HunHír.info

2017. Álom hava 11. nap, Gilvád napja.

Magyarok lőttek magyarokat a Dunába?

2016. április 16. 09:36
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

heisler-andras.jpgHeisler András megint elemében érzi magát. Így fogalmazott tegnap a Margit hídnál megtalált emberi maradványok temetésén a Kozma utcai zsidó temetőben: „A Duna mélye, a golyónyomok a házfalakon, a rendre előkerülő, fel nem robbant bombák emlékeztetnek bennünket a magyar történelem legsötétebb korszakára. Arra az időszakra, amikor magyarok lőttek magyarokat a Dunába.”

Magyar Menedék - Hamis zászlós

Heisler nem olvas, pláne történelemkönyveket, az őt ért kritikákra sem figyel, de még fogalmazni sem tud. Ha olvasna, megtanulhatná már végre, hogy vagy magyar valaki, vagy zsidó. Bár bocsánatot kérek a triviális példáért, de a meggyfára sem mondhatom, hogy cseresznyefa azon az alapon, hogy mindegyik – fa.

Heisler azonban az őt ért kritikákra is legyint. Legalább zsidó kritikusaira figyelne. Ha tudna olvasni, ajánlanám neki mindenekelőtt Újvári Péter monumentális művét, a Magyar Zsidó Lexikont. Újvárinál nincsen olyan, hogy zsidó-magyar vagy magyar-zsidó. Van zsidó és van magyar. Külön.

Heisler azonban – ez, ha nem is a hetedik, de a harmadik csapás – még fogalmazni sem tud. Pénteki beszédében ugyanis elhangzott: „Volt tisztessége annak a magyar munkásnak, vagy művezetőnek, aki 2011-ben először fedezte fel a Duna iszapjában a csontokat.” Mi az, hogy először? Miért, később is felfedezték?

Száz szónak is egy a vége: egy olyan közösségről amelynek élén egy Heisler áll, csak annyi mondható biztosan, hogy megmérettetett és könnyűnek találtatott...

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Őseink Fényvallása - Bíró LajosŐseink Fényvallása
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 4 792 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Idegen Világrend - Len KastenIdegen Világrend
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Miért mondott le az Antall-kormány és az Országgyűlés a történelmi Kárpátaljáról? - Dányi LászlóMiért mondott le az Antall-kormány és az Országgyűlés a történelmi Kárpátaljáról?
Könyv - Bolti ár: 2 000 Ft
Internetes ár: 2 000 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A Globális elme és a civilizáció felemelkedése - Carl Johan Calleman Ph.D.A Globális elme és a civilizáció felemelkedése
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A Fázis - Michael RadugaA Fázis
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 5 500 Ft
8% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat