HunHír.info

2017. Magvető hava 19. nap, Villám napja.

„Háborús bűnösök”-nek titulált kormányfőink végre méltó sírhelyen nyugodhatnak majd?

2015. november 26. 12:35
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

szalasi-ferenc.jpgLassú víz partot most, mondhatnók, s bár így lenne ebben az esetben is. Mindenesetre nagy a jajveszékelés a véleményterroristák körében. Rettegnek attól, hogy előbb-utóbb helyére kerülnek történelmünk általuk csak mocskolt személyiségei

Magyar Menedék - Hamis zászlós

No de konkrétan miről is van szó? Olvasom az ATV-n Szobota Zoltán mai cikkét: „A vészkorszak kormányfőinek sírjait is felújítaná a kormány?” Már a címe is önmagáért beszél. Embereknek nem sírjaik vannak, hanem sírjuk. No de lépjünk tovább!

„Egy a Magyar Közlönyben most megjelent kormányhatározat arra hívja fel a nemzetgazdasági miniszter és a Miniszterelnökséget vezető miniszter figyelmét, hogy 2016 január 31-ig biztosítsák az 1848–1947 között hivatalban lévő miniszterelnökök sírjainak felújításához szükséges forrásokat.”

Ezután Szobota persze hosszasan nyelvelt, hivatkozva bizonyos Harangozó Tamásra, aki az MSZP frakcióvezető-helyettese s elmondása szerint a fenti kormányhatározat alapján a harmadik Orbán-kabinet „számos olyan magyar kormányfő sírját is gondozni kívánja az adóforintokból, akik tevőlegesen is részt vettek a magyarországi zsidóság szellemi, gazdasági és fizikai megsemmisítésében”.

Tartjuk olvasóinkat annyira pallérozottaknak, hogy nem kezdünk itt most semmiféle történelmi okfejtésbe e tárgyban. Hanem ideidézzük még a cikk egy beszédes passzusát:

„Kerestük az ügyben a dokumentumot aláíró Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettest, akinek válaszával hamarosan frissítjük cikkünket. Egyik miniszterelnökségi forrásunk arra emlékeztet, hogy azok a kormányfők, akiket háborús bűnösként ítéltek el, és végeztek ki jeltelen tömegsírba kerültek, így nincs adóforintokból fenntartott, konkrétan felkereshető síremlékük Magyarországon. Példaként Imrédy Bélát, Bárdossy Lászlót, Sztójay Dömét és Szálasi Ferencet említi.”

Márpedig a sírhely, tesszük hozzá, mindenkinek kijár. Pláne egy ország kormányfőinek. Ha nincs ilyenjük, állítani kell nekik, füstölögjenek bármennyire is a véleményvezérek. És még egy. Egyre érzékelhetőbben nő azon egyetemisták száma, akik hitelesen szeretnének tájékozódni mindmáig gyalázott kormányfőinkről – merthogy a marxista-materialista, tudományos szocialista és liberális olvasatokból nem kérnek. Ezek szerzői jobb, ha belenyugodnak abba, hogy csillaguk leáldozóban van.
Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Idegen Világrend - Len KastenIdegen Világrend
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Maradék magyarok - Sík SándorMaradék magyarok
Könyv - Bolti ár: 2 200 Ft
Internetes ár: 1 870 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Egészen szép vagy Csíksomlyói Szűz Anyánk!
Egészen szép vagy Csíksomlyói Szűz Anyánk!
Könyv - Bolti ár: 4 000 Ft
Internetes ár: 3 400 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Atilla fia, Csaba királyfi - Lezsák SándorAtilla fia, Csaba királyfi
Könyv - Bolti ár: 2 600 Ft
Internetes ár: 2 210 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Trianon naptár 2018
Trianon naptár 2018
Naptár - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
25% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat