HunHír.info

2019. Áldás hava 23. nap, Izár napja.

Negyvenöt ütés, rúgás a gyilkos cigányok mérlege

2006. október 17.
HunHír.Hu

Az elsődleges orvosszakértői vélemény szerint 45 ütés, rúgás érte az Olaszliszkán agyonvert tanárt. Az ütések, rúgások vagy valamilyen tompa tárgytól származó sérülések túlnyomórészt a fejet és nyakat találták el, és ezek okozták a férfi halálát. A közvélemény még fel sem ocsúdhatott a brutális gyilkosság okozta lelki sokkból, a szociálliberális média és az agresszív parlamenti gyűlöletpárt már mentségeket keresett az iszonyú tettre.

Halálra vertek egy könnyebb balesetet okozó autóst a cigány gyilkosok
A cigányok Tiszacsegén is gyilkoltak
Új romapolitika mellett kardoskodik a Jobbik

Magyar Menedék - Grandpierre

Az elsődleges orvosszakértői vélemény szerint 45 ütés, rúgás érte az Olaszliszkán agyonvert tanárt - mondta a Napkeltében Kökényesi Antal, Borsod-Abaúj-Zemplén megye rendőrkapitánya.

Az ütések, rúgások vagy valamilyen tompa tárgytól származó sérülések túlnyomórészt a fejet és nyakat találták el, és ezek okozták a férfi halálát - közölte a rendőrkapitány. Kökényesi Antal hozzátette, idő kell még ahhoz, hogy kiderítsék, pontosan mi történt.

A köztévé reggeli műsorában telefonon nyilatkozott a megölt férfi özvegye is. Szöginé Megyeri Gabriella közölte, megdöbbentette az elsődleges orvosi szakvélemény, amely szerint 45-ször rúgták, ütötték meg férjét. Az özvegy hozzátette, a gyilkosságot végignéző gyermekeit lelkileg nagyon megviselték a történtek, ezért várhatóan pszichológushoz viszi őket.

A tanár vasárnap kora este autójával elsodort egy eléje biciklivel szabálytalanul kerülő cigánylányt a Borsod Abaúj Zemplén megyei Olaszliszkán. A cigánygyereknek nem esett különösebb baja, így fel tudta lármázni rokonait. A cigányok egy szempillantás alatt kivetkőztek emberi mivoltukból, s azonnal brutális támadásba lendültek az autó és utasai ellen. Szétverték a járművet, a könnyebb balesetet okozó férfit az autóból kirángatták, majd brutális kegyetlenséggel meggyilkolták. A gyermekei életéért könyörgő 44 éves, háromgyermekes férfi haláltusáját végignézték vele utazó kislányai, akiknek életét egy helybeli autós mentette meg, aki gyorsan kiragadta őket a dühöngő, vérszomjas cigánybanda karmai közül.

Kökényesi Antal megyei rendőrfőkapitány, akinek azért kellett távoznia a jól fizető budapesti rendőrfőkapitányi székből, mert úgymond rosszul kezelte a 2002-es hídblokádot, úgy látszik tanult az esetből, és nagyon vigyázott arra, nehogy szájára vehesse a média. Hétfőn nem válaszolt arra a kérdésre, hogy a cigány kisebbségi önkormányzat egyik frissiben megválasztott vezetője a gyilkos, és a rendőrkapitányság szóvivője is korábban kerülte az elkövetők származásának meghatározását. Az ügyet viszont nem lehetett szőnyeg alá söpörni, de jellemzően a magyarországi köztájékoztatási viszonyokra, egyből belendült a toleranciahenger.

Az egyik szélliberális hírportál természetesen a szkinhedek mozgolódására irányította a figyelmet, hogy ismét rá lehessen fogni egy későbben esetleg bekövetkező dologra az előzményeket. A korábban objektivitásáról ismert, sokak által olvasott meghatározó hetilap pedig politikai színezetet kívánt adni az ügynek, mondván, hogy megöltek egy MDF-es képviselőjelöltet. A köztelevízióban gusztustalankodó turulgyűlölő főkirekesztő SZDSZ-es Gusztos Péter pedig szokása szerint a cigányság sorsáért aggódott, s azon sírt, hogy mi lesz így a "hátrányos helyzetű etnikum" felemelkedésével. Senki nem foglalkozott a brutalitással, azzal, hogy az elkapatott és manipulált kisebbség bizonyos agresszióra hajlamos tagjai hosszú idők óta erőszakkal és kegyetlenséggel válaszolnak valós és vélt sérelmeikre.

Arról is szó esett a neten és a televíziókban, megint csak az elkendőzés iskolapéldájaként, hogy ezek a szegény kisebbségiek pár évvel ezelőtt már részesei voltak egy olyan balesetnek, ahol az elütött gyereket cserbenhagyta az autós, és viszonylag alacsony büntetést kapott. Ment a felmentés, a magyarázkodás a gyilkos tettre, sőt az Info Rádió ment el talán a legmesszebbre ebben a kérdésben. Egy agressziókutatót kérdezett meg, aki a közlekedési morállal kapcsolatos kérdéseket ecsetelte, nem pedig a társadalomban meglévő ellentéteket, és a kivételezett kisebbséggel szemben alkalmazott abszolút pozitív diszkriminációt emelte ki.

Aztán nyilatkozott az a megélhetési cigány vezető, aki korábban még származását is letagadta, és nevét Orsósból Telekire változtatta, s szokása szerint a cigányoknak életkörülményeinek javításában látta a megoldás kulcsát. Most nem papolt rasszizmusról a cigányok talán legszélsőségesebb szószólója, a szabad demokrata emlőkön nevelkedett Horváth Aladár, mert megközelítése szerint rasszista jellegű cselekmények csak a cigánysággal kapcsolatban következhetnek be. Vannak viszont olyan információk, amit természetesen nem vizsgálhat majd a rendőrség, hogy még a brutális, kegyetlen cigányok halálra verték, rugdosták a szerencsétlen apát, addig azt üvöltötték, hogy ezt kéne csinálni minden magyarral.

A dolgok jelenlegi állása szerint három ember került a rendőrség látókörébe, de a HunHírnek nyilatkozó, nevük elhallgatását kérő szakértők megállapítása szerint ezeket a súlyos sérüléseket, az autó tönkretételét nem okozhatta három ember. Szakértőink szerint sokkal többen vettek részt tevőlegesen az eseményekben, csak hát a cigány törvények szerint előfordulhat, hogy a hierarchia alacsonyabb fokán lévők mentik a vezéreket. Három ember van letartóztatásban, a gyilkos horda többi tagja pár nap után - mintha mi sem történt volna - majd siránkozik, felment és természetesen fut a szociális segélyért.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Összeesküvés elméletek - a teljes sorozat - Összeesküvés elméletek sorozatÖsszeesküvés elméletek - a teljes sorozat
Könyv - Bolti ár: 34 772 Ft
Internetes ár: 24 999 Ft
28% internetes kedvezménnyel
Harcoló szabadkőművesség - keménytáblás - Raffay ErnőHarcoló szabadkőművesség - keménytáblás
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Jézus Krisztus Vízöntő Evangéliuma - Jézus Indiában - Mirza Ghulam AhmadJézus Krisztus Vízöntő Evangéliuma - Jézus Indiában
Könyv - Bolti ár: 8 990 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
11% internetes kedvezménnyel
A sátánizált Horthy - Szalay KárolyA sátánizált Horthy
Könyv - Bolti ár: 2 500 Ft
Internetes ár: 2 375 Ft
5% internetes kedvezménnyel
Gyógynövények a zsebemben - Szabó György Lopes-Szabó ZsuzsaGyógynövények a zsebemben
Könyv - Bolti ár: 2 200 Ft
Internetes ár: 1 990 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat