HunHír.info

2017. Fergeteg hava 25. nap, Úrkúnd napja.

Így kell megelőzni a muszlim terjeszkedést...

2016. december 09. 08:35
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

toroczkai_laszlo_250.jpgToroczkai László volt a minap Kálmán Olga vendége az ATV-n. Toroczkai fehéren-feketén elmagyarázta, miért van szükség megelőző (jogi nyelven preventív) rendelkezésekre a muszlim terjeszkedés megakadályozása végett.Ami eleddig nem vagy alig kapott hangsúlyt: elmondta, hogy a magyar-szerb határtól délre már épült mecset. Vagyis egy, bármely európai nemzettől és annak kultúrájától idegen világ kezdett tért nyerni. Ennek a világnak a képviselői persze ezúttal sem kérdezték meg befogadóiktól, nem zavarják-e őket szokásaik elterjedése?

Magyar Menedék - Chemtrail

Világos, hogy egy közösség vezetője, ezúttal polgármestere, látva, hogy a közelében meglehetősen zavartalanul folyik az iszlám szokások másokra erőszakolása, s csak idő kérdése, mikor történik ugyanez az általa vezetett településen, ezért hát megelőző rendelkezéseket hoz. Egy normális társadalomban ezt minden normális ember megérti, pláne egy műsorszerkesztő. Hangsúlyozom még egyszer, egy normális társadalomban.

Nálunk azonban sajnos mintha más lenne a helyzet. Tudom, a magyarországi elektronikus sajtó nemcsak az ATV-ből áll, de sajnos belőle is. Engem egyenesen Bédi-Schwimmer Rózára vagy Zetkin Klárára emlékeztető hírigazgatója, Kálmán Olga ezúttal sem tagadta meg önmagát. Minek kell megtiltani a mecsetépítést Ásotthalmon, hiszen ott nem épült és nem épül – hajtogatta.

Toroczkai azonban megállta helyét, rendelkezéseit megindokolva és azokkal vállalva, hogy így kell megoldani a muszlim terjeszkedést. Ámde Kálmán Olgára az észérvek nem szoktak hatni. Emlékezetes jelenet volt, amikor egyszer Tarlós Istvánnak elfogyott a türelme és azt mondta, hogy a Kálmán Olga által feltett kérdéseire adott értelmes válaszait 80-as IQ fölött meg szokták érteni, de hogy a szerkesztő asszonynál mégsem ez történt, nyilván kialvatlanságával magyarázható.

Nos, lehet, hogy avval is, de leginkább balliberális elfogultságával, sőt az elemi logika hiányával. Mindezek miatt Kálmán Olgának egy normális társadalomban nyilvánosság előtt meg sem szabadna szólalnia...

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Háttérképek háttérképe - Bayer Zsolt Bogár László Boros ImreHáttérképek háttérképe
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 380 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A Vatikán megdöbbentő titkai - Összeesküvés elméletek sorozatA Vatikán megdöbbentő titkai
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Az Illuminátusok és az új világrend - Összeesküvés elméletek sorozatAz Illuminátusok és az új világrend
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Betiltott Amerika - Manuel Palacios VillavicencioBetiltott Amerika
Könyv - Bolti ár: 3 800 Ft
Internetes ár: 3 420 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Atilla, Isten ostora - Cselenyák ImreAtilla, Isten ostora
Könyv - Bolti ár: 2 999 Ft
Internetes ár: 2 549 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat