HunHír.info

2018. Földanya hava 18. nap, Tardos napja.

Emberellenes, aki nem meleg?

2016. július 02. 18:43
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

pride-2016-6-250.jpgRövidre zárom soraimat. A buziparádé – mert ezt nem lehet másként mondani ugyebár – persze a Néphazugság berkeiben ezúttal is rokonszenvre talált. Mert a balliberális médiatábor mindennel rokonszenvezik, ami abnormális.

Magyar Menedék - Nemzeti Könyvhét 2018

Így volt ez a mai budapesti melegpride kapcsán is. Egy bizonyos Veres Dóra nevezetű (ki tudja, milyen nemi identitású) véglény kezdett el körmölni mai számukban. Bocsánat, tudom, ne használjak ilyen szavakat. Legyek különb, mint ők! Csakhogy ez nem ilyen egyszerű azért.

Nem bizony, mert az minden, csak nem igazság, hogy ők hergelhetnek, de annak megfelelően mi nem reagálhatunk. Aki azonos nemű párjával vonaglani akar, tegye a négy fal között. Könyörgöm, ne menjen utcára. Hülyének lenni lehet, de ha lehet, ne nyilvánosság előtt.

Nem, nem kezdem el idézni azokat a buzikat, akiket mikrofon elé szólított a néphazugságos véglény. Az ember, ha csak teheti, ilyenkor klasszikusokat olvas. Mondjuk egy Szent Ágostont, Kempis Tamást, netán Bangha Bélát vagy Wass Albertet, de nem egy Veres Dórát.

„Fel tudja itthon vállalni másságát a saját neméhez vonzódó magyar? Bátorság kell hozzá, mert a társadalom nagy része előítéletes, de ez a boldogsághoz vezető út.” Ezt írja ez a drága hölgyemény a Néphazugságban. Konklúziója, hogy „a magyar társadalom nagy része homofób, de bujkálva nem lehet boldognak lenni”. Merthogy az eszemadta másféle nemi identitásúak örökösen rettegnek, mikor lepleződnek le, mikor szembesülnek azzal, hogy valaki a képükbe nyomja, hogy buzik, homokosok.

Amikor e véglény körmölését olvastam, hogy, hogy nem, Tarlós István jutott eszembe. Többször volt vendége az ATV-nek, történetesen Kálmán Olgának, aki valósággal zsigerileg gyűlölve esett neki, mondván, miért maradnak el a megígért városfejlesztések Budapesten. Tarlós angyali nyugodtsággal felelt: Budapest azért nem tud úgy változni jó irányba, amint ő szeretné, mert a balliberális fél egy „trágyadombot” hagyott maga után. De Kálmán Olgát nem lehetett meggyőzni. Még neki állt feljebb, amikor Tarlós megjegyezte, hogy amiket Kálmán Olgának mond, azt azért 90-es IQ felett meg szokták érteni.

Igen, ez jutott eszembe most is – a 90-es IQ alatt teljesítő Néphazugság esetében. Ha már kormánycsepülésről, vagy a főpolgármester megleckéztetéséről van szó, szoktam mondani, akkor az jelen esetben annyiban jogos, amennyiben még mindig nem sikerült a balliberális médiapolitikát hazavágniuk, de szó szerint. Tudom, persze, nem teljesen rajtuk múlik, illetve, hogy nem megy egyik napról a másikra. Elégre iszonyatosan nagy trágyadombon üldögélve osszák az észt ugyanis – ők, a Veres Dórák, a Kálmán Olgák, a valódi emberellenesek, az igazi homofóbok.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A negyedik birodalom felemelkedése - Összeesküvés elméletek sorozatA negyedik birodalom felemelkedése
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Régi magyar fegyverek - Dr. Hidán Csaba LászlóRégi magyar fegyverek
Könyv - Bolti ár: 4 000 Ft
Internetes ár: 3 400 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Találkozás az Istenekkel - Zecharia SitchinTalálkozás az Istenekkel
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A Béke Ösvénye az Alpoktól az Adriáig - Az Isonzó front útikönyve
A Béke Ösvénye az Alpoktól az Adriáig - Az Isonzó front útikönyve
Könyv - Bolti ár: 5 500 Ft
Internetes ár: 4 990 Ft
9% internetes kedvezménnyel
Kozmosz a magyar mesében - Vámos FerencKozmosz a magyar mesében
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat