HunHír.info

2017. Magvető hava 18. nap, Szivöltő napja.

Tilos a karlendítés, Hóman nyilas volt – mi jöhet még, nem tudom...

2015. december 10. 14:16
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

homan-balint250.jpg„Adventus Domini”, az Úr érkezésének idejét élik ilyenkor a normális emberek. Krisztusra várnak és Reá vágynak. Hangsúlyozom, a normális emberek. Akiknek volt gyermekszobájuk. Más a helyzet az abnormálisokkal. Ők ilyenkor is gyűlölködnek. Nyilasoznak, náciznak szakadatlanul. Lássuk a történéseket!

Magyar Menedék - Migránsokk

Kezdjük Hómannal. A Mazsihisz honlapja tegnap tudatta a nagyvilággal, hogy a Székesfehérvári Zsidó Hitközség és a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége 2015. december 13-án „különleges hanukai ünnepséget szervez Székesfehérvárra, arra a Bartók Béla térre, ahol az antiszemita Hóman Bálintnak kívánnak emlékszobrot felállítani”, amelyen „a zsidó történelem és túlélés egyik örök jelképével, a hanuka 8 kicsiny lángjával hívja fel a figyelmet arra, hogy vannak, akik az antiszemitizmus sötét és baljós árnyát kívánják visszahozni erre az országra”.

Igen vannak, éspedig a legelső sorban éppen e hanukás hacacáré szervezői. Ők a vezető antiszemiták ugyanis. Meg azok, akik velük egy gyékényen árulva mást sem tesznek, mint örökösen azzal riogatnak fűt-fát, hogy itt nálunk mekkora veszélyben van a zsidóság. A jelek szerint közéjük tartozik Lovász László, a Magyar Tudományos Akadémia elnöke is, akinek nyilatkozatát amolyan adu ászként idézik a Síp utcai zsidó antiszemiták:

„A Magyar Tudományos Akadémiának teljes mértékben el kell határolódnia a Hóman képviselte nyilas elvektől.”

Nyilas elvektől! Rekeszizomgörcs kerülget. No de lapozzuk! Az MTI ma közölte, hogy nem jogerősen tizenöt hónapos felfüggesztett börtönbüntetésre ítéltek egy férfit Salzburgban, mivel katonai szolgálata alatt többször is náci karlendítést használt, sőt katonatársai előtt számtalanszor elénekelte a Horst Wessel-dalt.

Nos, aki kommunista mozgalmi köszöntésformákkal lép fel (szándékosan nem írom őket ide), vagy nagyoktóberiszocialistaforradalmazó partizánindulókat énekel nyilvánosan, netán szabadkőműves jelbeszédekkel kommunikál, illetve pólóján sátánista vagy anarchista szimbólumokkal tüntet a demokráciáért, vajon mégis milyen retorziókra számíthat? Egy tény: abszurd világban élünk. Ami ugyebár demokratikus. Hát úgy is néz ki...

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Horthy Naptár 2018 - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóHorthy Naptár 2018
Naptár - Bolti ár: 3 600 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
17% internetes kedvezménnyel
Egy magyar vezérkari tiszt bíráló feljegyzései a forradolomról és ellenforradalomról - Gömbös GyulaEgy magyar vezérkari tiszt bíráló feljegyzései a forradolomról és ellenforradalomról
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 380 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Bethlen István angliai előadásai - Bethlen IstvánBethlen István angliai előadásai
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 380 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Kozmosz a magyar mesében - Vámos FerencKozmosz a magyar mesében
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Nyolcszázezer - Bogár IldikóNyolcszázezer
Könyv - Bolti ár: 2 900 Ft
Internetes ár: 2 465 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat