HunHír.info

2017. Álom hava 16. nap, Szepes napja.

Ahhoz, hogy valaki antiliberálissá legyen, elég csak Heller Ágnest meghallgatnia

2016. január 18. 11:22
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

Heller_Agnes.jpgRaffay Ernő szokta mondani: ahhoz, hogy valaki antikommunistává legyen, untig elég Marx és bűntársai műveit elolvasnia. Nos, ennek analógiájára hozzátehetnők: ahhoz, hogy valaki antiliberálissá legyen, elég csak Heller Ágnest meghallgatnia.

Noha portálunk is foglalkozott már az ATV múlt pénteken Heller Ágnessel és Ungváry Rudolf újságíróval készült beszélgetésével, mégsem lehet elégszer visszatérni a benne elhangzottakhoz. Maradjunk azonban most kizárólag Hellernél! Vérlázító volt, amit a kölni eseményekről mondott: a nők fogdosása, csipkedése még nem bűn, csak megerőszakolásuk, ami viszont nem történt meg, ámde ő nem lepődik meg a molesztáláson, mert fiatalságában ez oly sokszor megtörtént vele is. Mert ugye mi sem volt természetesebb, minthogy a háborúból hazatérő katonák, nőkre vágyva, nagy kanállal kóstolgatták őket...

De korántsem csak ez volt a vérlázító. Azt szajkózta továbbá, a mostani migránshelyzet oka, hogy (Amerikával szemben) Európa a maga nemzetállamaival sohasem tudott jól integrálni. Szerinte a migránsokkal befogadásuk előtt közölni kellett volna a „házszabályokat”, így azt, hogyan kell a nőkkel bánni. Ungváry ellenvetésére, hogy ezt Németország, amíg tudta, megtette, mégsem tartották be azokat a migránsok, csak annyit hebegett, valójában nem tudja ő sem, miként is kellene igazán „jól integrálni”. Az pedig már csak hab volt a tortán, hogy kijelentette, a korlátlan bevándorlásért hozsannázó Tamás Gáspár Miklós – vele ellentétben – nem liberális, és hogy iszlám totalitarizmus sohasem fenyegette, és most sem fenyegeti Európát.

Nos, állítjuk, hogy aki végigszenvedte az ATV e húsz perces adását, és nem lett elege mégsem a liberalizmusból, az sürgősen kezeltesse magát. Költözzön be egy iszlám kolóniába, de aztán akkor ne csodálkozzon mindazon, ami ott vele történni fog.

Bár amint jeleztük, most csak Hellerrel foglalkozunk, végül, de nem utolsósorban azonban valamit mégis ahhoz, amit Ungváry mondott. Ungváry szerint a liberálisok, a baloldaliak nem tudják kezelni a migránsproblémát, és ezzel csak a „szélsőjobboldal” malmára hajtják a vizet. Nos, most függetlenül attól, mit gondol amúgy Ungváry a „szélsőjobboldal”-ról, egy tény: ha levitézlenek a hőn szeretett balliberálisok, el kell tűnniük a porondról. Azon pedig, kik követik őket, már felesleges töprengeniük.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Az óriások elveszett faja - Patrick ChouinardAz óriások elveszett faja
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 992 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Hazajáró falinaptár 2018 - HazajáróHazajáró falinaptár 2018
Könyv - Bolti ár: 2 400 Ft
Internetes ár: 2 000 Ft
17% internetes kedvezménnyel
Nimród, a hun-magyarok őse - Marton VeronikaNimród, a hun-magyarok őse
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Isten Nekünk háttal 1914-1918 - Vetési Tamás CsabaIsten Nekünk háttal 1914-1918
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Halállistán - Geert WildersHalállistán
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 392 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat