HunHír.info

2018. Jégbontó hava 23. nap, Gyopár napja.

Minek szoptassák annyit az anyukák gyermekeiket – ez a liberális trendi

2016. április 02. 10:35
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

szoptatas-250.jpgEgy brit mesterszakács, Jamie Oliver, fiatal kora ellenére úgy tűnik, egyre feledékenyebb. A minap megfeledkezett arról ugyanis, hogy engedélyt illik kérnie egy olyan ügyben való megszólaláshoz, ami bizonyos véleménydiktátorok kizárólagos felségterülete. Gyanútlanul ugyanis a szoptatás előnyeiről merészelt beszélni, és arra biztatta a nőket, minél tovább táplálják így a gyermeküket.

Magyar Menedék - Hamis zászlós

Erre a Feminfo „szoptatásnácizni” kezdett – szó szerint imigyen:

„Iszonyatosan fárasztó és dühítő az a nyomasztás és állandó zaklatás, amit a szoptatás kapcsán a nőknek, minden egyes nőnek el kell szenvednie, és tényleg kib...szott nevetséges, amit ebben az ügyben egyesek csinálnak.”

Nem új módi ez persze. Van Fekete István írónknak egy filmforgatókönyve 1942-ből, a „Doktor Kovács István”. Ennek egyik jelenete jutott tüstént eszembe. Amikor Doktor Kovács István, a faluról fővárosunkba felkerült tudós történész, egyetemi tanár eljegyzését követően úri középosztálybeli menyasszonyának, Tatár Adának azt mondja, milyen jó lesz, hogy nekünk is lesznek gyermekeink, Ada foghegyről csak annyit vet oda: „Óvodát azért nem nyitunk!” Mire Doktor Kovács: „Persze. De a házasságban a gyermek is fontos!” Ada erre aztán ellentmondást nem tűrően veti oda: „Az alakom is fontos!”

Az ember azt hihetné, hogy az 1942-es film már jócskán a múlté. Hát sajnos nem az! A nevezett brit mesterszakácsot, olvassuk a Válasz.hu-n, a minap lenácizták, amiért az anyaság egyik nélkülözhetetlen ismérve, a szoptatás mellett síkraszállt! Az embernek a szava elakad. Lassan már az is, aki egyáltalán gyermeket nemz, nácivá válik? Mert ezek után már ezen sem csodálkoznék.

Könyörgöm, látott már valaki olyan nősténymedvét, amelyik medvebocsai táplálásáról idő előtt lemondott? Nem, egyszerűen nincsen szavam a „szoptatásnácizó” feminista hülyékre. Akiknek, ha már nem kívánnak normálisakká válni, alighanem egyetlen jótettük, hogy nem vállalnak gyermekeket, így legalább nem szaporítják a magukfajta hülyéket.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A csodaszarvas - történelmi képregény az avarok korából - Jókai Lenke - Magyar AdorjánA csodaszarvas - történelmi képregény az avarok korából
Könyv - Bolti ár: 1 600 Ft
Internetes ár: 1 600 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Heraldika - Csáky ImreHeraldika
Könyv - Bolti ár: 9 900 Ft
Internetes ár: 9 900 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Trianon naptár 2018
Trianon naptár 2018
Naptár - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 1 920 Ft
52% internetes kedvezménnyel
Nimród, a hun-magyarok őse - Marton VeronikaNimród, a hun-magyarok őse
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Hősök naptára 1917-1918
Hősök naptára 1917-1918
Könyv - Bolti ár: 7 900 Ft
Internetes ár: 6 715 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat