolódó nemzedéknek még nagyon fontos volt a múlt életben tartása, s nem utolsó sorban a hatalmas anyagi kárpótlások megszerzése, és az állandó siránkozással, a többség megalázásával járó figyelemfelkeltés a legnagyobb magyarországi történelmi tragédia hamis mítoszának erősítése. Az unokák és a dédunokák mára már kinőttek a siránkozós, szégyenlős és az alázatosság álarca mögé rejtett gyűlölet bűvköréből.

Ők már a harcos, elkötelezett és felemelt fejű zsidót képviselik, azt, amely Európa más nagyvárosaiban már régóta megjelent, és kifejeződött a filmvásznon is.


A zsidó a legtökéletesebb, legokosabb, a hazát, s a nemzetet megmentő prototípusa, a függetlenség napja című Spielberg-féle amerikai reklámfilmben köszöntött be hozzánk, amikor természetesen a zsidó eszének köszönhetően menekült meg a világ. Aztán több kisebb-nagyobb propagandafilmet is bemutattak, sőt a tv-csatornák játszották a felújított Spartacust, ahol teljesen történelmietlenül a trák rabszolga legbátrabb, leghűségesebb és legodaadóbb szövetségese egy zsidó.

Magyarországon a Hollán Ernő utcai tüntetés volt az első igazán nagy lépés az arcukat vállaló, és erejüket fitogtatni akaró zsidók megjelenésében, de a "nácik kifelé, mi vagyunk a magyarok” dávidcsillagos megközelítése megjelent már a Vér és Becsület korábbi (2003. február 15.), becsület napi megemlékezésén is. Ott a szemmel láthatóan tagba szakadt biztonsági emberek védelmében artikulálatlanul üvöltöző, a magyar Himnusz alatt is kiabáló és dávidcsillagos zászlót lengető, fizikai felépítésük alapján vézna és betegesnek tűnő, eltorzult arcú ifjú hölgyek és urak skandálták a Nácik kifelé! rigmust, és azóta ez a hang, illetve megközelítés csak erősödött.


A toleranciára való hivatkozással a cigány kisebbség bűnöző tagjai melletti abszolút kiállás, ennek médiajelenléte, illetve a devianciák és a mások népszerűsítése és erősítése mind azt a célt szolgálják, hogy elfogadhatóvá és szalonképessé tegyék azokat a viselkedésformákat, amelyek erkölcsi és akár büntetőjogi szempontból is teljes mértékben elfogadhatatlanok.


Azt tudjuk, hogy a zsidó gimnáziumokban micsoda erőteljes munka folyik azért, hogy az odajárók identitástudata minél erősebb legyen, és bizony megjelent a felemelt fejű zsidó, aki ha nem is testalkatban, de észben, rafinériában és identitástudatban bizony példa is lehetne az állandóan egymással vicsorgó magyarok számára, akik politikai, s nem faji alapon esnek egymásnak.

A Magyar Gárda elleni műbalhé, a különböző tiltakozó levelek, a kuruc.info elleni kiállás magányos harcosai, és az elnémítását maguknak is betudó különböző szervezetek megjelenése azt jelzi, hogy nem akarnak a pincelakók, a tábormaradékok szerepében tetszelegni, hanem az erőt, a hatalmat sugallni.

Érdekes módon az origo éppen most kezdett foglalkozni Tökös zsidók című cikkével azokkal a filmekkel, amelyek egyértelműen a zsidó übermensch megjelenését szimbolizálják, és amelyek közül egy-egy állítólag most került Magyarországra, pedig már öt éve elkészítették. Biztos, hogy akiket érdekeltek az ilyen alkotások, már régen letöltötték innen-onnan, de most kell ebben a folyamatban a nagyközönség elé tárni, hogy ilyenek is léteznek.


A magyar társadalom többségének az agya már annyira lúgozott, hogy be is veszi, és azonosul a gyűlölt és utálatos közellenséget, a bőrfejűeket miszlikbe aprító zsidó szuperhőssel.


Ezeknek a cikkeknek, illetve alkotásoknak van egy másik üzenete is, amelyet főleg most kell Magyarországra is kivetíteni. A zsidó ifjak fajvédő és cionista csoportjai is rájöttek arra, hogy az öregek túlzásba vitték a holokausztozást, és a társadalom többsége éppen emiatt a túlfuttatott és túlpörgetett komédia miatt fordult el a zsidóságtól, még ha korábban sajnálta is őket, vagy rokonszenvezett velük. Nosza, akkor jöjjön elő az erős, a hős és a problémamegoldó, mert egyszerű pszichológiai kérdés, hogy a nyáj mindig az erőset, s nem a gyengét választja.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Harcoló szabadkőművesség - keménytáblás - Raffay ErnőHarcoló szabadkőművesség - keménytáblás
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Székely szótár küssebb és nagyobbacska gyermekeknek és cinkáknak - Sántha AttilaSzékely szótár küssebb és nagyobbacska gyermekeknek és cinkáknak
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 711 Ft
7% internetes kedvezménnyel
Újabb magyar ősmesék - Bíró LajosÚjabb magyar ősmesék
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 800 Ft
24% internetes kedvezménnyel
Az ember isteni dimenziója - A túlvilági Nap - Bíró LajosAz ember isteni dimenziója - A túlvilági Nap
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 800 Ft
24% internetes kedvezménnyel
Kozmikus hologram és a Kozmosz intelligenciája együtt kedvezőbben - László ErvinKozmikus hologram és a Kozmosz intelligenciája együtt kedvezőbben
Könyv - Bolti ár: 9 000 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
22% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat