HunHír.info

2017. Magvető hava 19. nap, Villám napja.

Hazánkból fog elindulni Európa feltámadása

2016. május 27. 10:08
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

szent-korona-500.jpgJó ideje kering a világhálón egy kép. Rajta apa és fia, 2025-ben Berlinben. A fiú megkérdezi, miért költözünk Magyarországra? Mire az apa: „Azért fiam, mert az az ország megmaradt olyannak, amilyen régen Európa volt.”

Magyar Menedék - Könyvhét 2017

Ha valaki azt hinné, ez azért túlzás, jobb, ha már most szembesül a ténnyel, amit a Bayerischer Rundfunk a minap megírt: hazánkba menekülnek a németek a muzulmánok elől. Velük készített riportot, akik közül egy ingatlanközvetítő elmondta: tíz német ügyfél közül nyolc a migránsnyomás és az ezt támogató hivatalos német migránspolitika miatt költözne hozzánk.

Különösen is a Balatont és környékét célozzák meg ingatlanvásárlási szándékkal tavaly szeptember óta. Megelégedéssel veszik tudomásul, hogy a magyar lakosság túlnyomórészt keresztény, nem kell mecsetekbe botlaniuk, vagy farral az égnek meredő, köztereket elfoglaló imámokba.

Megszólalt szintén a minap Márfi Gyula veszprémi érsek is ez ügyben – nem először. Most minden korábbi megnyilatkozásánál drámaibb hangot ütött meg. Ha így folytatódik, eltűnik Európa – mondta. Csak idő kérdése, hogy mikor.

Bízzunk azonban abban, hogy valóra fog válni Pió atya jövendölése: „Magyarország egy olyan kalitka, amelyből egyszer még egy gyönyörű madár fog kirepülni. Sok szenvedés vár még rájuk, de egész Európában páratlan dicsőségben lesz részük. Irigylem a magyarokat, mert általuk nagy boldogság árad majd az emberiségre. Kevés nemzetnek van olyan nagy hatalmú őrangyala, mint a magyaroknak, és bizony helyes lenne erősebben kérniük hathatós oltalmát országukra!”

Igen, sok szenvedés vár még ránk, de ne feledjük: százötven év ellenére sem váltunk muzulmánokká. Most sem fogunk. Igen, bizton hiszem, sőt tudom, hogy hazánkból fog elindulni Európa feltámadása.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Enki elveszett könyve - Zecharia SitchinEnki elveszett könyve
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 5 391 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Őrzők, vigyázzatok a határra! - Pósán László - Veszprémy László - Boda József - Isaszegi JánosŐrzők, vigyázzatok a határra!
Könyv - Bolti ár: 7 800 Ft
Internetes ár: 6 630 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Atilla fia, Csaba királyfi - Lezsák SándorAtilla fia, Csaba királyfi
Könyv - Bolti ár: 2 600 Ft
Internetes ár: 2 210 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Nincs kegyelem DVD - Matúz GáborNincs kegyelem DVD
DVD - Bolti ár: 3 800 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
21% internetes kedvezménnyel
Őseink Fényvallása - Bíró LajosŐseink Fényvallása
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 4 792 Ft
20% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat