HunHír.info

2019. Fergeteg hava 20. nap, Balambér napja.

Eszeveszett cigánybrutalitás

2006. július 22.
G. Kirkovits István - HunHír.Hu

A Muki becenévre hallgató brutális cigánygyerek benzinpalackkal támadta meg a 18 éves magyar kislányt, aki borzasztó kínok közepette most is az életéért küzd egy budapesti kórházban. Horváth kancigány Aladár és bandája most kussol, a szociálliberális huhogók is csendben vannak, és nem arról szól a történet, hogy rasszista indokból elkövetett aljas gyilkossági kísérlet történt. Ez csak abban az esetben lehetséges, ha cigány az áldozat, mint megtapasztalhattuk rovott múltú Józsika esetében. Ezek után merje valaki azt mondani, hogy Magyarország rasszista ország. Más helyeken ilyen brutális bűncselekmény után már lángolnak a putrik. A rasszistának kikiáltott pártok nálunk pedig csendben vannak.

Menedék - Atilla

Iszonyú kínok közepette égett meg az a 18 éves lány, akit felgyújtott a 15 éves makói cigánygyerek. A brutális tettes hallgat, pereputtya jó cigány szokás szerint védi, hogy köreikből tettes került ki, s nem áldozat, természetesen minden úton-módon menteni próbálják a saját mentalitásuk szerint. Ááá, vékony kisgyerek ez, nem olyan bűnöző forma, mondja a sokat próbált öreg Kolompár, de a szenvedő kislányról már kevesebb szó esik. Legyen már vége a kettős mérce alkalmazásának, és a cigányokkal való kivételezésének, mert ez a helyzet is azt mutatja: a média, a hivatalos hozzáállás is elősegítheti az ilyen esetek kialakulását, mert a felbátorodott cigányok közül sokan azt hiszik, a törvény felett állnak.

Ha netalántán cigány az áldozat, beindul a szociálliberális gőzhenger, kárognak a jogvédők és példás ítéletért fohászkodnak, de ha magyar cigány áldozata, akkor az elkövető származását sem szabad megírni. Emlékezzünk Józsikára, a kekeckedő, rovott múltú purdéra, aki bekapta a másik cigány kardját, de mielőtt kiderült volna az elkövető származása, Horváth Aladárék, Tamás Gáspárék és a többi egyoldalú áljogvédő már rasszista bűncselekményt kántált, tüntetést szervezett és egészében fajgyűlölőnek kiáltotta ki Magyarországot.

Igenis meg kell vizsgálni, hogy nem rasszista indok, magyargyűlölet vezette-e a cigánygyerek mocskos kezét, aki felgyújtotta embertársát. Igenis, végre megálljt kell mondani annak a tendenciának, hogy a cigány csak áldozat lehet, szegény felkarolandó, támogatásra szoruló, mert elnyomott, megalázott és kisemmizett, hiszen pont az ellenkezőjét tapasztaljuk. Ma Magyarországon egy cigánynak mindent szabad, ha bűnözik, felmentik, ha vét a társadalom törvényei és szabályai ellen, s ezt számon kérik tőle, akkor származásával takarózik.

A tendencia egyértelmű, és ehhez azok, akiknek jó, ha anarchia van az országban, felhasználják ezt a kisebbséget. Telepedjen rá a többségre, terrorizálja, és ha beindul az ellentámadás, akkor kollektív fajgyűlöletről lehet jelentést írni Európának, Izraelnek és az USA-nak. A brutális, fel nem foghatóan kegyetlen cigánygyerek nem rohad majd tíz évig a börtönben, mert ott is király lesz, hisz kérkedhet tettével, mert ez ma az alaphelyzet. Tette súlya sem érdekli majd, mert ugye ő a hátrányos helyzetű, a kiszolgáltatott, s neki mindent szabad. A cigányok józan gondolkodású, a társadalomba beilleszkedő része sem tud mit kezdeni a helyzettel, természetesen nem vállal közösséget az ilyen lelkületű purdéval, de rájuk is hat a magyarországi cigányhisztéria. Ebből a megközelítésből nem is a gyújtogató elvetemült gonosztevő cigánygyerek a főbűnös, valamilyen szinten ő is áldozat. Az uszítás, a megvezetés áldozata, amelyet a magukat jogvédőnek nevezők szellemi vezérei a társadalmi árokásásra, a széthúzás erősítésére használnak fel.

Jobb, ha ilyen esetek uralják a közvéleményt, mintha azon gondolkodnának az emberek, hogy miért akarja megfojtani őket, elvenni kultúrájukat, fogyasztó robottá kényszeríteni őket egy törpe kisebbség.

Magyarországon két pártot kiáltottak ki rasszistának az elmúlt rövidke időszakban. Hogy nem azok, az is bizonyítja, hogy teljesen csendben vannak. Pedig ezzel nem a minősítéseket cáfolják, hanem súlytalanságukat támasztják alá. A MIÉP-nek és a Jobbiknak igenis most kéne felemelni a szavát, a Jobbiknak különösképpen írni, hiszen minden semmitmondó témában is közlik állásfoglalásukat, és felhívni nyomatékosan a közvélemény figyelmét erre az elfogadhatatlan jelenségre. Elbutított emberek nem ölhetnek, rabolhatnak, gyilkolhatnak csak azért, mert valami felfoghatatlan véderőt sugall számukra a nemzetromboló média. MIÉP, Jobbik, most kell szólni, most kell hangot adni a konkrét eset kapcsán azoknak a dolgoknak, amely az egész társadalmi rendszert felgyújtja, széthipózza.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Az Ipolytól Dachauig - Nagy LászlóAz Ipolytól Dachauig
Könyv - Bolti ár: 2 900 Ft
Internetes ár: 2 465 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Göbekli Tepe és a Szfinx misztikuma csomag - 2 könyv együtt kedvezménnyel - Andrew CollinsGöbekli Tepe és a Szfinx misztikuma csomag - 2 könyv együtt kedvezménnyel
Könyv - Bolti ár: 10 980 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
27% internetes kedvezménnyel
Tiltott evangéliumok - Hihetetlen Magazin KÜLÖNSZÁM - Hihetetlen MagazinTiltott evangéliumok - Hihetetlen Magazin KÜLÖNSZÁM
Könyv - Bolti ár: 1 499 Ft
Internetes ár: 1 499 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Horthy naptár 2019 - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóHorthy naptár 2019
Naptár - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 2 800 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Kozmikus hologram és a Kozmosz intelligenciája együtt kedvezőbben - László ErvinKozmikus hologram és a Kozmosz intelligenciája együtt kedvezőbben
Könyv - Bolti ár: 9 000 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
22% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat