HunHír.info

2018. Napisten hava 24. nap, Csörsz napja.

Minek szoptassák annyit az anyukák gyermekeiket – ez a liberális trendi

2016. április 02. 10:35
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

szoptatas-250.jpgEgy brit mesterszakács, Jamie Oliver, fiatal kora ellenére úgy tűnik, egyre feledékenyebb. A minap megfeledkezett arról ugyanis, hogy engedélyt illik kérnie egy olyan ügyben való megszólaláshoz, ami bizonyos véleménydiktátorok kizárólagos felségterülete. Gyanútlanul ugyanis a szoptatás előnyeiről merészelt beszélni, és arra biztatta a nőket, minél tovább táplálják így a gyermeküket.

Magyar Menedék - Magyarország álomtörténete

Erre a Feminfo „szoptatásnácizni” kezdett – szó szerint imigyen:

„Iszonyatosan fárasztó és dühítő az a nyomasztás és állandó zaklatás, amit a szoptatás kapcsán a nőknek, minden egyes nőnek el kell szenvednie, és tényleg kib...szott nevetséges, amit ebben az ügyben egyesek csinálnak.”

Nem új módi ez persze. Van Fekete István írónknak egy filmforgatókönyve 1942-ből, a „Doktor Kovács István”. Ennek egyik jelenete jutott tüstént eszembe. Amikor Doktor Kovács István, a faluról fővárosunkba felkerült tudós történész, egyetemi tanár eljegyzését követően úri középosztálybeli menyasszonyának, Tatár Adának azt mondja, milyen jó lesz, hogy nekünk is lesznek gyermekeink, Ada foghegyről csak annyit vet oda: „Óvodát azért nem nyitunk!” Mire Doktor Kovács: „Persze. De a házasságban a gyermek is fontos!” Ada erre aztán ellentmondást nem tűrően veti oda: „Az alakom is fontos!”

Az ember azt hihetné, hogy az 1942-es film már jócskán a múlté. Hát sajnos nem az! A nevezett brit mesterszakácsot, olvassuk a Válasz.hu-n, a minap lenácizták, amiért az anyaság egyik nélkülözhetetlen ismérve, a szoptatás mellett síkraszállt! Az embernek a szava elakad. Lassan már az is, aki egyáltalán gyermeket nemz, nácivá válik? Mert ezek után már ezen sem csodálkoznék.

Könyörgöm, látott már valaki olyan nősténymedvét, amelyik medvebocsai táplálásáról idő előtt lemondott? Nem, egyszerűen nincsen szavam a „szoptatásnácizó” feminista hülyékre. Akiknek, ha már nem kívánnak normálisakká válni, alighanem egyetlen jótettük, hogy nem vállalnak gyermekeket, így legalább nem szaporítják a magukfajta hülyéket.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Globális felmelegedés-ipar - Összeesküvés elméletek sorozatGlobális felmelegedés-ipar
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Egy új világrend felé - Tóth Gy. LászlóEgy új világrend felé
Könyv - Bolti ár: 2 490 Ft
Internetes ár: 2 241 Ft
10% internetes kedvezménnyel
GMO - A pusztítás magjai - F. William EngdahlGMO - A pusztítás magjai
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 490 Ft
13% internetes kedvezménnyel
A Mátrix fogságában - Összeesküvés elméletek sorozatA Mátrix fogságában
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Nincs kegyelem DVD - Matúz GáborNincs kegyelem DVD
DVD - Bolti ár: 3 800 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
21% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat