HunHír.info

2019. Ígéret hava 21. nap, Rof napja.

Én nem szeretném...

2005. január 05.
G. Kirkovits István

Az elvtársak beletenyereltek a lecsóba, kifröccsent a vörös paradicsom. Válaszút előtt áll az ország, az első nagy megmérettetés után. Válaszút előtt áll az ember, hogy melyik lehetőséget válassza. A rendszerváltásnak nevezett valami előtti időszak koncait kívánja ismét felszínre hozni, vagy szabad szóval szabad Magyarországon, szabadon lélegezni. Válaszút, hogy a vörösből rózsaszínné vált ködbe burkolózzon, és a gulyáskommunizmus kesernyés illatát szívja ismételten magába, vagy válasszon igazi magyar tápláló ételt kommunista fűszer nélkül.

Menedék - Atilla

Április 7-én első körben győzött az erőszakos, vad figyelemfelhívás, a tettek, az eredmények és a radikális nemzeti erő által jogosan kifogásolt hibák javítási kísérlete alulmaradt a Heti Hetes csinált sztárjainak népbutításával szemben. A rohanó életben a tévéképernyők elé meredő ember elhitte, amit közvetítettek felé, sulykoltak az agyába, olcsó kis poénokon röhögve már maga sem tudta, hogy pontosan hova húzza be az ikszet. Pedig keményen fogott a piros filctoll, és most ott állunk, hogy lehet olyan időszak következik, amely megkeseríti a magyar életet.

Menjünk el ismét, hogy kifejezzük akaratunkat. Arra gondoljunk, elfogadjuk-e a megélhetési bűnözőket, elfogadjuk-e az idegen hatalmakat, elfogadjuk-e másodrendűségünket. Hogy ne legyen befogva a szánk, hogy ne csinált sztárok, csinált világa határozza meg ízlésünket, hogy ne hallgattassák el a hangunkat. Hogy ne kötőféken tartott média közvetítse számunkra az álhíreket.

Én nem szeretném, ha ávós utódok mondanák meg nekem, hogy mi a tuti, levitézlett KISZ-titkárok magyaráznák meg a politika rejtelmeit, elhízott egykori szakszervezeti górék pofáznának a munkás érdekvédelemről. Én nem szeretném, ha az egykoron a tömeggyilkos Kádár lábai előtt kúszó vörös tagkönyves pingvin topogna a miniszterelnöki dolgozószobában. Én nem szeretném, ha vörös és kék bárók nyelnék le adómat, kurtítanák meg fizetésemet és zsákmányolnák ki teljesen munkaerőmet. Én nem szeretném, ha idegen országok zászlaja lobogna a nemzeti trikolór helyett, frakkos-cilinderes, vagy vörös pufajkás vagy sábesz deklis külföldiek mondanák meg, mi történjen a hazámban.

Én nem szeretném, ha piros gizgaz lepné el a fehér rózsát, ha az elcsúfított vörös szegfű uralná a magyar mezőt. Én nem szeretném, ha visszatérne az, amit ha nagyon rosszul, és nagyon felületesen is, de 1990-ben már megváltoztattunk.

2002. április 10.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Atlantisz csomag - 2 könyv együtt különleges kedvezménnyel - Ignatius DonnellyAtlantisz csomag - 2 könyv együtt különleges kedvezménnyel
Könyv - Bolti ár: 12 490 Ft
Internetes ár: 9 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel
A hit legnagyobb rejtélyei - Összeesküvés elméletek sorozatA hit legnagyobb rejtélyei
Könyv - Bolti ár: 1 399 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
14% internetes kedvezménnyel
Álom hava - Nemzeti sorsballada DVD - Bicskei ZoltánÁlom hava - Nemzeti sorsballada DVD
DVD - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Az Apolló Holdcsalás - Arany LászlóAz Apolló Holdcsalás
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 5 391 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A székely nemzet atlasza - Faragó ImreA székely nemzet atlasza
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 700 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat