HunHír.info

2018. Napisten hava 25. nap, Koppánd napja.

Aki nem fogad be migránsokat, Istent utasítja el?

2016. július 10. 17:23
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

migrans-kereszt3.JPGFerenc pápa vagy nem tudja, mit beszél, vagy nagyon is, de akkor nem kétséges, milyen erők és célok szolgálatában áll. Akármelyik esetről is van szó, egyszerűen félelmetes, mennyire nem látja tisztán a helyzetet.

Az MTI mai híre szerint ma délben kijelentette: „Nem szabad kategóriák szerint megítélni, ki a felebarátom és ki nem az. Legyél annak a fivérednek vagy nővérednek a felebarátja, akit nehézségben látsz. Isten abban az emberben rejlik, aki félig halott, abban a migránsban, akit el akarnak kergetni.”

Csakhogy ez teljes félrevezetés. Olyan ez, mint amikor szintén azt mondta, hogy mindnyájan Isten gyermekei vagyunk. Nos nem, nem mindnyájan. Csak azok, akik megkeresztelkedtek és vallják a katolikus hitet. Ahogyan egy apának is csak azok lehetnek a tulajdon gyermekei, akik tőle valók.

Ráadásul mai mondata erősen panteista színezetű, vagyis mintha azt sugallná, hogy az ember azonos lenne Istennel. Lássunk tisztán! Isten három helyen van jelen: 1. a mennyországban, 2. az Oltáriszentségben és 3. a jó, a keresztény emberek szívében. Tisztelet illesse természetesen a kivételeket, de a migránsok zöméről cselekedeteik alapján sok minden, de az aligha mondható el, hogy jó emberek, akiket nem ok nélkül kergetnek el, hacsak nem ők kergetnek el másokat. De akkor már csak ezért sem rejtőzhet bennük Isten. Annál inkább a – Sátán.

Aki nem fogad be migránsokat, Istent utasítja el? Szomorúan láthatnók, hogy Ferenc pápa egyre gyakrabban úgy viselkedik, mintha nem is pápa lenne, sőt mintha nem is lenne katolikus. Nem tudom megszámolni, hány könyve vagy Twitter-üzenete jelent meg, de azt sem, mikor nyilatkozott úgy, mint ahogyan egy Szent Péter-utódnak kellene...

(Fotó: Varga Moncsi - Hunhír.info)

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Tatárlaka és Tordos üzenete - Mandics György Záhonyi AndrásTatárlaka és Tordos üzenete
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 880 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Maradék magyarok - Sík SándorMaradék magyarok
Könyv - Bolti ár: 2 200 Ft
Internetes ár: 1 870 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Enki elveszett könyve - Zecharia SitchinEnki elveszett könyve
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 5 391 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Egyvilágrend - Drábik JánosEgyvilágrend
Könyv - Bolti ár: 3 499 Ft
Internetes ár: 3 149 Ft
10% internetes kedvezménnyel
NGO - Titkos akták - F. William EngdahlNGO - Titkos akták
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 199 Ft
20% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat