HunHír.info

2017. Álom hava 11. nap, Gilvád napja.

Disznóbőrbe a muszlimokat!

2016. április 28. 11:03
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

disznok-500-.jpgMindig mondom, jobban tennék a politikusok, ha tudós értelmiségiekre hallgatnának. Mint például Maróth Miklós professzorra, a jeles orientalistára. Többször nyilatkozott már migránsügyben, de mindaz, amit a Századvég Alapítvány egyik közelmúltbeli konferenciáján elmondott, mindenkinek, de főleg nekik szólt.

Mintegy tíz percben megfogalmazta a lényeget. Elmondta: amikor Pakisztánban a muszlimok által elkövetett öngyilkos merényleteket nem tudták megállítani, addig okoskodtak a britek, míg disznóbőrbe csavarták és úgy akasztották fel az elkövetőket. Erre felhagytak az öngyilkossággal, mert a disznótól ugyebár tisztátalanok lesznek s nem mehetnek a paradicsomba...

Ahol ma muszlimok jelennek meg, parancsolnak. Ne együnk disznóhúst, ne igyunk sört, mert az sérti az ő életvitelüket, vallási előírásaikat. Nem. Ha nem tetszik, amit itt van Európában, menjenek haza. Nekünk pedig, ha meg akarunk maradni, tetszik, nem tetszik, az ő szabályaikat kell alkalmaznunk velük szemben. Disznóbőrbe kell őket csomagolni – mondta Maróth professzor.

Maróth professzor kiváló ismerője az antikvitásnak, a hellén és római szellemnek, amely a maiaknál sokkal kisebb kilengéseket is könyörtelenül megtorolt. Hellász és Róma minőségelvűsége köszön vissza szavaiból, amikor kijelenti, hogy a legkisebb bűntény elkövetésekor is haza kell zsuppolni a muszlimokat, még akkor is, ha megvan az állampolgárságuk.

A legfontosabb üzenete azonban alighanem az volt, hogy rámutatott arra, miért is jönnek valójában kontinensünkre a muszlimok? Azért, mert óriási körükben a népszaporulat, s mezőgazdaságuk nem tudja eltartani őket. Egyes megbízható becslések szerint 2000 és 2050 között a muszlim világ egymilliárd emberrel fog szaporodni. Ez az embertömeg pedig Európát célozza meg teljesen. Ki fogja őket befogadni s pláne eltartani?

Persze további kérdés, miért nem szaporodik Európa? Miért, hogy hazánkban is egyre kevesebb a gyermek Egy 1941-ben megjelent nemzetpolitikai kiadvány (bizonyos Korponay András munkája) „húszmillió magyar”-t óhajtott látni a közeljövőben a Kárpát-medencében. Ha így megy tovább, még belegondolni is rossz, ennek mekkora töredéke fog maradni.


Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A Hold rejtélyes hatása - Louis ProudA Hold rejtélyes hatása
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 4 990 Ft
17% internetes kedvezménnyel
Idegen Világrend - Len KastenIdegen Világrend
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Káldeától Ister-Gamig I-II-III - Badiny Jós FerencKáldeától Ister-Gamig I-II-III
Könyv - Bolti ár: 8 990 Ft
Internetes ár: 8 091 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Miért mondott le az Antall-kormány és az Országgyűlés a történelmi Kárpátaljáról? - Dányi LászlóMiért mondott le az Antall-kormány és az Országgyűlés a történelmi Kárpátaljáról?
Könyv - Bolti ár: 2 000 Ft
Internetes ár: 2 000 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Magyar ősmesék - Bíró LajosMagyar ősmesék
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat