HunHír.info

2018. Fergeteg hava 23. nap, Alirán napja.

Kórlap

2008. július 22.
Szentimrey Gábor - HunHír.Hu

A magyar társadalom teljes szétzúzásának célját ismerjük. Módszereit, s a végső pusztulásba vezető események látható jeleit kötelességünk megnevezni.

Magyar Menedék - Migránsokk

A megosztás módszertana

A Nemzet egységének megteremtését, a társadalmi rétegek közötti ellentét életbenntartásával akadályozzák meg. A hazaszeretet, büszkeség, az egészséges patriotizmus, mind-mind szégyenletes, üldözendő fogalom. Nemzeti szimbólumainkat, évezredes jelképeinket megcsúfolják. Csúsztatással, más általuk pénzelt és koordinált nemzetinek beállított, de céljaiban számukra kedvező csoportosulásokkal kapcsolják össze (nyilas párt - Árpád-sáv). A gyűlöletkeltés eme magasztos eszmék iránt, a média feladata. Ösztönös táptalaja a félelemnek, mely a csalódott rétegek számukra hazugságban láttatott valósága. Fenntartását az állandósult negatív morállal, „gyilkos” hírekkel biztosítják. A félelem és az irigység alantas ösztönein, olcsó vágyak kielégülésén a globális világ multicégei osztoznak.

A Nemzet testén élősködő parazita réteg, elbújva a bábarcú cselekvők mögé, hatalmát egyféleképpen tarthatja meg, ha a Nemzet egységesítését megakadályozza.

A társadalmi rétegek szembenállását fenntartó intézkedések

Titkos operatív intézkedések, felhasználva a periférikus, törvényen kívüli, de a törvény révén eltartott rétegek keltette állandó fenyegetettséget. Törvényesnek propagált erkölcstelen, és az alapvető emberi normákkal összeegyeztethetetlen, a bűnözőnek jogot adó jogrendszer, csak tovább mélyíti a zavart a társadalom passzív rétegeiben. Cselekedni fél, de a tarthatatlan helyzetében a feszültségét a szembenálló táboron vezeti le (legalábbis szóban).

A hatalmát-(gondolván) kezében tartó hivatalnok réteg hereként élősködve, szipolyozza eltartóit, s miden alkalmat megragad arra, hogy a félelmen alapuló törvényei révén az adózó polgárokat fenyegetettségben tartsa. A mai magyar torz társadalom fennmaradásának kötőereje a félelem, miden és mindenki iránt. A hatalmi szervek, a civil és jog szerint „számozott” társadalom biztonságérzetét, hátulról elrendelt akciókkal zavarják meg.

A múlt árnyaként elfeledtetett, de máig létező, Hazánkat megsemmisíteni hivatott Kisantant utódállamok szerepe a gazdaságra

Minden, Magyarországot egységbe tömörítő csoportosulást lejáratni, gazdasági tendereken a bábkormány segítségével a legtöbb lehetséges kárt okozni, nemzetközi fórumokon minden lehetséges eszközt megragadni a bűnös nemzet ideológiájának fenntartására, meghamisított történelmi és agresszív propaganda eszközökkel stb.

A lelki betegségek kihatása a Nemzet egészségi állapotára

A rohamosan mélyülő morális válságban, a meggyengített társadalmi önfenntartó életösztön, állandósult influenzajárványokhoz vezet. Időset és fiatalt egyaránt támadó rákos daganatok hetek alatt pusztítanak válogatás nélkül. A közegészségügy a sikerágazatokra korlátozódik. A„menthetetlen” betegeket magukra hagyják.

Ebben a játszmában mindenki magára maradhat. A szétzilált, bekerített, cselekvésképtelen nemzettest már nem tudja megvédeni magát…

A Nemzeti oldal felelőssége

Az ősi egységes föld elvesztése, a hazugsággal való cselekvésképtelen együttélés, szorongó, be nem teljesülő vágyképeket teremt. A külső elismerés hiánya, a régmúlt nagyságát mai korba behelyettesítő, álomvilágot teremt, melyben a cselekvést dicső Ősök végzik. A hamis felsőbbrendű tudat, alázatot nem ismerő világot teremt, melyben a régmúlt dicső csatáit, fél világot uraló kultúra képregékben felvillanó képeit sírva magyarázza, s tort ül az elveszett ősi nagyság fájdalmán.

Hétvégi „próféták” értelmezik a dicső múlt nyomait, pótcselekvésként, a lekötött Nemzeti tetterő szakértővé és meg nem értett, keserű valósággá álmodja magát. Ez a keserű valóság, mely a gyűlölet magját hordozza, csak sokkal körmönfontabban. A szívre hatva , a nacionalizmus vizével locsolva áthatolhatatlan falakat emel, Nemzetünk egysége közé.

Őseink átörökítve az eredő tudást, nyelvünkben, szívünkben teljes világképet hagyományoztak ránk. E világkép teljes, Szívvel látható és élhető világot teremt, harmóniában Fölanyánkkal.
Mi az, ki az, ami minket ebben megakadályoz?

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Az óriások elveszett faja - Patrick ChouinardAz óriások elveszett faja
Könyv - Bolti ár: 4 500 Ft
Internetes ár: 3 990 Ft
11% internetes kedvezménnyel
A sorsformáló 9+1 hónap - Orosz Katalin - S. Nagy ZitaA sorsformáló 9+1 hónap
Könyv - Bolti ár: 3 360 Ft
Internetes ár: 3 024 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A dzsihád és a Nyugat öngyilkossága - Pawel LisickiA dzsihád és a Nyugat öngyilkossága
Könyv - Bolti ár: 3 490 Ft
Internetes ár: 2 967 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A kék vér gyermekei III. Utazás az aranykorba - Agnes Golenya PurisacaA kék vér gyermekei III. Utazás az aranykorba
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 3 150 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Tárih-i Üngürüsz - A magyarok ősgesztája - Grandpierre K. Endre - Grandpierre Attila - Blaskovics JózsefTárih-i Üngürüsz - A magyarok ősgesztája
Könyv - Bolti ár: 6 990 Ft
Internetes ár: 5 999 Ft
14% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat