HunHír.info

2017. Álom hava 16. nap, Szepes napja.

Tilos a karlendítés, Hóman nyilas volt – mi jöhet még, nem tudom...

2015. december 10. 14:16
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

homan-balint250.jpg„Adventus Domini”, az Úr érkezésének idejét élik ilyenkor a normális emberek. Krisztusra várnak és Reá vágynak. Hangsúlyozom, a normális emberek. Akiknek volt gyermekszobájuk. Más a helyzet az abnormálisokkal. Ők ilyenkor is gyűlölködnek. Nyilasoznak, náciznak szakadatlanul. Lássuk a történéseket!

Magyar Menedék - Karácsonyi ajánlatok 2017

Kezdjük Hómannal. A Mazsihisz honlapja tegnap tudatta a nagyvilággal, hogy a Székesfehérvári Zsidó Hitközség és a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége 2015. december 13-án „különleges hanukai ünnepséget szervez Székesfehérvárra, arra a Bartók Béla térre, ahol az antiszemita Hóman Bálintnak kívánnak emlékszobrot felállítani”, amelyen „a zsidó történelem és túlélés egyik örök jelképével, a hanuka 8 kicsiny lángjával hívja fel a figyelmet arra, hogy vannak, akik az antiszemitizmus sötét és baljós árnyát kívánják visszahozni erre az országra”.

Igen vannak, éspedig a legelső sorban éppen e hanukás hacacáré szervezői. Ők a vezető antiszemiták ugyanis. Meg azok, akik velük egy gyékényen árulva mást sem tesznek, mint örökösen azzal riogatnak fűt-fát, hogy itt nálunk mekkora veszélyben van a zsidóság. A jelek szerint közéjük tartozik Lovász László, a Magyar Tudományos Akadémia elnöke is, akinek nyilatkozatát amolyan adu ászként idézik a Síp utcai zsidó antiszemiták:

„A Magyar Tudományos Akadémiának teljes mértékben el kell határolódnia a Hóman képviselte nyilas elvektől.”

Nyilas elvektől! Rekeszizomgörcs kerülget. No de lapozzuk! Az MTI ma közölte, hogy nem jogerősen tizenöt hónapos felfüggesztett börtönbüntetésre ítéltek egy férfit Salzburgban, mivel katonai szolgálata alatt többször is náci karlendítést használt, sőt katonatársai előtt számtalanszor elénekelte a Horst Wessel-dalt.

Nos, aki kommunista mozgalmi köszöntésformákkal lép fel (szándékosan nem írom őket ide), vagy nagyoktóberiszocialistaforradalmazó partizánindulókat énekel nyilvánosan, netán szabadkőműves jelbeszédekkel kommunikál, illetve pólóján sátánista vagy anarchista szimbólumokkal tüntet a demokráciáért, vajon mégis milyen retorziókra számíthat? Egy tény: abszurd világban élünk. Ami ugyebár demokratikus. Hát úgy is néz ki...

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

KRESZ - 2017-es kiadás - Hack Emil szerk.KRESZ - 2017-es kiadás
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A 3. Birodalom mágiája és okkult titkai - Hihetetlen magazin KÜLÖNSZÁM - Hihetetlen MagazinA 3. Birodalom mágiája és okkult titkai - Hihetetlen magazin KÜLÖNSZÁM
Könyv - Bolti ár: 1 499 Ft
Internetes ár: 1 499 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A harmadik világháború küszöbén - Hernádi TiborA harmadik világháború küszöbén
Könyv - Bolti ár: 3 000 Ft
Internetes ár: 2 700 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Gyógyulj meg magyarul - Színia Bodnár ErikaGyógyulj meg magyarul
Könyv - Bolti ár: 2 600 Ft
Internetes ár: 2 600 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Hamis zászlós hadműveletek - Összeesküvés elméletek sorozatHamis zászlós hadműveletek
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 079 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat