HunHír.info

2019. Ígéret hava 21. nap, Rof napja.

A magyar szégyen: Elítélték első fokon Horváth professzort

2016. február 05. 16:04
Hunhír.info

horvath-istvan-prof250.jpgProf. dr. Horváth Istvánt, a koleszterin antigén antitest és a művér feltalálóját 1 év elzárásra ítélte 3 évre felfüggesztve, valamint 6,1 millió forint pénzbírsággal sújtotta a Fővárosi Törvényszék - számolt be róla Facebook-oldalán a volt országgyűlési képviselő, Bertha Szilvia.

Menedek - Engdahl

Az eljárás névtelen feljelentés alapján indult még 2011-ben. Emberen végezhető kutatás szabályai megszegésében találták vétkesnek.

Dr. Horváth István a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) doktora, 40 évig vezette az Országos Bőr- és Nemikórtani Intézet (OBNI) szerológiai osztályát. A nyolcvanas évek közepén jött rá, hogy az érelmeszesedés és érszűkület egyik kiváltó oka nem az egyébként létfontosságú koleszterin termelődése, hanem az azt a szervezet számára felhasználhatóvá tevő antitestek hiánya, azaz az érelmeszesedés oka a koleszterin anyagcserezavara.

Horváth ezért kifejlesztett egy antitest-termelést fokozó oltóanyagot, találmányával 2005-ben Genfben a találmányi világkiállításon aranyérmet is nyert. Az általa feltalált vakcinát ugyanakkor sosem sikerült engedélyeztetnie, az ehhez szükséges – embereken végrehajtandó „klinikum I-II” – tesztekhez sikertelenül pályázott állami pénzre. Így a hozzá forduló embereket engedély nélkül segíti hozzá az oltóanyaghoz.

Rengetegen számolnak be a szer áldásos hatásairól, és van néhány, akin nem segített. Közülük az egyik csalódott feljelentést tett, már ahogy az lenni szokott.

Mit csinálhat a hatalom egy olyan emberrel, aki elmúlt már “ennyi meg ennyi”, és nem lehet a lelkiismeretét pénzért megvenni? A felfedezés, ami csak Magyarországon 15.000 életet menthetne évente, óriási szálka a gyógyszergyárak szemében, akik milliárdos üzletektől esnek el, ha Horváth Professzor úr szérumát megkapják az emberek. Megpróbálják kóklernek, csalónak kikiáltani, de ő csak mosolyog és tudja, hogy az igazság nem az ő személyének szól, hanem azon emberek százezreinek, akiknek az életét meg lehetne menteni ezzel a világraszóló találmánnyal. Nem adta el sem Kínának, sem Amerikának, mert azt akarja, hogy itthon maradjon és hazánkat és annak polgárait gyógyítsa és gazdagítsa.

A professzor számos előadása és interjúja megtalálható az interneten. Közülük az egyik:Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

János vitéz - Toldi - Petőfi Sándor - Arany JánosJános vitéz - Toldi
Könyv - Bolti ár: 5 200 Ft
Internetes ár: 4 680 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Nagy magyar tájszótár - Kiss GáborNagy magyar tájszótár
Könyv - Bolti ár: 9 990 Ft
Internetes ár: 8 691 Ft
13% internetes kedvezménnyel
A hunok és magyarok - Fischer Károly AntalA hunok és magyarok
Könyv - Bolti ár: 1 900 Ft
Internetes ár: 1 900 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Az Apolló Holdcsalás - Arany LászlóAz Apolló Holdcsalás
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 5 391 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Akciós Horthy-csomag ajándék Horthy naptárral - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóAkciós Horthy-csomag ajándék Horthy naptárral
Könyv - Bolti ár: 12 000 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
33% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat