HunHír.info

2019. Ígéret hava 26. nap, Doboka napja.

Budaházy üzengetett, válaszolunk

2007. március 08.
G. Kirkovits István - HunHír.Hu

A saját megfogalmazása szerint is bujdosó Budaházy György egy közös levélben „üzente meg” véleményét hírportáloknak, szervezeteknek. Miután a HunHír.Hu is érintett ebben, és nem személyes levelet kapott, így nyilvánosan válaszolunk Budaházynak.

Menedék - Bayer

"Uzenet hunhirnek: Kirko! Befejezhetned mar vegre ezt a "Gyurcsanyeknak kene, hogy legyen valami marcius 15-en", meg "egy forradalomhoz legalabb az orszag felenek egyet kell akarni. Kilugozott agyu orszagunkban erre pedig semmi esely” tipusu leszerelo baromsagaidat. Azt hiszed, hogy ez a felelossegteljes hozzaallas? Nem! Ez a beszari hozzaallas! Nem gondolod, hogy ilyenbol eleg van, a hunhirnek inkább a lelkesedest kene erositeni! Remelem nem leszek ezert a velemenyemert ezentul cenzurazva.” (Részlet a levélből, a nekünk szóló üzenet.)

A szereptévesztés elkerülésére elsőként közöljük, hogy a HunHír.Hu nem a Budaházy baráti kör kanászkürtje, hanem önálló, pártoktól, szervezetektől, bujdosóktól és önjelölt vezérektől független hírportál. Az újságírás szakmai szabályai szerint működik, és természetesen van saját véleménye a történésekről, az eseményekről, mert amellett, hogy tájékoztat, a nézeteit is megosztja olvasóival. A HunHírnek következetesen az a véleménye a Gyurcsány-beszéd nyilvánosságra kerülése óta, hogy a hazudós miniszterelnök elindított egy folyamatot, amely két forradalmi hangulatú spontán eseményben csúcsosodott ki, szeptember 18-ában, valamint október 23-ában.

A HunHír soha nem mondta, hogy forradalom van, mint ahogyan nem is volt, sőt szerényen és visszafogottan, de azt próbálta közvetíteni, hogy nem szabad játszani sem a szavakkal, sem az emberek lelkével, sem pedig a jogos mérgével, mert az ország jelenlegi helyzetében – mint az események is mutatták – nem győzelem lesz, hanem kőkemény terror és megtorlás. Lehet homokba dugott fejjel, strucc módjára azon vizionálni, hogy majd százezrek esnek neki a rendőröknek, és hatalomra segítenek pár önjelölt vezért, fejedelmet, mágust és esetleg egyéb jó szándékú, de a politikában teljesen járatlan embert, aztán majd minden megoldódik.

Aki nem foglalkozik azzal, hogy a kereskedelmi televíziók nézettsége milyen arányú Magyarországon, és a liberális média befolyása miatt milliók élnek a szellemi-nemzeti minimum alatt, az csak vágóhídra tudja küldeni a legjobb szándékkal is maximum pár tízezresnek mondható, joggal elkeseredett tömeget. Amíg a panelproli nem érzi és nem jelzi azt, hogy itt forradalmi változásra van szükség, addig nem lesz. A forradalom az nem jobb- vagy baloldali, még ha vannak is esetleg a folyamatban erre utaló jelek, a forradalom egy tág közösség akarata, amelyben politikai, ideológiai különbségek ellenére is a cél egy, a változtatás maga, s hol van ez ma Magyarországon?

Beindult a Kossuth tér, egyből megjelentek a különböző szervezetek és alakultak a bizottmányok és jöttek a színpadok, s nagyon sokan éreztek késztetést arra, hogy lökjék a hülyeségeiket, hallassák saját hangjukat. Szajkózták a Szent Korona-tant, csak éppen elfelejtették legfontosabb kitételét. Amíg valakinek a szívében és a lelkében nincs meg az alázat, életében, viselkedésében és megnyilvánulásában a tisztelet és a tisztaság, addig a Szent Korona – ha már a misztikánál tartunk – nem segíthet. Frázispufogtatásokkal, látványos szólamokkal lehet ugyan embereket toborozni, és még arra is jó, hogy valaki többet foglalkozzon a múlttal és a történelemmel, de ez kevés ahhoz, hogy azt mondhassuk: itt van az elméletünk, és mellette a konkrét szakmai és cselekvési országépítő és -átalakító programunk.

Annak ellenére, hogy nagyon sok esetben nem értettünk egyet az önjelölt vezérek, fejedelmek, ügyvivők, mártírok, elnökök és egyebek véleményével és álláspontjával, természetesen közreadtuk, mert tájékoztatunk, és nem agyat osztunk, legfeljebb egyes dolgokról elmondjuk a véleményünket. A beszari hozzáállásról először annyit, hogy van, aki egész lényét, munkáját, örökségét alárendeli annak, hogy tájékoztatni tudjon azokról is, amik másutt nem kapnak teret, és megteszi akkor is, hogyha tudja, ezzel nem szerez jó pontokat, sőt esetleg ellehetetleníti maga és családja életét. Van olyan is, aki pár százezres pénzbírság elől bujdokol, és nem veszi észre, hogy a balliberális média csinált belőle sztárt, mert szüksége volt egy ilyen emberre. Azt viszont kell tudnia, hogy valójában nem követett el semmit, nem ő verte le a vörös csillagot, s a nagy dérrel-dúrral beharangozott, a szociálliberális médiában megjelent úgymond bűnelkövetési lajstromát semmi perc alatt közömbösíti egy jó ügyvéd. Továbbá: a HunHír.Hu, benne személyem és hál' Istennek növekvő csapatunk tagjai soha nem tévesztették össze a szerepüket. Megjelentünk az eseményeken, ott voltunk, és ha beszélgettünk is az emberekkel, soha nem voltunk aktív közreműködői egy politikai nagygyűlésnek, performance-nak, blokádnak, vagy akár összecsapásnak. Nem, mert nem ez a feladat. Nekünk tájékoztatni kell, és etikátlannak tartanánk, ha – akár egyet is értünk valamilyen eseménynek a célkitűzésével, eszmeiségével – az első sorban nyomulnánk, és aztán gyorsan bebújnánk a nemzetközi újságíró igazolvány védelme mögé.

Mi úgy érezzük, az a feladatunk, hogy minél több embernek felnyissuk a szemét, rádöbbentsük a valóságra, segítsük egészséges nemzet- és történelemszemléletének kialakítását. De meghagyjuk mindenkinek a szabad választás lehetőségét. Ha akar, harcoljon, ha akar, építsen, ha akar, jobbítson – önmagát vagy másokat, vagy az őket körülvevőket -, de nem mondjuk ki, hogy ezt kell tenned, mert csak ez az egyedüli jó út, az igaz és az üdvözítő. Nem várjuk el, hogy a tömeg csorda módjára csak minket mint csalhatatlanokat kövessen.

Kapcsolódó:
Terror tragikomédia

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Atilla Kódex
Atilla Kódex
Könyv - Bolti ár: 9 980 Ft
Internetes ár: 8 990 Ft
10% internetes kedvezménnyel
János vitéz - Toldi - Petőfi Sándor - Arany JánosJános vitéz - Toldi
Könyv - Bolti ár: 5 200 Ft
Internetes ár: 4 680 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A hunok Indiában - 3. bővített kiadás - Aradi ÉvaA hunok Indiában - 3. bővített kiadás
Könyv - Bolti ár: 2 950 Ft
Internetes ár: 2 508 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Az Apolló Holdcsalás - Arany LászlóAz Apolló Holdcsalás
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 5 391 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A székely nemzet atlasza - Faragó ImreA székely nemzet atlasza
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 700 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat