HunHír.info

2018. Földanya hava 23. nap, Pöszke napja.

Újabb hadjárat az anyaság ellen

2016. június 12. 17:17
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

anyasag.jpgMár a tizenkilencedik századi utópikus szocialistáknak, aztán nyomukban az orosz és német anarchistáknak is vesszőparipája volt a család, az anyaság örökös ostorozása, meghaladottnak tekintése és tekintetése. Ma utódaik sincsenek ezzel másként.

Magyar Menedék - Udo Ulfkotte

De persze idézhetnők még Madách Tragédiája falanszteri színének tudósát is, aki Évát el akarja távolítani gyermekétől, mondván, a falanszter majd felneveli, éspedig „tudományos” alapon. Mindez nem csoda. Az emberi lét alapvető normáit már évszázadok óta permanensen tagadók vetése érik ma be, amikor a radikális gender-mozgalom képviselői még egyes bevallottan liberálisoknak is nekimennek már, ha azok a gyermek és anyja kapcsolatának fontosságát hangsúlyozzák.

„Szélsőséges feministák már a liberális Vekerdy Tamást sem kímélik” – olvasható a Válasz.hu-n Szőnyi Szilárd tollából. Megtudjuk belőle, hogy a 444.hu leányvállalataként működő Feminfo.hu munkatársai olyan közismerten baloldali, liberális ikonoknak estek neki a minap, mint Vekerdy Tamás, a néhai Ranschburg Jenő és Popper Péter, csak mert szerintük is jót tesz a gyermeknek, ha édesanyja minél tovább mellette van. Odáig mentek, hogy a három nevezett pszichológust „szexisták”-nak nevezték. Nyilván úgy gondolják, hogy nincs férfi és női, apai és anyai szerep. Ahogyan hovatovább nemzet sincs. Sőt semmi sincs, ami érték és hagyományos.

Ugyanebbe a mostani támadásba illik bele a Jeruzsálemi Héber Egyetem oktatója, Frances Raday nyilatkozata: „A magyar kormánynak fel kell hagynia azzal, hogy a nemi alapú megkülönböztetést konzervatív családi értékekre épülő ideológiával palástolja. A család konzervatív formáját nem volna szabad szembeállítani a nők politikai, gazdasági és társadalmi jogaival.” Vagyis nem az utódnemzés, a gyermekvállalás, hanem az „önmegvalósítás” mindennek a kulcsa, így a nők „előbbre jutásának” is.

„Madách falansztere megvalósul” – mondták már eddig is oly sokan. Ám ez nem következhet be, legalábbis akkor nem, ha Európában, sőt szerte a világban mind többen követelik az anyaság megbecsülését, tudva, hogy a néhai nagy történelmi birodalmak bukásában mennyire oroszlánrésze volt a család, az anyaság fontosságának fel nem ismerése, sőt tagadása. Mert hiába is hirdetnek újabb és újabb hadjáratot az anyaság ellen a gender-ideológusok, a természettel nem tudnak leszámolni. Miként is szól a római közmondás? „Naturam expellas furca, tamen usque recurret.” „Űzd ki bár a természetet vasvillával, mégis visszatér az.”


Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Itt van a kutya elásva! - Bárdosi VilmosItt van a kutya elásva!
Könyv - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 791 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Pannóniai kereszténység - Zakar AndrásPannóniai kereszténység
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 520 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Határtalan bűnözés - Udo UlfkotteHatártalan bűnözés
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Mély titkú rovással - Friedrich KláraMély titkú rovással
Könyv - Bolti ár: 3 300 Ft
Internetes ár: 2 805 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Kozmikus hologram és a Kozmosz intelligenciája együtt kedvezőbben - László ErvinKozmikus hologram és a Kozmosz intelligenciája együtt kedvezőbben
Könyv - Bolti ár: 9 000 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
22% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat