HunHír.info

2019. Áldás hava 21. nap, Csóbán napja.

Tomcat-tel teljes a „neofasiszta rettenet” arcképcsarnoka

2007. május 16.
rebellis - HunHír.Hu

Tomcatet amúgy már legalább 10 éve ismerem, még amikor számítógépes rendezvényeket szervezett, volt egy csapata is akikkel demókat készítettek versenyekre (Németbe is jártunk a legnagyobb ilyen számítógépes balhéra minden évben), ő tuti nem valami fizetett provokátor. Régebben még inkább liberális beállítottságú volt, meg a hülyeségeivel önreklámot csinált magának, /pólóboltjának/, de időközben megjött az esze, amiket mostanában csinál, az már jóval túlmutat ezen.

Menedek - Engdahl

Ami érdekes a dologban hogy a 21 éves férfiról és a 48 éves nőről még mindig nem tudni semmit (akiké a lakás volt) nem tudni kik voltak, de ők már szabadlábon védekeznek. Egyértelműen benne van hogy TC-t akarják jól elrakni - írta hozzánk küldött levelében egy régi olvasónk. Írása és a híradások, főleg a kereskedelmi televíziók kiemelt figyelme, - ahogy vezető hírként tálalták és kommentálták Tomcat előzetesét - felvetnek megint egy kérdést, amely szervesen kapcsolódhatnak az "Őszöd-szindrómához”.

Az ugye egyértelmű, hogy csak Gyurcsánynak állhatott érdekében beszédének nyilvánosságra hozatala, mielőtt a Fidesz ezzel operálni tudott volna, és az is természetes, hogy a tévéostrom is a jó szándékú igazságkeresők megvezetésével lerendezett színpadi játék volt éppúgy, mint az utána következő zavargásoknak titulált megmozdulások és a rendőrség brutális fellépése. A hatalomhoz görcsösen ragaszkodó Gyurcsányéknak és médiájának mindig kellettek olyan, a habozó és így változóan szavazó, de a választásokat eldöntő többség átnevelésére szánt személyek, akikről a média által alkotott képpel a hatalmuk megszilárdítását próbálták előidézni.

Senki sem mondja, hogy Toroczkainak, Budaházynak valami köze is lenne a jelenlegi hatalomhoz, vagy hogy bármilyen kapcsolatban állna vele, de mindenesetre ha a fent említett emberek személyiségét nézzük, akkor biztos, hogy a szociálliberális média tudott róluk egy olyan képet kreálni, amellyel, ha el nem is riasztja, de legalább egy picit megrendítheti a bizonytalanokat.

A szociálliberális média az ősszel azt sugallta, hogy itt van Toroczkai, a bőrkabátos, intellektuális vagány, aki fellázítja a csőcseléket, majd jött Budaházy, a megjelenésében is a régi nemzeti hagyományokat, öltözködéskultúrát megjelenítő bujdosó, és most itt az „extrémista” Tomcat, aki pont a szocialisták nagy, mondva csinált gyűlölet-antikampánya előestéjén került a rendőrök markába.

Kiemelt hírként kezelik mindenhol Tomcat-et, mert így az ő szerepével, illetve személyiségének bemutatásával remélik, hogy teljessé tehetik a hungarista, neofasiszta, nacionalista rettenet arcképcsarnokát, és a megjelenítettekkel is ábrázolt „szélsőjobb” embertelen és kirekesztő mivoltát.

Budaházyt és Toroczkait személyesen ismerjük, Tomcat-tel soha sem találkoztunk, így hát nem is beszélhettünk. Mindenesetre elgondolkodtató, hogy a meghökkentő, de valójában ártalmatlan akcióiról elhíresült fiatalember lett a jelen pillanatban az első számú közellenség, akiről azért ne feledkezzünk meg azt is megjegyezni, hogy bohócruhában osztogatott cukorkát a VBKE becsület napi méltóságteljes megemlékezésén.

Budaházy, Toroczkai és Tomcat tehát együtt vannak azok a személyek a szociálliberális médiában a kormányzati szándék szerint, akik a kirekesztés, a gyűlöletkeltés, a fasiszta eszmék és a rendbontás fő figurái, akiket ki kell vetnie magából egy egészséges társadalomnak. Ha egészségesnek nem is, de az évtizedeken keresztül agymosottaknak igen, és ez a kormányzat egyértelmű célja. Gyengíteni a Fidesz szavazóbázisát, visszahódítani a bizonytalanokat, és törekedni arra, hogy nehogy a parlamentbe kerülhessen 2010-ben egy úgymond szélsőjobboldali nemzeti radikális párt, akivel a Fidesz esetlegesen olyan konstrukcióban politizálhat, mint ahogyan a MIÉP-pel 1998-2002 között tette. Mert az a legnagyobb tanulsága a 2002 utáni időszaknak, hogyha sikerült volna egy nemzeti radikális pártot a parlamentbe juttatni, akkor a Fidesz azóta is töretlenül kormányozna.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Mi a szösz? - Bárdosi VilmosMi a szösz?
Könyv - Bolti ár: 2 490 Ft
Internetes ár: 2 117 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Állatbarát kombó - két állatbarát könyv együtt kedvezőbben - Melanie Joy, Wallace SifeÁllatbarát kombó - két állatbarát könyv együtt kedvezőbben
Könyv - Bolti ár: 7 490 Ft
Internetes ár: 4 990 Ft
33% internetes kedvezménnyel
Az ember isteni dimenziója - A túlvilági Nap - Bíró LajosAz ember isteni dimenziója - A túlvilági Nap
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 800 Ft
24% internetes kedvezménnyel
Nagy magyar tájszótár - Kiss GáborNagy magyar tájszótár
Könyv - Bolti ár: 9 990 Ft
Internetes ár: 8 691 Ft
13% internetes kedvezménnyel
Anya - nyelv - kincs - Kiss ZitaAnya - nyelv - kincs
Könyv - Bolti ár: 2 490 Ft
Internetes ár: 2 117 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat