HunHír.info

2017. Áldás hava 25. nap, Olgya napja.

Így kell megelőzni a muszlim terjeszkedést...

2016. december 09. 08:35
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

toroczkai_laszlo_250.jpgToroczkai László volt a minap Kálmán Olga vendége az ATV-n. Toroczkai fehéren-feketén elmagyarázta, miért van szükség megelőző (jogi nyelven preventív) rendelkezésekre a muszlim terjeszkedés megakadályozása végett.Ami eleddig nem vagy alig kapott hangsúlyt: elmondta, hogy a magyar-szerb határtól délre már épült mecset. Vagyis egy, bármely európai nemzettől és annak kultúrájától idegen világ kezdett tért nyerni. Ennek a világnak a képviselői persze ezúttal sem kérdezték meg befogadóiktól, nem zavarják-e őket szokásaik elterjedése?

Világos, hogy egy közösség vezetője, ezúttal polgármestere, látva, hogy a közelében meglehetősen zavartalanul folyik az iszlám szokások másokra erőszakolása, s csak idő kérdése, mikor történik ugyanez az általa vezetett településen, ezért hát megelőző rendelkezéseket hoz. Egy normális társadalomban ezt minden normális ember megérti, pláne egy műsorszerkesztő. Hangsúlyozom még egyszer, egy normális társadalomban.

Nálunk azonban sajnos mintha más lenne a helyzet. Tudom, a magyarországi elektronikus sajtó nemcsak az ATV-ből áll, de sajnos belőle is. Engem egyenesen Bédi-Schwimmer Rózára vagy Zetkin Klárára emlékeztető hírigazgatója, Kálmán Olga ezúttal sem tagadta meg önmagát. Minek kell megtiltani a mecsetépítést Ásotthalmon, hiszen ott nem épült és nem épül – hajtogatta.

Toroczkai azonban megállta helyét, rendelkezéseit megindokolva és azokkal vállalva, hogy így kell megoldani a muszlim terjeszkedést. Ámde Kálmán Olgára az észérvek nem szoktak hatni. Emlékezetes jelenet volt, amikor egyszer Tarlós Istvánnak elfogyott a türelme és azt mondta, hogy a Kálmán Olga által feltett kérdéseire adott értelmes válaszait 80-as IQ fölött meg szokták érteni, de hogy a szerkesztő asszonynál mégsem ez történt, nyilván kialvatlanságával magyarázható.

Nos, lehet, hogy avval is, de leginkább balliberális elfogultságával, sőt az elemi logika hiányával. Mindezek miatt Kálmán Olgának egy normális társadalomban nyilvánosság előtt meg sem szabadna szólalnia...

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Horthy Naptár 2018 - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóHorthy Naptár 2018
Naptár - Bolti ár: 3 600 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
17% internetes kedvezménnyel
Vér és kereszt I. - Sosemvolt pogányok - Benkő LászlóVér és kereszt I. - Sosemvolt pogányok
Könyv - Bolti ár: 2 999 Ft
Internetes ár: 2 549 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A Fázis - Michael RadugaA Fázis
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 5 391 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Kedvet virágoztató magyar népmesék - Dömötör Sándor (szerkesztő)Kedvet virágoztató magyar népmesék
Könyv - Bolti ár: 2 490 Ft
Internetes ár: 2 117 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A felemelkedés rejtélyei - David WilcockA felemelkedés rejtélyei
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 5 391 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

A HunHír barátai

Legolvasottabb hírek

HunHír-Tudósító

Képtárak

Felhívások

Közlemények


Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
© 2002-2017 Rockszerda
Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat