HunHír.info

2019. Áldás hava 19. nap, Kamorka napja.

Szakrális vezető léphet elő a homályból

2006. november 08.
HunHír.Hu

A HunHír.Hu következetsen hangoztatta, hogy nemzetünk jelenlegi állapotában a szellemi forradalom megvívása a legfontosabb feladat, mert csak lelki, érzelmi, ideológiai és historikus feltöltődéssel szállhatunk szembe a ránktörő áramlatokkal. Saját tapasztalataink, és olvasói leveleink alapján úgy érezzük, hogy színre lép a homályból egy szakrális vezető, aki szellemi fáklyaként jelzi a megosztott nemzetnek a követendő utat. A jelek egyre inkább azt mutatják, hogy ez a személy Papp Lajos szívsebész.

Menedék - Atilla

Már az is jelzésértékű, hogy Papp professzor a szívbetegségek specialistája, annak a szervnek a gyógyítója, amely az egyik legfontosabb tényező az emberben. Megjelenésével, kisugárzásával meg tudja fogni az embereket, akik ráérezve a belőle jövő energiákra, vezetőjüknek kezdik tekinteni.

Egy olvasónk, Gróf Mihály elindított egy folyamatot, amelyre már érkeznek reakciók. Ezeket a hozzászólásokat szívesen megjelentetjük. Kérjük, hogy akik hasonlóképpen érzik, írják meg gondolataikat, és osszák meg mindannyiunkkal. Most Bujk Béla észrevételeit, megállapításait közöljük.


Ma olvastam lapjukon Gróf Mihály (2006. november 7-i keltezésű) nagyszerű gondolatait, találó politikai helyzetelemzését. Teljes mértékben egyetértek vele.

Én is jelen voltam a hétvégén a Hősök terén tartott "Ima Magyarországért" rendezvényen, amelyet a Makovecz Imre, Papp Lajos által fémjelzett Új Magyarország Egyesület rendezett. Nagyon jó érzéssel távoztam az összejövetelről. Mert az nem csak imaalkalom, hanem programadó gyűlés is volt. Muszáj, hogy legyen folytatás! De a mozgalom irányításhoz, sikerre viteléhez elengedhetetlen egy vezéregyéniség.
Tökéletesen igazat adok a cikk írójának, hogy annál alkalmasabb, karizmatikusabb személyt, mint Dr. Papp Lajos professzor, keresve se találnánk erre. Én is csatlakozom, és ezúton kérem tisztelettel a Professzor urat: álljon a mozgalmunk élére!

Azok kedvéért, akik vasárnap nem voltak jelen a Hősök terén: miről is szól ez a mozgalom? A cél egy IGAZ, tiszta, erkölcsös, tisztességes, egészséges, büszke, optimista, a Szentkorona-tanra alapozó alkotmány szerint működő, emelkedő, gazdagodó, régi-új Magyarország felépítése.
Ennyi. Mert ebben minden benne foglaltatik...

És azok kedvéért, akik október 28-án este a Budai Várban, Szent István szobra körül nem voltak ott: kissé másképp artikulálva, de ugyanerről volt szó.

És azok kedvéért, akik szeptember 17-e estéjétől egyszer sem voltak ott a Kossuth téren (vagy a Batthyány mécsesnél): kissé radikálisabban, de ugyanerről volt és van szó.

Nagyon sokan vagyunk, akik ezeket az elveket szeretnék látni megvalósulni drága Hazánkban! Mi kell ehhez legelsősorban? Az egyéni érdekek, ambíciók, ellentétek félretétele; a közös pontok keresése; ÖSSZEFOGÁS a nemes cél érdekében. És egy mindenki által elfogadott, megbecsült vezető: Dr. Papp Lajos.

Az Új Magyarország Egyesület
- honlapja: http://w3.naput.hu/ujmagyarorszag
- E-mail címe: fehergalamb@gmail.com

Javaslom, hogy akik csatlakozni szeretnének a mozgalomhoz, drótpostán jelentkezzenek a fenti címen. Azok, akik munkájukkal, ötleteikkel, gyakorlati segítséggel akarnak hozzájárulni a mozgalom elterjesztéséhez,
sikeréhez: írják meg, mit vállalnának. Én is így teszek.

November 4-ével semmi sem ért véget, bármilyen diadalittas beszéd is hangzott el november 6-án a Parlamentben... Kossuth tériek, Budai váriak, Hősök tereiek együtt: HAJRÁ!

Bujk Béla

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Kozmikus tudat csomag - 2 könyv együtt kedvezménnyel - László ErvinKozmikus tudat csomag - 2 könyv együtt kedvezménnyel
Könyv - Bolti ár: 9 490 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
26% internetes kedvezménnyel
A kultúra diktatúrája - Bayer Zsolt - Szakács ÁrpádA kultúra diktatúrája
Könyv - Bolti ár: 3 490 Ft
Internetes ár: 3 490 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Találkozás az Istenekkel - Zecharia SitchinTalálkozás az Istenekkel
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A hunok Indiában - 3. bővített kiadás - Aradi ÉvaA hunok Indiában - 3. bővített kiadás
Könyv - Bolti ár: 2 950 Ft
Internetes ár: 2 508 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Anya - nyelv - kincs - Kiss ZitaAnya - nyelv - kincs
Könyv - Bolti ár: 2 490 Ft
Internetes ár: 2 117 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat