HunHír.info

2018. Ígéret hava 26. nap, Doboka napja.

Tomcat: A Kétfarkú Kutyapárt margójára

2016. október 28. 06:41
Tomcat - Hunhír.info

ketfarku-500.jpg...Persze ha figyelembe vesszük, hogy ez a meghatóan őszinte, felemelően közösségi és elképesztően demokratikus humorherold-társaság véletlenül pont ugyanazt szajkózza, mint amit Soros György bármely leányvállalata, akkor talán egyszerűbb megfejteni ezt a rejtélyt. Költötték volna gyógyszerre. Arra ugyanis szükség van egy-két helyen, míg ők a hülye plakátjaikkal szórakoztak...

Magyar Menedék - Hamis zászlós

34,5 millió forintot költött el a Kétfarkú Kutyapárt arra, hogy vicceskedő plakátjaikkal beterítsék Magyarország összes közterületét. Ezt a pénzt állítólag mintegy 4000 adakozó dobta össze nekik, hogy hatékonyan közölhessék parttalan felháborodásukat a Zorbán azon ördögi terve ellen, hogy nem akarja megengedni, hogy ezerszám telepítsék hazánkba az ártatlan bociszemű bevándorlókat. Mert vannak emberek, akiket ez annyira zavart, hogy egy autó árát is rögtön átutalták, hogy vicceskedő plakátokkal válaszoljanak.

Ehhez a következőt tenném hozzá. A közelmúltig volt egy Tolvajkergetők néven működő társaság, amelynek alapítója voltam, és amely csaknem négy év alatt elképesztő népszerűségre tett szert azzal, hogy országszerte százszámra buktatta le az emberek életét megkeserítő piti tolvajokat. Azt most hagyjuk, hogyan tették tönkre az egészet, történetesen pont azok, akik állítólag ilyen elképesztő pénzekkel tolták meg a Kétfarkúakat.

A Tolvajkergetőknek 185 ezer aktív követője volt a Facebookon, amikor elkezdték cenzúrázgatni az oldalt, a Kétfarkúaknak most van 216 ezer, de őket nem cenzúrázzák. A Tolvajkergetőknek ezen kívül YouTube-csatornája is volt, amely a legnézettebb magyar csatornák közé tartozott. A Kétfarkúaknak ilyen nem volt.

Azonban míg a Tolvajkergetők valós és minden magyar embert húsbavágóan érintő problémával vette fel a harcot, és elég rendesen kapott adományokat is, soha az életben nem tudott volna ekkora pénzeket összekalapozni. Nemhogy 34,5 milliónk nem volt soha, de 1 millió fölé is csak egyszer ment a bankszámlánk, amikor az első filmsorozatunk véget ért, és a végén adakozásra szólítottam fel nézőinket. Pedig nem kevesen küldtek nekünk, voltak százezres nagyságrendű adakozóink is (nem is egy) és igen bőkezű szponzorok is bejelentkeztek!

Nehezen hiszem el, hogy egy olyan szervezet, amely semmi produktív dolgot nem csinál, csak imbecillis jópofiskodással ragasztgatja tele a falakat (ja, amúgy mikor fogják levakarni ezt a sok foszladozó papírt mindenhonnan?) nagyságrendekkel több adakozót tudott megszólítani, mint - merem állítani - minden idők legnépszerűbb magyar internetes közösségi projektje. Aki életében próbált már közösségi projektre pénzt gyűjteni, megerősítheti ezt.

Persze ha figyelembe vesszük, hogy ez a meghatóan őszinte, felemelően közösségi és elképesztően demokratikus humorherold-társaság véletlenül pont ugyanazt szajkózza, mint amit Soros György bármely leányvállalata, akkor talán egyszerűbb megfejteni ezt a rejtélyt. Költötték volna gyógyszerre. Arra ugyanis szükség van egy-két helyen, míg ők a hülye plakátjaikkal szórakoztak.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Trianon naptár 2018
Trianon naptár 2018
Naptár - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 1 920 Ft
52% internetes kedvezménnyel
Egy magyar vezérkari tiszt bíráló feljegyzései a forradolomról és ellenforradalomról - Gömbös GyulaEgy magyar vezérkari tiszt bíráló feljegyzései a forradolomról és ellenforradalomról
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 380 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Hitler titkos aktái - Összeesküvés elméletek sorozat 18. - Összeesküvés elméletek sorozatHitler titkos aktái - Összeesküvés elméletek sorozat 18.
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A Horthy-korszak külpolitikája 5. - Gulyás LászlóA Horthy-korszak külpolitikája 5.
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A múltból a jövőbe - Csath MagdolnaA múltból a jövőbe
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat