HunHír.info

2018. Fergeteg hava 24. nap, Magyarka napja.

A beteg hülyeség napja

2008. június 27.
HunHír.Hu

Idén július 5-én is lesz buzifelvonulás, síppal, dobbal, nádi hegedűvel, meg sok rózsaszín csipkével. A főszervező lelkesen nyüzsög, nyilatkozik, fontoskodik és reménykedik (lelke mélyén pedig valószínűleg retteg, hiszen, bár számára nincs kedvesebb két tojásnál, idén talán több is jut neki…). Pár szemelvény ízelítőül a rendezvényt jegyző Patent egyesület és Szivárvány Misszió Alapítvány tájékoztatójából, mely a leendő résztvevőknek készült.

Magyar Menedék - Könyvhét 2017

…Semmi esetre se sétálj át a Margit-szigeten. Állj össze másokkal, hogy olcsóbb legyen a taxi, remek ismerkedési lehetőség…

…Nem ajánljuk a felvonulást gyerekeknek, (sic!!!) időseknek, mozgásukban korlátozott személyeknek…

A rendőrség maradék tekintélyét is aláássa átlátszó látszat-intézkedéseivel: Először nevetséges, közlekedéskorlátozási okokra hivatkozva betiltja, később, nyilvánvaló politikai nyomásra mégis engedélyezi a melegfesztivált. Miért nem képes egyszerűen azt mondani a budapesti rendőrfőkapitány, hogy „nem engedélyezem, mert a jó erkölcsbe ütközik, és sérti a normális, többségi társadalmat”? És vajon a főváros főpolgármestere hogyan remélheti hanyatló népszerűségének emelkedését, ha ilyen rendezvényeket vesz a védelmébe?

De a legfőbb és legáltalánosabb baj ezzel a homo-show-val az, ahogyan ezt a legtöbb kereskedelmi média a társadalom felé kommunikálja. Tudniillik ordas és undorító csúsztatás, mi több, hazugság, hogy ez a pár órás, maximum fél napos perverzkavalkád a homoszexuálisok méltóságáról, egyenjogúságáról szól.

Hogyan is lehetne méltóságról beszélni tarka, csillogó ruhákba öltözött, összefestett, saját nemű társaikkal kamionok platóján kéjelgő, szodomai horda esetében?

És mennyire ellentmond a legegyszerűbb logikának is, hogy ezzel kivívják és/vagy fokozzák a heteroszexuális, többségi társadalom tiszteletét és toleranciáját?

Tudniillik a fesztivált ellenzők nem elsősorban a homoszexuális párkapcsolatot és a homoszexualitás tényét ellenzik (bár nyilván sokan azt is, főleg a jelenlegi demográfiai helyzetben), hanem a magamutogatást, a lélekmérgező homofil propagandát, ami megpróbálja normálisnak és elfogadhatónak beállítani azt, ami beteg és romlott.

A melegek ugyanis, minden jogi csűrés-csavarás dacára, a legalapvetőbb törvényt sértik meg, ez pedig e természet törvénye, ami fölötte áll minden jurisztikának és alkotmánynak.

És, mint azt a környezetismeretben kicsit is jártas olvasók jól tudják, a természet kiveti, elsöpri a devianciát, az élet törvényének megsértőit. Hol egy árvízzel, hol egy forgószéllel, hol egy ellentüntetéssel…


Münzberg Mihály
Nyíregyháza

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Birodalmak alkonya - Bogár LászlóBirodalmak alkonya
Könyv - Bolti ár: 3 300 Ft
Internetes ár: 2 805 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A magyarság 20.000 éves történelme 4. rész - Hihetetlen MagazinA magyarság 20.000 éves történelme 4. rész
Könyv - Bolti ár: 1 499 Ft
Internetes ár: 1 499 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Halállistán - Geert WildersHalállistán
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 392 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Visszatért - Trianon és a revízió - Zetényi Csukás FerencVisszatért - Trianon és a revízió
Könyv - Bolti ár: 7 900 Ft
Internetes ár: 6 715 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A kék vér gyermekei III. Utazás az aranykorba - Agnes Golenya PurisacaA kék vér gyermekei III. Utazás az aranykorba
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 3 150 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat