HunHír.info

2019. Fergeteg hava 21. nap, Regehű napja.

Ha magánháborúkat vívunk, akkor elbukunk...

2006. november 14.
HunHír.Hu

A tisztánlátáshoz le kell írni és ütköztetni kell az eltérő véleményeket, mert reményeink szerint ez nem a szakadékok mélyülését, hanem az egymásra találást és a nemzeti radikális kiegyezést eredményezheti. Mindenhonnan az cseng vissza: kéne már végre egy igazi Vezető!

Tisztelt Hunhír szerkesztőség!

Rendszeres olvasója vagyok az oldalnak. Sajnos itt is azt látja az ember, hogy megosztott a nemzeti oldal és mennek a pengeváltások még ugyanazon célért harcoló emberek között is. Nyilván többféle megoldás van a kialakult helyzet rendezésére de mégis valahogy közelíteni kellene a gondolatokat nem pedig támadni egymást,csak mert valaki másképpen képzeli a célok megvalósítását. (Gondolok itt a Gróf Mihály kontra Budaházy György vitára.) Tragikus, hogy az ellenséget (nem tudom őket másnak nevezni) jobban összetartja az aljas bandaszellem, mocskos pénz, zsiványság, mint a nemzeti oldalt a saját értékei. Akkor nem tudjuk alkalmazni azokat az elveket, tudást amit magunkénak tartunk és bennünk a hiba,mert az értékeink bizonyosan tiszták!

Amúgyis szerintem van elég ellenség ahhoz,hogy őket támadjuk és az energiáinkat ne pazaroljuk arra, hogy még egymással is magánháborúkat vívjunk, mert akkor elbukunk! Egyetértek az utcán harcoló tisztán látó magyar fiatalokkal (magam is közéjük tartozom), ahogy az értelmiségiekkel is. Sok fiatalban az az igény van meg, hogy végre legyen egy Vezető (persze több más értelmiségi,elkötelezett,segítő emberrel), aki mögé felsorakozhatnak az emberek és akit el is fogad az emberek többsége vezetőnek! Azonban a vezetőnek bátran ki kell állnia megalkuvás nélkül az elvekért, nemzetért, mert az állandó visszavonulásból nem lesz előrejutás! Ha nem takarítjuk el a mostani rendszert, hanem csak fél megoldások születnek, akkor megint nem csináltunk semmit. Azt már látjuk, hogy mit jelent, ha nem merünk változtatni az elhibázott rendszerválás tanulságából.

Sok sikert kívánok nemzetemnek a megvívandó csatájához!

Tisztelettel: Bajusz Attila

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Az Ipolytól Dachauig - Nagy LászlóAz Ipolytól Dachauig
Könyv - Bolti ár: 2 900 Ft
Internetes ár: 2 465 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Állatbarát kombó - két állatbarát könyv együtt kedvezőbben - Melanie Joy, Wallace SifeÁllatbarát kombó - két állatbarát könyv együtt kedvezőbben
Könyv - Bolti ár: 7 490 Ft
Internetes ár: 4 990 Ft
33% internetes kedvezménnyel
Szűz Mária az ó-szövetségben - Dr. Mihályfi ÁkosSzűz Mária az ó-szövetségben
Könyv - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 990 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Tiltott evangéliumok - Hihetetlen Magazin KÜLÖNSZÁM - Hihetetlen MagazinTiltott evangéliumok - Hihetetlen Magazin KÜLÖNSZÁM
Könyv - Bolti ár: 1 499 Ft
Internetes ár: 1 499 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Trianon Rockopera DVD - Koltay GáborTrianon Rockopera DVD
DVD - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat