HunHír.info

2019. Ígéret hava 21. nap, Rof napja.

A Magyar Nemzeti Vagyon

2008. július 20.
Gavallér János - HunHír.Hu

Egykor kimutatások halmazával igazolták, hogy országunk a földi paradicsom, az is. Ám ránk rakódott évszázadok szennye, kizsákmányolók elnyomása, fiktív eszmék haszonruhájába bújt áruló törvények és „a nép, az Isten adta nép” mindig megbocsátott áruló fiainak, felül bírt emelkedni a lélek-genocídium megnyilvánulásain.

Menedék - Atilla

Honnan kapja az erőt a Kárpát-medence, hogy a történelem emésztője az embert oly sajátosságokkal ruházza fel itt, mintha itt lenne az emberiség lelkiismeretének bölcsője?
Minden zagyva magyarázatot kikerülve, azért mert itt van. Itt valósul meg az a testi-lelki rezonancia, az a földi-égi egység, amely az evolúció emberét Homo sapiensé teszi, és embertársát embertársnak tekinti, itt bír felülemelkedni minden létezőre ható ármány lélekemésztő mesterkedésein.

Felsorolhatnánk, hogy az emberiség kitől mit kapott, mely nép által vált hódítóvá, mely népek aláztak meg másokat és fondorlattal, hogyan használja ki egyik nép a másik fejlődésbeli elmaradottságát. De létezik-e népek fölötti igazságosság; hordja-e a hitet az egyszerű lélek, hogy az élet az ember lelkében hordott tisztaság kérdése? Aki itt él, sváb, zsidó, cigány vágyik-e el? Miközben a hatalom a médián keresztül sulykolja: „El lehet menni!”! Nem. Tisztelt hatalmasok, háttéruralkodók, nem, az élet nem így működik! A magyarlakta területek, már nem lesznek olyan csábítóak, ha kiszorítják onnan a magyart, vagy épp modern genocídium gyakorlattal ellehetetlenítik az életet; ki hal ott az „Isten adta nép”. Vagy működő képes-e az az önkormányzat, az a város, ahol kihal a nemzeti sajátosságokra épült összetartozás érzés, és zsibvásárrá teszik az emberi értékeket?

Az összetartozás lélektisztító ereje csak ott bír működni, ahol egy embernemzeti érzés meghatározóvá tud válni.


Nemzetazonosság nélküli egységet nem tud alkotni egy közösség, ha nincs kialakult és elfogadott kultúra a gondolata mélyén, így amennyiben megfosztják magyarságtudatától a Kárpát-medencét, mint sok más helyén a földnek, sivárság marad.

Lassan, de biztosan dolgozó erők szembeállítják a szülőt a gyermekkel; a testvért a testvérrel; az eszmék vak buzgóságába bújtatott haszon-hálózatok kiszolgálóit az érzéssel szelektáló, embertársat embertársnak néző magyarsággal. A Magyar Nemzeti vagyon kiárusítása évszázadok óta tart. Elvették és elveszik földi javainkat: Gyáraink, energia kincsünk, feldolgozó iparunk, ellátó rendszerünk, működő struktúráink, mezőgazdaságunk és minden kézzelfogható javaink a gátlástalanság idegen magánkezébe vándorolt, vándorol. De fogalmuk sincs a lélekben ringatott összetartozó erő, a Magyar Szentkorona nép-egységfelfogás értékéről: A föld is egy kölcsön, az ég is csak remény, de a lélekben hordozott tisztaság, a múlt, a földi és égi hatalom megtestesítője itt a Kárpát-medencében.

Az elszámoltatás purgatóriumába rohant a világ és a javak értéktelen halmozásával el kívánja vakítani az emberiséget, hogy a lélek kikerülhető nyűgjének állítsa be az emberi érzéseket. A minden megvásárolható globalizáció varázslatában fel kell mutatnunk az elmúlhatatlan Magyar Nemzeti Vagyont, mely elidegeníthetetlen: A Magyar Szent Korona lélekben hordozott tisztaságát!

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Az Apolló Holdcsalás - Arany LászlóAz Apolló Holdcsalás
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 5 391 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Állatbarát kombó - két állatbarát könyv együtt kedvezőbben - Melanie Joy, Wallace SifeÁllatbarát kombó - két állatbarát könyv együtt kedvezőbben
Könyv - Bolti ár: 7 490 Ft
Internetes ár: 4 990 Ft
33% internetes kedvezménnyel
Göbekli Tepe és a Szfinx misztikuma csomag - 2 könyv együtt kedvezménnyel - Andrew CollinsGöbekli Tepe és a Szfinx misztikuma csomag - 2 könyv együtt kedvezménnyel
Könyv - Bolti ár: 10 980 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
27% internetes kedvezménnyel
Jézus Krisztus Vízöntő Evangéliuma - Jézus Indiában - Mirza Ghulam AhmadJézus Krisztus Vízöntő Evangéliuma - Jézus Indiában
Könyv - Bolti ár: 8 990 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
11% internetes kedvezménnyel
Atilla Kódex
Atilla Kódex
Könyv - Bolti ár: 9 980 Ft
Internetes ár: 8 990 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat