HunHír.info

2019. Ígéret hava 21. nap, Rof napja.

Összeférhetetlen

Vagy összenő, ami összetartozik?

2007. október 03.
Molnár Tamás - HunHír.Hu

Tavaly október óta tudjuk, hogy ez a kormány összeférhetetlen saját népével. A zsarnokság új, budapesti fala jól érzékelhető módon kettéválasztotta a dühös forradalmi tömeget, az illegitim és hazudós kormánytól. A minap ismét újjáépült a magyar demokrácia bevasalt szimbóluma, miután becsukták Zuschlagot.

Menedek - Engdahl

Szilvássy nyilván azt remélte, hogy az őszödi beszéd mintájára, most majd a felszínre került lopások miatt vonul ki a harcos tömeg az utcákra. De, nem. Most rémisztően csendes volt a magyar utca. Most inkább a rácsokkal bekerített magyar politikai állatkertben feszültek össze az összeférhetetlennek álcázott indulatok. A hazudós és lopós miniszterelnök, akinek nyaka körül egyre inkább szorul a hurok, /hiszen már volt munkatársa a GYISM volt politikai államtitkára –Szili közvetlen barátja- Ocsovai Tamás is feljelentette/, most hét korrupció ellenes, gonosz ponttal rukkolt elő.

Ő, a szerény pára, a pártelnöki és miniszterelnöki álláshalmozó, most előre menekülve, rögvest felszámolná a parlamenti összeférhetetlenséget. Felszámolná kábé 100 önkormányzati, plusz parlamenti képviselő jól tejelő mandátumát, na meg persze Orbánét, aki EU-alelnök, nagyvezír, láthatatlan képviselő, plusz a Felcsút SC örökös elnöke. Gyurcsányt aztán -mivel csekélyke kosztpénzről van szó-, naná, hogy azonnal letámadta minden megélhetési. Jelenlegi legnagyobb ellenzéke, a saját frakciója teljesen rosszul lett a puritánságot megjelenítő ötlettől.

A búzaégető Karsai lángoló fejéhez még mentőt is kellett kihívni! A zsebekbe vágó kérdés azonnal aktivizálta az egyébként /szerencsére/ mélyen hibernált szadeszt is. Félretéve a Kóka-Fodor, a Bauer-Eörsi, az Ungár-Szentiványi, a Bőhm-Demszky, etc., demokrácia deficites vitát, mindannyian nemet mondtak Gyurcsánynak, és behúzódtak inkább „női kvóta” ügyben a Fidesz oltalmazó szárnyai alá. A parlamenti küszöb alatt bujkáló másik párt az MDF sem volt túlzottan harsány szeretett miniszterelnökük javaslatával kapcsolatban, nyilván lefoglalta őket támogatójuk, Leisztinger újbudai öbölháborús tranzakciója. A tökéletesen nulla népszerűségű, politikai hulla KDNP is inkább a vasárnapi munka beszüntetésével volt elfoglalva. Nem véletlenül, hiszen ők már hétköznap sem csinálnak semmit. Az eset a toplisták élén /el/tanyázó Fideszt rázta meg leginkább, hiszen a túltágult narancsbőrű párt legalább hatvan helyen érintett az inkriminált ügyben. A máskor oly vidám yuppi, Kósa arcáról is menten lefagyott a somoly.

Az összeférhetetlenséget persze nem kell teljesen komolyan venni! Ha pénzről van szó, úgyis kiegyezik egymással az egész számlamentes, áfamentes parlamenti bagázs. Ennek talán legbiztatóbb jele, hogy a Magyar Rádió közös (Fidesz-MSZP) elnöke Sush után, most az MTI elnökét Vincét is jól megérdemelt cenzori székében tartotta az állítólag összeférhetetlen piros-narancs szövetség. Az egymásnak feszülés, meg a többi szemfényvesztő hókuszpókusz csak arra jó, hogy ideig-óráig elszórakozzon az ideges közönség. A nagy „igazságosztással” jól eltakarható a további mutyizás. Fletó megjelenik majd, mint hiteles rendpárti realista, Orbán meg, mint nyugatra tekintő kiretusált Szent István. Bűvészkedések között, amúgy meg ismét összenő, ami összetartozik. A lopott pénznek nincsen szaga, csak a jókora, átláthatatlan füstje gomolyog. Vakulj hát hülye magyar, ha nem látod a lényeget!

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Öröktűz I-II. DVD - Jelenczki IstvánÖröktűz I-II. DVD
DVD - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 500 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Ősi Magyarország - Grandpierre AttilaŐsi Magyarország
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A negyedik birodalom felemelkedése - Összeesküvés elméletek sorozatA negyedik birodalom felemelkedése
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Összeesküvések a magyarság ellen - Körösztös GyörgyÖsszeesküvések a magyarság ellen
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Kozmosz a magyar mesében - Vámos FerencKozmosz a magyar mesében
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat