HunHír.info

2018. Újkenyér hava 20. nap, Szent István király ünnepe, István, Vajk napja.

Óvszer-automaták iskolai bevezetését akarják – na kik?

2016. augusztus 18. 09:00
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

napkelte.jpgNem új az alábbi történet. Az 1968-asok nemzedéke nem nyugszik mindaddig, amíg mindent, ami a Teremtő akaratából való, porig le nem rombolt. Már a gyermekek megrontásától sem riad vissza. Sőt pont attól a legkevésbé.

A Magyar Nemzet minapi hírcikkéből (Kuslits Szonja: Óvszer-automaták lehetnének az iskolákban?) megtudjuk, hogy „egy bizonyos Lagmár Bettina nevű vállalkozó mobilalkalmazást hozott létre a kamaszok szexuális felvilágosításáért, amelynek során kétszáz forintos áron juthatnának hozzá a diákok óvszerhez”. Az automata az óbudai Egyetem Kiss Árpád Kollégiumában és egy budapesti szállodában már üzemel is.

Mindenesetre az iskolaigazgatók többsége elutasította intézményükben való bevezetését. Tragédia azonban, ahogyan két fővárosi iskolaigazgató reagált minderre. Pukli István – a zuglói Teleki Blanka Gimnázium igazgatója – így nyilatkozott:

„A mi iskolánkba 20 éves fiatalok is járnak, mivel öt évfolyamos gimnáziumi osztályaink is vannak. A gimnáziumi tanulók egy része bizony már él szexuális életet, s talán jobb megoldás, ha van egy automata, mint ha nincs. Ugyanakkor az intézményben kiskorúak is tanulnak, és nem tudom, hogy szembesíteném-e a kilencedikes tanulóinkat egy óvszer-automatával. A nagyobb diákok esetében ennek lehet értelme, de nem tudni, hogy milyen hatást érne el a fiatalabbaknál.

Szóval ő sem tartja amúgy üdvösnek az efféle automatát, de azért inkább beadja a derekát. Hihetetlen, ugye, de ezt egy iskolaigazgató nyilatkozta. A kisebbek még nem, de a nagyobbak, vagyis a serdülők, már nyugodtan szokhatják a nagykanalat!

A másik iskolaigazgató, Hajnal Gabriella – a hegyvidéki Tamási Áron Általános Iskola és Német Két Tannyelvű Nemzetiségi Gimnáziumtól – pedig ezt mondta:

„Nem kell a gyerekeket arra biztatni, hogy mielőbb kezdjék el a szexuális életet. A középiskolákban sem kellene azt reklámozni (mármint az automatát), hogy ehhez nyúljanak a fiatalok. Nem vagyok híve annak, hogy nagyon korán elkezdjék a szexuális életet a diákok. Az óvszerautomatáknak inkább a szórakozóhelyeken, a fesztiválokon, vagy a gyógyszertárakban lenne a helye.

Szóval amúgy lehetnek óvszerautomaták az említett helyeken. Kérdezem tisztelettel, diákok nem járnak szórakozóhelyekre, fesztiválokra? Az iskolában ne, de amúgy éljenek „önmegvalósító” képességük korlátozott gyakorlásával, csak hemperegjenek egymással, mert baba így úgysem lesz még?

A hírcikk végül idézett egy szexológust, Séllei Györgyit, aki a fentebbieket azzal fejelte meg, hogy „az óvszerhasználat olyan, mint a biztonsági öv az autóban: sok bajtól kímélheti meg magát, aki használja”. Nos, erről eszembe jutott egy nimfomániás nő, aki szemrebbenés nélkül kijelentette: „A szex olyan, mint a levegővétel. Nélküle nem lehet élni.” És ha nem, akkor mindig, mindenhol szükség van reá...

Nem kezdek bele most itt etikaoktatásba, nem fogom ideidézni, mint mond a szexualitásról, pláne az óvszerhasználatról a keresztény morális, az evangéliumoktól Aquinói Szent Tamáson át Ligouri Szent Alfonzig. Csak arra hívom fel a figyelmet, hogy mennyire nem új, amit most a nevezett perszóna iskolai bevezetésre szorgalmaz. Ehelyett egy kordokumentumból idézek:

„A nemi erkölcs teljes lerombolása, a hatalomra törés pillanatában nekik a legjobb propaganda. A szabad szerelmen keresztül csinálni kedvet a bolsevista rabszolgasághoz! Ehhez már meg vannak a kifinomult és kipróbált módszerek. Magyarországon például a lefoglalt grófi kastélyokban berendezik az úgynevezett „népi kollégiumot,” amelyek kifelé valamiféle kommunista rendszerű népnevelés fellegvárai voltak, de belülről bordélyházak és „ember-gyárak.” Tizenhárom éves fiúkat, lányokat maguk a kommunista tanárnők kényszerítették arra, hogy egymással szeretkezzenek. Mikor egy fiatal munkáslány megszökik egy ilyen „népi kollégium”-ból, öngyilkossággal adja tudtára a világnak, hogy kizárták onnan, mert nem akarta a többi lányok életét élni és ezért a kollégium kommunista igazgatónője „fasiszta magatartással” vádolta. Ligeti Magda tanárnő könyvet ír a gyermekek nemi felvilágosításáról és ebben kívánatosnak mondja, hogy már a nyolc éves fiúk és lányok is önfertőzéssel éljenek. A kommunista ifjúsági szervezet, a MADISz kirándulásai, báljai hasonló jelenségek állandó színhelyei. Egy Magyarországról menekült politikus írja le, hogy a kommunista ifjúsági bál után az épület mellékhelyiségeit nem lehetett használni, mert az összes leöntő vízvezetékek el voltak dugítva az éjszaka folyamán 14–15 éves fiúk, lányok által elhasznált óvszerekkel.”

Ezeket írta Marschalkó Lajos újságíró-szerkesztő Mátray Lajos álnéven 1949-ben Mindszenty József bíborosról megjelent könyvében (Egyedül Sztálin ellen). Vagyis a kommunisták is ugyanazt akarták tenni az ifjúsággal, mint a liberálisok. Egyikük sem ismer korlátokat a természetellenességben.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A holnap ma kezdődik - Csath MagdolnaA holnap ma kezdődik
Könyv - Bolti ár: 3 000 Ft
Internetes ár: 2 550 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A magyarság 20.000 éves történelme 4. rész - Hihetetlen MagazinA magyarság 20.000 éves történelme 4. rész
Könyv - Bolti ár: 1 499 Ft
Internetes ár: 1 499 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Az erdélyi renaissance - Balogh JolánAz erdélyi renaissance
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Helynévrégészet 2. - Faragó ImreHelynévrégészet 2.
Könyv - Bolti ár: 3 400 Ft
Internetes ár: 2 890 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Szkítáktól a Kárpát hazáig - Aradi ÉvaSzkítáktól a Kárpát hazáig
Könyv - Bolti ár: 2 600 Ft
Internetes ár: 2 210 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat