HunHír.info

2018. Napisten hava 20. nap, Zajzon napja.

Disznóbőrbe a muszlimokat!

2016. április 28. 11:03
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

disznok-500-.jpgMindig mondom, jobban tennék a politikusok, ha tudós értelmiségiekre hallgatnának. Mint például Maróth Miklós professzorra, a jeles orientalistára. Többször nyilatkozott már migránsügyben, de mindaz, amit a Századvég Alapítvány egyik közelmúltbeli konferenciáján elmondott, mindenkinek, de főleg nekik szólt.

Magyar Menedék - Könyvhét 2017

Mintegy tíz percben megfogalmazta a lényeget. Elmondta: amikor Pakisztánban a muszlimok által elkövetett öngyilkos merényleteket nem tudták megállítani, addig okoskodtak a britek, míg disznóbőrbe csavarták és úgy akasztották fel az elkövetőket. Erre felhagytak az öngyilkossággal, mert a disznótól ugyebár tisztátalanok lesznek s nem mehetnek a paradicsomba...

Ahol ma muszlimok jelennek meg, parancsolnak. Ne együnk disznóhúst, ne igyunk sört, mert az sérti az ő életvitelüket, vallási előírásaikat. Nem. Ha nem tetszik, amit itt van Európában, menjenek haza. Nekünk pedig, ha meg akarunk maradni, tetszik, nem tetszik, az ő szabályaikat kell alkalmaznunk velük szemben. Disznóbőrbe kell őket csomagolni – mondta Maróth professzor.

Maróth professzor kiváló ismerője az antikvitásnak, a hellén és római szellemnek, amely a maiaknál sokkal kisebb kilengéseket is könyörtelenül megtorolt. Hellász és Róma minőségelvűsége köszön vissza szavaiból, amikor kijelenti, hogy a legkisebb bűntény elkövetésekor is haza kell zsuppolni a muszlimokat, még akkor is, ha megvan az állampolgárságuk.

A legfontosabb üzenete azonban alighanem az volt, hogy rámutatott arra, miért is jönnek valójában kontinensünkre a muszlimok? Azért, mert óriási körükben a népszaporulat, s mezőgazdaságuk nem tudja eltartani őket. Egyes megbízható becslések szerint 2000 és 2050 között a muszlim világ egymilliárd emberrel fog szaporodni. Ez az embertömeg pedig Európát célozza meg teljesen. Ki fogja őket befogadni s pláne eltartani?

Persze további kérdés, miért nem szaporodik Európa? Miért, hogy hazánkban is egyre kevesebb a gyermek Egy 1941-ben megjelent nemzetpolitikai kiadvány (bizonyos Korponay András munkája) „húszmillió magyar”-t óhajtott látni a közeljövőben a Kárpát-medencében. Ha így megy tovább, még belegondolni is rossz, ennek mekkora töredéke fog maradni.


Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Amerika álszent háborúi - F. William EngdahlAmerika álszent háborúi
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 490 Ft
13% internetes kedvezménnyel
Enki elveszett könyve - Zecharia SitchinEnki elveszett könyve
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 5 391 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Pannóniai kereszténység - Zakar AndrásPannóniai kereszténység
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 520 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Visszatért - Trianon és a revízió - Zetényi Csukás FerencVisszatért - Trianon és a revízió
Könyv - Bolti ár: 7 900 Ft
Internetes ár: 6 715 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A hunok és magyarok - Fischer Károly AntalA hunok és magyarok
Könyv - Bolti ár: 1 900 Ft
Internetes ár: 1 900 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat