HunHír.info

2018. Szelek hava 20. nap, Apor napja.

Beintettek az amerikaiak

2016. november 09. 12:38
Hunhír.info

donald-trump-250.jpgSzeretnénk szívből és őszintén gratulálni az amerikai népnek, akik egy nyílt és egyértelmű üzenetet küldtek ma a gazdasági összefonódásokkal, korrupcióval átitatott, romlott és begyepesedett politikai elitjüknek. Beintettek annak a rendszernek, ahol legálisan lobbizhatnak a multicégek a politikában, ahol egyenként vásárolják meg a gazdasági érdekcsoportok a szenátorok támogatását, ahol a Wall street, a fegyver- vagy gyógyszeripari lobbi mozgatja az apparátus jelentős részét.

Magyar Menedék - Hamis zászlós

Beintettek az olyan republikánusoknak is mint Mitt Romney, vagy a háborús uszító McCain, akiknek a politikai befolyásuk megőrzése annyira fontos, hogy saját pártjuk jelöltjét hátba szúrva egy másik jelölt mögé álljanak be. De legesleginkább a maffiaszerűen működő, zavaros pénzügyi háttérrel rendelkező Clinton-klán főasszonyának üzentek ma, hogy attól még, hogy valaki 30 éve mindenkitől elfogad pénzeket, még nem biztos, hogy alkalmasnak találtatik arra, hogy elnöke legyen a világ egyik vezető országának. Az amerikaiak ma azt is bebizonyították, hogy a negyedik hatalmi ágnak kikiáltott média hatalma mégsem mindenható!

Tették ezt úgy, hogy a vezető lapok döntő hányada nyíltan kampányolt Clintonné mellett, hogy az ő sajtóstábjával egyeztették előre a kontrollált kérdéseket, hogy egyoldalúan vezették az elnökválasztási vitákat, hogy az agyatlan hollywoodi celebecskék hisztérikusan rémisztgettek Trumppal, hogy megpróbálták Julian Assange-ot is elhallgattatni, hogy a CNN gyakorlatilag demokrata kampánygépezetként működött stb.

Milyen elnök lesz Trump? Soha, semmilyen politikai poszton nem volt alkalma korrumpálódni, nem áll mögötte gazdasági körök lobbija, mind a demokrata, mind a republikánus establishment elhatárolódott tőle, megvenni nem igazán tudják, és Soros György sem szereti. Teljesen független minden érdekcsoporttól! Ilyen elnöke évtizedek óta nem volt az USA-nak.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

GMO - A pusztítás magjai - F. William EngdahlGMO - A pusztítás magjai
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 490 Ft
13% internetes kedvezménnyel
Pannóniai kereszténység - Zakar AndrásPannóniai kereszténység
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 520 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Kuruc világ I. - Vadrózsa és kard - Nemere IstvánKuruc világ I. - Vadrózsa és kard
Könyv - Bolti ár: 2 999 Ft
Internetes ár: 2 549 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A tizenharmadik törzs - Arthur KoestlerA tizenharmadik törzs
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 542 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Kolbrin Biblia - Arany LászlóKolbrin Biblia
Könyv - Bolti ár: 9 990 Ft
Internetes ár: 8 990 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat