HunHír.info

2018. Fergeteg hava 24. nap, Magyarka napja.

Beintettek az amerikaiak

2016. november 09. 12:38
Hunhír.info

donald-trump-250.jpgSzeretnénk szívből és őszintén gratulálni az amerikai népnek, akik egy nyílt és egyértelmű üzenetet küldtek ma a gazdasági összefonódásokkal, korrupcióval átitatott, romlott és begyepesedett politikai elitjüknek. Beintettek annak a rendszernek, ahol legálisan lobbizhatnak a multicégek a politikában, ahol egyenként vásárolják meg a gazdasági érdekcsoportok a szenátorok támogatását, ahol a Wall street, a fegyver- vagy gyógyszeripari lobbi mozgatja az apparátus jelentős részét.

Magyar Menedék - Migránsokk

Beintettek az olyan republikánusoknak is mint Mitt Romney, vagy a háborús uszító McCain, akiknek a politikai befolyásuk megőrzése annyira fontos, hogy saját pártjuk jelöltjét hátba szúrva egy másik jelölt mögé álljanak be. De legesleginkább a maffiaszerűen működő, zavaros pénzügyi háttérrel rendelkező Clinton-klán főasszonyának üzentek ma, hogy attól még, hogy valaki 30 éve mindenkitől elfogad pénzeket, még nem biztos, hogy alkalmasnak találtatik arra, hogy elnöke legyen a világ egyik vezető országának. Az amerikaiak ma azt is bebizonyították, hogy a negyedik hatalmi ágnak kikiáltott média hatalma mégsem mindenható!

Tették ezt úgy, hogy a vezető lapok döntő hányada nyíltan kampányolt Clintonné mellett, hogy az ő sajtóstábjával egyeztették előre a kontrollált kérdéseket, hogy egyoldalúan vezették az elnökválasztási vitákat, hogy az agyatlan hollywoodi celebecskék hisztérikusan rémisztgettek Trumppal, hogy megpróbálták Julian Assange-ot is elhallgattatni, hogy a CNN gyakorlatilag demokrata kampánygépezetként működött stb.

Milyen elnök lesz Trump? Soha, semmilyen politikai poszton nem volt alkalma korrumpálódni, nem áll mögötte gazdasági körök lobbija, mind a demokrata, mind a republikánus establishment elhatárolódott tőle, megvenni nem igazán tudják, és Soros György sem szereti. Teljesen független minden érdekcsoporttól! Ilyen elnöke évtizedek óta nem volt az USA-nak.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Enki elveszett könyve - Zecharia SitchinEnki elveszett könyve
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 5 391 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Hősök naptára 1917-1918
Hősök naptára 1917-1918
Könyv - Bolti ár: 7 900 Ft
Internetes ár: 6 715 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Őseink Fényvallása - Bíró LajosŐseink Fényvallása
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 4 792 Ft
20% internetes kedvezménnyel
A sorsformáló 9+1 hónap - Orosz Katalin - S. Nagy ZitaA sorsformáló 9+1 hónap
Könyv - Bolti ár: 3 360 Ft
Internetes ár: 3 024 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A magyar környezet atlasza - Faragó ImreA magyar környezet atlasza
Térkép - Bolti ár: 3 000 Ft
Internetes ár: 2 550 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat