HunHír.info

2017. Magvető hava 19. nap, Villám napja.

Kik is hozsannáznak a muszlim migráció „áldásai”-ról?

2016. augusztus 07. 11:17
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

muszlim-ima-500.jpgAmint tegnap beszámoltunk róla, Márfi Gyula érsek ismét kiállt kontinensünk elemi érdeke, az iszlám migráció továbbgyűrűzése ellen. Ilyenkor nemcsak ő, hanem minden vele tartó tapasztalja ugyanakkor, mennyire homokba dugják a fejüket azok, akik az 1968-as „kultúrmarxista” nemzedékhez igazodva a muszlim migráció „áldásai”-ról hozsannáznak.

Magyar Menedék - Magyarország álomtörténete

Nemcsak a Facebokon – bár ott különösen is –, hanem szinte minden fórumon hallatják hangjukat ilyenkor azok, akik módszeresen elkerülik az Isten házát, mondván, nem keresztényi az ilyen főpapi megszólalás. Mintha életük az irgalmasság testi és lelki cselekedeteinek gyakorlásából állna!

Egy néhai kiváló hitoktató atya könyvében olvassuk:

„A jó papok szidalmazása, üldözése mindig biztos jele a rosszlelkűségnek. A tanárt rendesen a bukott tanulók szidják, a rendőrt, csendőrt nem a legjobbak szokták kővel dobálni; akik pedig a kötelességüket teljesítő papok ellen fordulnak, rendesen nem kifogástalan jelleműek.”

(Tower Vilmos: A katholikus hitvallás. 2. kiadás. Budapest, 1926. Szent István Társulat, 206. old.)

Vagyis fordítsuk le ezt a mai helyzetre! Akik tiltakoznak az ellen, hogy házunkat, otthonunkat, hazánkat muszlimok szállják meg, egyetértenek velük leigázásunkban, egyértelműen helyeslik ezzel gátlástalan térnyerésüket, következésképpen csak „rosszlelkűségük”-ről tesznek tanúbizonyságot.

Kísért a múlt, mondhatnók. Towert idézem ismét:

„Az Attilák, Genzerikek és Theodoziusok tisztelettel hajoltak meg az Isten szolgája előtt. Ellenben – hogy csak egyetlen példára szorítkozzam – Szamuelly, a kommunizmus szomorú korszakának főhiénája és főharácsolója, működését a katholikus papok elleni röpirattal kezdette meg. „Mily mély a papok zsebe” volt a címe. Szerzőjének hagyatéka pedig sok millióra rúgó kincsből, többnyire templomokból rabolt tárgyakból állott (ásd „Magyarország” című napilap 1922. augusztus 1-i száma, 6. old.).” (u. ott)

Milyen érdekes, ugye, hogy az iszlám keresztényellenesség mindennapos megnyilatkozásait nemhogy nem ítélik el a „humanizmus” fogadatlan médiaprókátorai, hanem a róluk való hallgatásukkal helyeslik őket. Hiába, a „humanista” álarc arra való, hogy lehulljon...

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Trianon naptár 2018
Trianon naptár 2018
Naptár - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
25% internetes kedvezménnyel
Kozmosz a magyar mesében - Vámos FerencKozmosz a magyar mesében
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Őrzők, vigyázzatok a határra! - Pósán László - Veszprémy László - Boda József - Isaszegi JánosŐrzők, vigyázzatok a határra!
Könyv - Bolti ár: 7 800 Ft
Internetes ár: 6 630 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Idegen Világrend - Len KastenIdegen Világrend
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
XII. Piusz és a zsidók - Gordon ThomasXII. Piusz és a zsidók
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 542 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat