HunHír.info

2018. Magvető hava 17. nap, Balajtár napja.

Budaházy nem alkuszik

2006. november 14.
HunHír.Hu

Mit kell hallanom! Egy újonnan alakított csoport, valami Rendszerváltó Fórum petíciót adott át Sólyom Lászlónak, amelyben amnesztiát kér a szeptember 17-e óta elitéltek egy részének. Azoknak;akik nem követtek el garázdaságot. Hogy merészel bár ki is ilyen árulásra vetemedni? Vagy mindenkinek amnesztiát követelünk vagy senkinek.

Magyar Menedék - Nemzeti Könyvhét 2018

Megint a legbátrabbakat készülnek valami gyáva kutyák elárulni!

Különben is honnan tudják az ilyen békésen tüntetgető nyuszikák, hogy kik mit követtek el, mikor ott se voltak az első sorokban soha, semmilyen ütközetben, talán majd a rendőrség állításaira fognak hagyatkozni? Hát nem! Vagy mindenkinek amnesztiát követelünk vagy senkinek! Amit érdemes azt tanuljátok már meg az ellenségtől, ők senkit nem löknek ki maguk közül, kifelé tökéletesen zárnak. Ebben a harcban csak teljes összefogással győzhetünk, pont a legbátrabbakra van a legnagyobb szükség, akik még a tevőleges ellenállástól sem riadnak vissza. Inkább vegyetek róluk példát! Az a legkínzóbb ebben az egyenlőre, csak rövid időkre fel-fellángoló, a köztes időszakokban hibernációba merülő forradalomban, hogy a folyamatos illegalitásba kényszerülés miatt, nehezen tud az ember beleszólni az események alakulásába. Míg a tutyi-mutyi kutyaütő alakok meg szabadon mozoghatnak, és mindenféle gittegyleteket alakítva, állandó vakvágányokra futtatják a dolgokat.
Gondolkodjon mindenki, mielőtt baromságot csinál, mert egyszer majd ezekért is felelni kell, figyelmeztessen a Takács András esete!

Szólni szeretnék még arról, hogy többen Papp Lajos professzorban vélik látni az új vezetőt. Minden tiszteletem az övé, de a hozzáállásán még sok csiszolni való van ahhoz, hogy erre érettnek nyilvánítsuk. Először is amiatt, amit Varga Csaba kiválóan kifejtett a HUNHÍRen Papp professzorral kapcsolatosan megjelent írásában. Másodszor is figyeljük meg az Új Magyarország Egyesület e-mail címét: fehergalamb@gmail.com. Már ebből is üvölt a békehuszáros hozzáállás, avval pedig mint már említettem többször, legfeljebb csak mártírrá lehet lenni mostanság, vagy jobb esetben egy újabb semmirekellő párt alapításába kezdeni.

Fehér galambokat majd a győzelmi ünnepen reptessünk, most kerecsen sólymokra van szükségünk. Különben is az a mi szent madarunk. Térjünk már vissza ősi gyökereinkhez, és megjön a szakrális vezető is! Addig is ;bízzunk istenben, tartsuk szárazon a puskaport; és koncentráljunk a kommunisták eltakarításának feladatára.

Budaházy György

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Gyógyulj meg magyarul - Színia Bodnár ErikaGyógyulj meg magyarul
Könyv - Bolti ár: 2 600 Ft
Internetes ár: 2 600 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Határzár - Dobai GáborHatárzár
Könyv - Bolti ár: 2 200 Ft
Internetes ár: 1 870 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Heraldika - Csáky ImreHeraldika
Könyv - Bolti ár: 9 900 Ft
Internetes ár: 9 900 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Hunivity - társasjáték - Hajnal és LegendHunivity - társasjáték
Társasjáték - Bolti ár: 6 800 Ft
Internetes ár: 6 120 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Kolbrin Biblia - Arany LászlóKolbrin Biblia
Könyv - Bolti ár: 9 990 Ft
Internetes ár: 8 990 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat