HunHír.info

2019. Áldás hava 19. nap, Kamorka napja.

A szabad demokrata homokbanya és a szocialista kiskretén

2005. október 12.
G. Kirkovits István - HunHír.Hu

Ha alapul vesszük bizonyos Élő Norbert nevű eszement szocialista kretén megállapítását, hogy a Turulmadár fasiszta jelkép, akkor Önök most egy fasiszta lapot olvasnak.

Menedék - Pálfi

A XII. kerület polgári közössége stílszerűen egy Turulmadarat mintázó szoborral akar fejet hajtani a II. világháború áldozatai előtt. Nem megkülönböztetve, hogy ki volt honvédő, munkaszolgálatos, vagy jelenleg antifasiszta mezben a sajátságos viszonyaink közepette nyugodtan pompázható hazaáruló terrorista. Minden áldozat emléke előtt fejet kívánnak hajtani a felállítandó alkotással. A Turulszobor kapcsán egyből felment a pumpa a valamikor szépreményű politikai pályával induló, de mára csak a vállalt leszbikusságáról elhíresült Ungár Klára nevezetű szabad demokrata homokbanyában, valamint csatlakozott hozzá valami politikai életben ismeretlen szabad madár, aztán egyből megkezdték a hujogást a magyarok szent jelképe ellen. Sérti az áldozatok emlékét huhogták bele a vakvilágba, mert ők annak a csapatnak a tagjai, akik a magyar szótárból kiherélnének különböző szavakat, s önérzetüket bántja még a zsidócseresznye vagy a cigánypecsenye kifejezés is.

Belekötöttek tehát a Turulmadárba, a magyarság több ezer éves jelképébe, mert ők bizonyára jobban szeretnének minden közterületen valami fogast formázó hétágú építményt látni, amelyet jeles barátaik bizonyos ünnepükkor ki is raknak Budapest utcáira. Gyalázták a Turult, de ez nem volt elég. Csatlakozott hozzájuk valami szocialista kisköcsög, mert aki a magyarságot ilyen mélységben megbántja, arra ez a minősítés is enyhe kifejezés. Ez a vörös szegfűs idióta egyből fasiszta szervezetek jelképének kiáltotta ki a Turulmadarat.

A Jobbikon kívül ez idáig nem hördült fel igazán senki sem, sőt még nemzetmentő Gyurcsány Fletó sem határolódott el szívre tett kézzel féleszű párttársától. Pedig az árokbetemető, a nemzeti egységet szavakban képviselni akaró, elkötelezetten mindig nemzetről papoló ex-KISZ-esnek most lehetett volna rá alkalma, hogy bizonyítsa: nem mindig beszél a levegőbe. Gyurcsány csöndben maradt, a homokbanya meg a kretén most már tüntetést szervez a szoborállítás tervezett időpontjára.

Kíváncsi leszek, hogy viszonyul hozzá a rendőrség, és engedi-e ugyanarra a helyszínre két ellentétes politikai irányulású csoportosulásnak a megjelenést. Amennyiben ott lehetnek a szoboravatáson a gyalázkodó tüntetők, előre borítékolni lehet, hogy ebből botrány lesz, s még az is lehet, hogy nemcsak farkasszemet néz majd egymással a két tábor. Olyan mértékben sértették meg a nemzeti jelkép sárba tiprásával most a magyarságot, hogy ezzel túlfeszítették az íjat. Ha a rendőrség odaengedi a tüntetőket, akkor már most lehet politikai provokációról beszélni.

Amikor létrehoztuk ezt a honlapot, a Turulmadarat és az Árpád-sávos zászlót választottuk jelképéül. Azért ezt a két szimbólumot, mert szerintünk a legjobban kifejezi több ezer éves népünket, és több ezer éves Kárpát-medencei ittlétünket. Élő most áttételesen minket is lefasisztázott, s erre csak Petőfi szavaival tudok üzenni: kurvanyádat!

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Az Apolló Holdcsalás - Arany LászlóAz Apolló Holdcsalás
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 5 391 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Atlantisz - Az özönvíz előtti világ - Ignatius DonnellyAtlantisz - Az özönvíz előtti világ
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A negyedik birodalom felemelkedése - Összeesküvés elméletek sorozatA negyedik birodalom felemelkedése
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A dzsihád legyőzése - Dr. Sebastian GorkaA dzsihád legyőzése
Könyv - Bolti ár: 3 199 Ft
Internetes ár: 2 879 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Ady Endre és a Nyugat - keménytáblás - Raffay ErnőAdy Endre és a Nyugat - keménytáblás
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat