HunHír.info

2018. Szelek hava 21. nap, Ekese napja.

Stoffán György: Skizofrén gyilkos-utódok

2016. október 21. 07:34
Hunhír.info

56-os_utcakep-500.jpg"Szívesen olvasnék egy közös nyilatkozatot – felszólítást – a civil szervezetektől, az egyházaktól és a pártoktól a közös és méltóságteljes ünneplésről, s elhatárolódást, az antiszemitizmust, gyűlöletet generáló pártoktól. S azt is szívesen venném, ha ezen az ünnepen azok a politikusok, akik ártottak az országnak, a társadalomnak, az emberiességnek, azok visszavonulnának, akár kormánypártiak, akár ellenzékiek. Mert méltatlan egy tisztaerkölcsű nemzeti megmozdulást, hatvan év után úgy ünnepelni, hogy az egykori gyilkosok utódai fenyegetőznek, de olyan is ott állhat az ünneplők között, akinek nincs önkritikája, és a nemzeti kormánynak, a választóknak is ártott miniszter létére, megjátszva dzsentrit a celeb-esküvőn. Ma Magyarországon csak feddhetetlen és alázatos, de következetes és kemény vezetőkre van szükség, mert ezt hagyta ránk az aszfalt alatt nyugvó összes 56-os pesti srác."

Magyar Menedék - Hamis zászlós

Nem lehet egyenlőségjelet tenni Hitler és Szálin birodalma közé. Nem lehet egyenlőségjelet tenni e két halált hozó birodalom által megölt áldozatok száma közé sem. Azonban egyetlen jelzővel illethetjük e két birodalmat, azok szellemiségét, eszméit: embertelen. Épp úgy embertelen, mint a mai szellemi utódok magtartása, egyetlen, jól körülírható különbség viszont van a más nemzetiségek és a magyarországi birodalomkövetők között: A magyarországi (tévesen magyarnak nevezett) birodalomkövetők egyben hazaárulók is. Igen tévesen nevezzük ezeket magyarnak, ugyanis ezeknek a galád, áruló, ócska emberszabásúaknak nincs nemzetiségük.

Nem magyarok, hiszen a magyarok ellen, Magyarország ellen szövetkeznek és dolgoznak. Mindig idegen érdekeket szolgáltak, akár nyilas, akár kommunista egyenruhát viseltek. Ma már európainak vallják magukat és Brüsszelbe járnak vádaskodni, Brüsszelbe járnak a magyar nemzetet és a magyar szabadságot sárba taposni.

Mások baloldalinak vagy liberálisnak nevezik ezt a lelki beteg, torz szellemiségű, hazátlan és a magyar nemzet ellen mérhetetlen gyűlöletet tápláló, a társadalom elenyésző részét képviselő műveletlen társulatot. Pedig ezek sem nem baloldaliak, sem nem liberálisok – a szó nemes értelmében.

Ezek egy politikai csőcselék, amelyet a pártjaik vezetői – jól ismerve tagságukat és annak primitív gondolatiságát – hazudozással, félrevezetéssel feltüzelnek, azok pedig mindent megtesznek, mindent elhisznek, amit e politikai vezetők saját hatalmuk érdekében óhajtanak tőlük. Ha a tüntetéseikről készült felvételeket megnézzük, rémisztő képet kapunk erről a társadalmi rétegről, s fel kell ismernünk, hogy ezekkel az emberekkel értelmesen, jó szándékkal, érvek mentén nem lehet tárgyalni, mert azt hiszik szegények, hogy elegen vannak a magyar kormány megbuktatásához, s vezetőik zseniálisagyú emberek. Mintha vakok, süketek és hülyék lennének. Pedig sem nem vakok, sem nem süketek!

Az október 23-iki megemlékezés megzavarása azért különösen megengedhetetlen, mert ez az ünnep a magyar nemzet közös ünnepe, s azok akarják megzavarni, akik ellen 1956-ban a magyarság fellázadt. Azok akarják megzavarni a békés ünneplést, akik 2006-ban belelövettek a tömegbe, de semmilyen ódiuma e cselekedetüknek nem volt. Nem volt egyetlen tisztességes ügyész és bíró sem tíz év alatt Magyarországon, aki a törvény és nem a politika értelmében lépett volna a magyarok elleni terrorcselekmény elkövetői ellen. Ma ezek a gazemberek sípokat osztogatnak és persze idegen követelésre, idegen pénzen próbálják saját primitív és gondolkodásra képtelen választóikat rávenni arra, hogy tettlegességgé fajuljon az ünnep megzavarása, s ismét lehessen mondani Nyugaton, hogy Orbán fasiszta tömegei bántják a jólelkű demokratákat, akiknek szellemi elődei csak 100.000.000 embert öltek meg. Százmilliót! Hitler csupán egy rosszul képzett ipari tanuló a maga 6 millió gyilkosságával, s az USA 35 millió hullájával szemben. És ma, a százmillió halottért felelős eszme követői, a magyar nemzet gyilkosainak utódai, mint a patkányok kimerészkednek és mernek hangoskodni... PM, DK, Együtt, MSZP és ki tudja még hányféle ostoba pártnév alatt, ám mindnek egyetlen célja van, hogy hatalomra kerüljön és hatalmi pozícióból az idegen hatalom parancsára megsemmisítse a magyarságot, a kereszténységet, a magyar kereszténység minden hagyományát és életterét. A magyar életteret, amely zavarja Sorost, zavarja Merkelt és a többi ócska ripacsot, akiknek főszerep jutott Európa megsemmisítésében, amiért a tiszteletdíjat Soros, Rothschild és Rockefeller bukszájából kapják.

Ha Hitler nemzeti szocialistái ma a potom 6 millió gyilkosság után megjelennének a német politikai életben, vajon mit szólna a politikai korrektségben tobzódó aljas, kettős mércével mérő ál-liberális világ, S ma miért nem ugyanazt mondja, amikor a bűnöző, szemkilövető szennyes csürhéje fenyegetőzik a nemzeti ünnep megzavarásával? S ha már bírósági eljárás nem volt, szabad-e a szemkilövetőt, aki közvetett gyilkos is – hiszen miatta öngyilkos lett az egyik áldozat – minimum leköpni vagy „önbíráskodva” vonni felelősségre? Bünteti-e az ártatlanul meghurcoltat a törvény, ha a törvénytelenségért bottal fizet? Persze, hogy bünteti... Mert demokrácia van, amely nem más, mint egy nyikorgó, olajozatlan, régi mókuskerék, amelyből bármennyire is akarunk, nem tudunk kiszállni.

Mert a demokrácia a liberalizmus melegágya. Semmire sem jó, csak a rendet hátráltatni, a bűnt elkendőzni, a bűnösöket különböző ostoba szabadságjogokra hivatkozva felmenteni. Tíz év telt el, és tíz év alatt hol a sértettet, hol az elkövetőt üldözte és büntette a törvény, de ugyanazoknak a bíróknak a részvételével. Merthogy a bíróság a mindenkori politika végrehajtója lett. Olyan ez, mint amikor az örömlány apácaruhába öltözik a szabadnapján...

Igen, fenyegetőzik egy ócska és értéktelen söpredék, egy gyilkos eszme követője, amely egy normális, egyetlen mércét követő világban már rég tiltott volna. A hatóság szabad utat enged a demokrácia nevében pedig, vannak vonatkozó törvényeink...

Undort keltő az, amit a baloldal, az ellenzékinek nevezett ádáz ellenség művel, ahogy hazudik, ahogy gyűlöletet kelt, lázít és hazát árul – büntetlenül. És meg kell említeni, amikor erről beszélünk, hogy milyen kötelességei vannak a kormánynak ilyen esetben? Miért nem számít a békés polgár nyugalma, miért nem ünnepelhet a polgár saját hazájában, saját forradalma évfordulóján méltósággal, és miért kell eltűrnie a mocskolódást százmillió ember gyilkosainak szellemi utódaitól?

Emlékezhetünk-e a szabadságot akaró forradalom hőseire úgy, hogy azok gyilkosai vetnek árnyékot 2016-ban is a nemzet ünnepére?

Szívesen olvasnék egy közös nyilatkozatot – felszólítást – a civilszervezetektől, az egyházaktól és a pártoktól a közös és méltóságteljes ünneplésről, s elhatárolódást, az antiszemitizmust, gyűlöletet generáló pártoktól. S azt is szívesen venném, ha ezen az ünnepen azok a politikusok, akik ártottak az országnak, a társadalomnak, az emberiességnek, azok visszavonulnának, akár kormánypártiak, akár ellenzékiek. Mert méltatlan egy tisztaerkölcsű nemzeti megmozdulást, hatvan év után úgy ünnepelni, hogy az egykori gyilkosok utódai fenyegetőznek, de olyan is ott állhat az ünneplők között, akinek nincs önkritikája, és a nemzeti kormánynak, a választóknak is ártott miniszter létére, megjátszva dzsentrit a celeb-esküvőn. Ma Magyarországon csak feddhetetlen és alázatos, de következetes és kemény vezetőkre van szükség, mert ezt hagyta ránk az aszfalt alatt nyugvó összes 56-os pesti srác...

Van tehát probléma épp elég, s van miért magunkba nézni október 23-án... Ám, remény is van arra, hogy lesz olyan kerek évforduló, amelyet nem fenyeget százmillió ember aljas gyilkosainak még aljasabb követőiből álló ócska, gyilkos hajlamú, hataloméhesek vezette söpredék… mert a kormány is bátran megteszi majd, amit a törvények alapján is meg kell tennie a felforgatókkal és hazaárulókkal szemben. Mert – ismét mondom – két lovat nem lehet egyszerre megülni... s Mozartról nem lehet a proli házmesterrel zenetörténeti vitát folytatni...

Stoffán György

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A kék vér gyermekei III. Utazás az aranykorba - Agnes Golenya PurisacaA kék vér gyermekei III. Utazás az aranykorba
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 3 150 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Észpörgető társasjáték - Hajnal és LegendÉszpörgető társasjáték
Társasjáték - Bolti ár: 7 500 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
7% internetes kedvezménnyel
Népvándorlás - Vaclav Klaus - Jirí WeiglNépvándorlás
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Miért mondott le az Antall-kormány és az Országgyűlés a történelmi Kárpátaljáról? - Dányi LászlóMiért mondott le az Antall-kormány és az Országgyűlés a történelmi Kárpátaljáról?
Könyv - Bolti ár: 2 000 Ft
Internetes ár: 2 000 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A Voynich kézirat - Dr. Stephen Skinner - Rafal Prinke - René ZandbergenA Voynich kézirat
Könyv - Bolti ár: 6 990 Ft
Internetes ár: 5 990 Ft
14% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat