HunHír.info

2019. Áldás hava 21. nap, Csóbán napja.

Július 24.

2005. január 05.
G. Kirkovits István

Arra ébredtem, hogy egyik szemem sír, a másik meg nevet. Jó, a sírás betudható az egész agyamat elborító fogfájásnak, a nevetés pedig párom jelenlétének, de ha az elmúlt napok egyik hírére gondolok, akkor a politikában is alkalmazni lehet ezt a régi, magyar mondást.

Menedék - Bayer

Mint a szabadság és a rend pártján álló állampolgár a legteljesebben üdvözlöm, hogy felderítő, bűnmegelőző munkájára, a bérkorrekciókra milliárdos nagyságrendű támogatást kap a rendőrség. Kuszált világunk legnagyobb problémája a közbiztonság kérdése, az anyagi és egzisztenciális problémáknál is talán jobban érinti mindennapjainkat.

Nem mindegy viszont, hogy milyen arányú ennek a pénzösszegnek a felosztása, hiszen a közelmúltban Lampert Mónika, akit sokan csak Lumpen Mónikának említenek, a készenléti rendőrségnél tett látogatása során új kihívásokról, azok megoldásának technikai feltételeiről beszélt. Vagyis miközben lejattolt a derék tüntetésszétverőkkel, akik ártatlan és ellenállást nem tanúsító emberek veséjét rugdalták le július 4-én, a vérvörös csütörtökön, biztosította őket, hogy nagyhatású tömegszétverő segédeszközök könnyítik munkájukat.

Lehet, hogy lesz majd önjáró gumibot, csak jobboldali tüntetőket letaglózó rendőrpajzs, számítógéppel vezérelt nemzeti színű zászlóaprító, hiszen a jobboldal ellen semmi sem drága. Sokkal több félinformációt hallottunk a tömegoszlató berendezésekről, mint például a bűnüldözést, a bűnmegelőzést elősegítő technikákról. Mintha a rendőrség számára ez lenne most a legfontosabb feladat, hogy semmi perc alatt le tudja rendezni a spontán megmozdulásokat.

Különben maga a rendőrség azt hiszem, valamilyen szinten válságban van. Vezetője kommunista titkosszolga, és a média azt sugallja neki, hogy könyörtelenül el kell bánni a politikai ellenfelekkel, viszont nem szabad tettlegességhez folyamodni a bűnözőkkel szemben. Az a kereskedelmi csatorna, amely valamilyen szinten égbe emelte a június 4-ei demonstrálók elleni rendőri erőszak megnyilvánulásait az ellen erőteljesen tiltakozik, ha a zsaruk önvédelemből esetlegesen bántalmaznak egy betörőt.

Csak a jobboldaliakat szabad ütni, verni, rugdalni, a politikai ellenfeleket. A betörők, a rablók, ne adj Isten a gyilkosok tabutémának számítanak. Lehet, ha valaki megjelenik mondjuk egy Nagy-Magyarország-pólóban az utcán, azt leszabja róla a túlbuzgó közeg, de kétszer is meggondolja, hogy fegyvert rántson, ha a bűnöző mondjuk kést szegez a torkához. Odáig jutottunk, hogy visszatérhet a régi szellem. Ha szól a szám, betörik a fejem, ha ki akarnak rabolni, nem kiálthatok segítségért, mert a rendőrnek nem lesz bátorsága közbelépni.

Figyelmükbe ajánlom Budaházy György, a hídember rendőri eljárással kapcsolatos észrevételét. A vérző fejű Budaházy leveretése után bizonyára elgondolkodott a rendőri intézkedés keménységén. Mégis azt nyilatkozta pár nappal a történtek után: abban az esetben, ha a rendőrök a támadó bűnözők ellen lépnek fel olyan eréllyel, mint ahogyan vele szemben tették, akkor csak üdvözölni tudja ezeket a cselekedeteket. S így is van ez rendjén. A rendőrség nem lehet a politika kiszolgálója, a hatalmon lévők önvédelmi fegyvere.

2002. július 24.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A hunok Indiában - 3. bővített kiadás - Aradi ÉvaA hunok Indiában - 3. bővített kiadás
Könyv - Bolti ár: 2 950 Ft
Internetes ár: 2 508 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A második szabály - In memoriam Olofsson Placid - Beer Miklós - Csókay András - Brückner Ákos Előd - Eperjes Károly - Ézsaiás Erzsébet - Mádl Dalma - Rétvári Bence - Schmidt Mária - Sinkovits Vitay András - Süveges Gergő és még sokan másokA második szabály - In memoriam Olofsson Placid
Könyv - Bolti ár: 2 850 Ft
Internetes ár: 2 423 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Összeesküvés elméletek - a teljes sorozat - Összeesküvés elméletek sorozatÖsszeesküvés elméletek - a teljes sorozat
Könyv - Bolti ár: 34 772 Ft
Internetes ár: 24 999 Ft
28% internetes kedvezménnyel
Így főznek a katonák - Őszy Tóth GábrielÍgy főznek a katonák
Könyv - Bolti ár: 8 500 Ft
Internetes ár: 7 225 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A nemzeti hadsereg - Zetényi Csukás FerencA nemzeti hadsereg
Könyv - Bolti ár: 7 990 Ft
Internetes ár: 7 191 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat