HunHír.info

2019. Ígéret hava 26. nap, Doboka napja.

Utánozás Gyurcsányszokás

2005. november 09.
G. Kirkovits István - HunHír.Hu

Az ötvenes évek lódenkabát-szocializmusát idézve kibontott ingnyakú pártvezérek agitálnak saját programjuk mellett, igyekezvén markánsan szembeállítani politikai és ideológiai nézetkülönbségüket. A lassan korban és megjelenésben is hasonló MSZP-s és fideszes első emberek Magyarország minél szélesebb rétegének szavazatát kívánják begyűjteni. Orbán hitelesebb, mint a KISZ-vezérből milliárdossá avanzsált vörös báró, ráadásul most annak is örülhet, hogy jelen pillanatban Ron Werber-mentes ellenfele egyszerűen az ő ötletével sáfárkodik. Ezt meg még a panelproli is észreveszi.

Menedék - Bayer

Aláírásgyűjtésbe kezd november 24-től az MSZP a nemzeti jövő minimumának megalkotására - jelentette be Hiller István, az MSZP elnöke. A szocialisták céljai alapvetően hasonlók Orbán Viktor hétfői kezdeményezéséhez.

A kétpártos parlament megteremtését szolgáló törekvések csak azért futottak zátonyra, mert az MSZP rájött: ha teret ad a kispártoknak, akkor szalámizhatja a Fideszt. Különben a szocialistáknál tényleg hiányzik a zsidó kampányguru, mert hiába agresszív és látványelemekkel fűszerezett kezdődő mocskolódáskampányuk, a konkrét javaslatra váró emberek csak Fidesz-utánzatokat kapnak a szocialistáktól.

Az MSZP megközelítése olyan szempontból saját maga számára visszaüthet, hogy egy erős Fidesz és egy parlamentbe bejutott erős nemzeti radikális oldal hosszú távra biztosíthatja a konzervatív kormányzás lehetőségét. A Fidesz számára sem vesznek el a szavazatok, ha a nemzeti érzelmű emberek a parlamenti párt programjánál a magyarság érdekeit markánsabban képviselőkre adják a szavazatot, hiszen már most nyilvánvaló, hogy egyedül nem tud kormányt alakítani. Egy erős Fidesz és egy összefogott nemzeti radikális oldal lepheti meg igazán a szocialistákat. Mert ugye nem gondolja senki sem, hogy a MIÉP-Jobbiknál is gyengébb politikai tömörülések akár egyetlen választókerületben is meg tudják verni a nagyokat.

Az MSZP húzásával csupán a magát nyugodt erőnek aposztrofáló, politikailag elhanyagolható és semmitmondó MDF-nek akar kedvezni. Ez a csoportosulás ugyanazt az irányvonalat képviseli, mint a 80-as évek végén azok a bizonyos reformkommunisták.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Az Anunnakik impériuma - Jan Erik SigdellAz Anunnakik impériuma
Könyv - Bolti ár: 4 500 Ft
Internetes ár: 4 050 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A második szabály - In memoriam Olofsson Placid - Beer Miklós - Csókay András - Brückner Ákos Előd - Eperjes Károly - Ézsaiás Erzsébet - Mádl Dalma - Rétvári Bence - Schmidt Mária - Sinkovits Vitay András - Süveges Gergő és még sokan másokA második szabály - In memoriam Olofsson Placid
Könyv - Bolti ár: 2 850 Ft
Internetes ár: 2 423 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Ősi Magyarország - Grandpierre AttilaŐsi Magyarország
Könyv - Bolti ár: 7 500 Ft
Internetes ár: 6 375 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Kozmikus hologram és a Kozmosz intelligenciája együtt kedvezőbben - László ErvinKozmikus hologram és a Kozmosz intelligenciája együtt kedvezőbben
Könyv - Bolti ár: 9 000 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
22% internetes kedvezménnyel
Antikrisztus - KÜLÖNSZÁM - Hihetetlen MagazinAntikrisztus - KÜLÖNSZÁM
Könyv - Bolti ár: 1 699 Ft
Internetes ár: 1 529 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat