HunHír.info

2018. Fergeteg hava 24. nap, Magyarka napja.

Terror tragikomédia

2007. március 07.
G. Kirkovits István - HunHír.Hu

A rendőrség és a szakszolgálatok hosszú és eredményes, kitartó munkával felgöngyölítettek egy hatalmas ellenálló gócot, amelynek terrorista tagjai bárhol beszerezhető „fegyvereket” és az internetről bármikor letölthető Molotov-koktél leírásokat tároltak lakásukon. A civileknek tilos a golyóálló mellény viselése, a Fidesz előre fél a gumilövedékek alkalmazásától, egyes önjelölt, sehol nem jegyzett Kossuth téri főnökök meg már a legnagyobb ellenzéki párt vezérének adnak ultimátumot. Mintha mindenki arra játszana, hogy legyen már tényleg valami balhé, hogy aztán Gyurcsány nyugodtan röhöghessen a hintaszékében.

Magyar Menedék - Hamis zászlós

A rendszerellenes lázadást és középületeket megtámadni akaró csoport komolyságáról csak annyit, hogy az már az elmebetegség határát súrolja, ha valaki számszeríjjal, vagy dobócsillaggal, esetleg szabadon vásárolható légpuskával kívánja bevenni a Parlamentet, vagy akar támadást intézni közintézmények ellen. Ez a bejelentés a rettegett terrorista csoportról egyértelműen a tragikomédia kategóriájába tartozik, s csak egy kicsit azért komolyabb, mert kiderül: itt a hatalom hülyére vesz mindenkit, ellenzéket, honpolgárt, egyszerű halandót, hogy liheghesse a terrorveszélyt, és alátámaszthassa a hatalmas pénzösszegekkel, közbeszerzés nélkül eszközölt üzleteit.

Gyurcsányéknak kéne, hogy legyen valami március 15-én, hogy aztán ujjal lehessen mutogatni a fasisztanyilasárpádsávos rendbontókra és terroristákra, és kell alap ahhoz, hogy felszerelhesse a magánhadseregeként funkcionáló rendőrséget is. A Fidesz is belement ebbe a játékba, kéri, hogy ne használjanak március 15-én gumilövedéket, és legyen a rendőrökön azonosító, vagyis a Fidesz is arra készül, hogy itt valami hatalmas nagy felfordulás lesz, netalántán valami forradalom, pedig az eddigi jelek szerint legfeljebb néhány elkeseredett ember esetleges spontán akciójáról lehet szó.

Valójában mindkét félnek érdeke valamilyen szinten, hogy legyen műsor, aztán ebbe bele is megy talán pár lelkes, jó szándékú ember, aki nem ismeri az alapszabályt, hogy egy forradalomhoz legalább az ország felének egyet kell akarni. Kilúgozott agyú országunkban erre pedig semmi esély. Aztán előjönnek a Kossuth tériek is, és egyből Orbán Viktorral akarnak tárgyalni. Minden tisztelet azon tisztességes, becsületes és nemzetben gondolkodó embernek, aki a Kossuth téren és más vidéki helyszíneken jelenlétével tiltakozott a gyurcsányi diktatúra ellen, viszont erre az összességében talán még a százezret sem elérő tömegre rátelepedett annyi indiánosdit, illetve forradalmasdit játszó önjelölt vezér, próféta, harcállásparancsnok és a tutit megmondó ember, hogy eligazodni ebben a kaotikus körben már nemhogy nehéz, hanem szinte lehetetlen.

Az újabb húzás, ami növeli a viccosztály szindrómát, hogy bizonyos Kossuth tériek már eleve a legnagyobb parlamenti ellenzéki párt vezetőjével akarnak egyezkedni, elfeledve az örök mondást, hogy nem a farok csóválja a kutyát. Csak nem gondolhatják komolyan az ilyen Gonda-féle, semmiből előjött politikai nullák, akik nem a természetes kiválasztódás alapján, hanem magukat megtéve lettek főnökök, hogy szóba áll velük egy akármennyire is sok hibát elkövetett, de mégiscsak a közéletben már rendkívül sokat bizonyított meghatározó politikai személyiség? És aztán majd lesz a sértődés, mert mostanság csak az öntömjénezés a divat, meg mindenki csak arra játszik, hogyan tudja lehúzni, átverni és szájtáti rajongóvá tenni a józan gondolkodású, de a politikában járatlan és naiv embert.

Közben az árak az égbe mennek, az emberek a számláikat nem tudják kifizetni, az egészségügy romokban, a családoknak annyi, és mindenhol csak egy valami látszik: a karrierépítés meg a rajongótoborzás.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Halállistán - Geert WildersHalállistán
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 392 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Ezért Gyűlölnek - Bayer ZsoltEzért Gyűlölnek
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 242 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Titkos társaságok fogságában - Összeesküvés elméletek sorozatTitkos társaságok fogságában
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A Nagy Testvér figyel - Összeesküvés elméletek sorozatA Nagy Testvér figyel
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Enki elveszett könyve - Zecharia SitchinEnki elveszett könyve
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 5 391 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat