HunHír.info

2018. Szelek hava 25. nap, Keán napja.

Így kell megelőzni a muszlim terjeszkedést...

2016. december 09. 08:35
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

toroczkai_laszlo_250.jpgToroczkai László volt a minap Kálmán Olga vendége az ATV-n. Toroczkai fehéren-feketén elmagyarázta, miért van szükség megelőző (jogi nyelven preventív) rendelkezésekre a muszlim terjeszkedés megakadályozása végett.Ami eleddig nem vagy alig kapott hangsúlyt: elmondta, hogy a magyar-szerb határtól délre már épült mecset. Vagyis egy, bármely európai nemzettől és annak kultúrájától idegen világ kezdett tért nyerni. Ennek a világnak a képviselői persze ezúttal sem kérdezték meg befogadóiktól, nem zavarják-e őket szokásaik elterjedése?

Magyar Menedék - Hamis zászlós

Világos, hogy egy közösség vezetője, ezúttal polgármestere, látva, hogy a közelében meglehetősen zavartalanul folyik az iszlám szokások másokra erőszakolása, s csak idő kérdése, mikor történik ugyanez az általa vezetett településen, ezért hát megelőző rendelkezéseket hoz. Egy normális társadalomban ezt minden normális ember megérti, pláne egy műsorszerkesztő. Hangsúlyozom még egyszer, egy normális társadalomban.

Nálunk azonban sajnos mintha más lenne a helyzet. Tudom, a magyarországi elektronikus sajtó nemcsak az ATV-ből áll, de sajnos belőle is. Engem egyenesen Bédi-Schwimmer Rózára vagy Zetkin Klárára emlékeztető hírigazgatója, Kálmán Olga ezúttal sem tagadta meg önmagát. Minek kell megtiltani a mecsetépítést Ásotthalmon, hiszen ott nem épült és nem épül – hajtogatta.

Toroczkai azonban megállta helyét, rendelkezéseit megindokolva és azokkal vállalva, hogy így kell megoldani a muszlim terjeszkedést. Ámde Kálmán Olgára az észérvek nem szoktak hatni. Emlékezetes jelenet volt, amikor egyszer Tarlós Istvánnak elfogyott a türelme és azt mondta, hogy a Kálmán Olga által feltett kérdéseire adott értelmes válaszait 80-as IQ fölött meg szokták érteni, de hogy a szerkesztő asszonynál mégsem ez történt, nyilván kialvatlanságával magyarázható.

Nos, lehet, hogy avval is, de leginkább balliberális elfogultságával, sőt az elemi logika hiányával. Mindezek miatt Kálmán Olgának egy normális társadalomban nyilvánosság előtt meg sem szabadna szólalnia...

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Nimród, a hun-magyarok őse - Marton VeronikaNimród, a hun-magyarok őse
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Amerika álszent háborúi - F. William EngdahlAmerika álszent háborúi
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 490 Ft
13% internetes kedvezménnyel
Horthy Naptár 2018 - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóHorthy Naptár 2018
Naptár - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 1 990 Ft
50% internetes kedvezménnyel
Trikolór Naptár 2018 - Magyar Trikolór naptárTrikolór Naptár 2018
Naptár - Bolti ár: 2 300 Ft
Internetes ár: 2 070 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Gyógyítások a méhészet termékeivel - Kovács József természetgyógyászGyógyítások a méhészet termékeivel
Könyv - Bolti ár: 5 500 Ft
Internetes ár: 4 950 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat