HunHír.info

2018. Áldás hava 21. nap, Csóbán napja.

Kettős mércézés ismét: aki zsidót fenyeget, elítélik – de csak azt?

2015. november 24. 18:02
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

justitia500.jpgEgy normális ember nem áll le az utcán verbálisan megfenyegetni senkit sem. Ez evidencia. Aki mégis ezt teszi, vétkezik. Így tanultuk ezt. Mit tanultuk, ilyennek születtünk. Van mindenkiben egy egészséges és ennélfogva veleszületett jóérzés ugyanis. Aki ez ellen vét, csak sajnálni lehet. Vagy megbüntetni, de akkor aztán függetlenül a saját és fenyegetettje származásától.

Magyar Menedék - Magyarország álomtörténete

Olvasom az MTI híradását:

„Jogerősen két év felfüggesztett szabadságvesztésre ítélték azt a férfit, aki tavasszal az utcán életveszélyesen megfenyegette Izrael budapesti nagykövetségének konzulját és annak fiát – közölte a fővárosi főügyész hétfőn az MTI-vel.

Ibolya Tibor közleményében az áll: a 63 éves, ittas férfi április 25-én belekötött a XIII. kerületben – a Pozsonyi úton – sétáló sértettekbe, akiket jellegzetes fejfedőjük, kapedlijük és héberül folytatott beszélgetésük alapján ismert fel. A férfi a sértettekben riadalmat keltve Adolf Hitlert dicsőítő és a zsidóságot gyalázó mondatokat kiabált, majd azt is kijelentette: Kár, hogy nincs kalasnyikovom, lelőnélek benneteket!”

A Pesti Központi Kerületi Bíróság pénteken közösség tagja elleni erőszak bűntette miatt egy év, a végrehajtásában két év próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte a büntetlen előéletű férfit, aki a tárgyaláson beismerte és megbánta tettét. Az ítélet jogerőre emelkedett.”

„Na bravó, elvtársak!” – jut eszembe a régi szlogen. Bocsánat a felidézéséért. Hangsúlyozom: normális ember nem kezd el kötekedni egy tőle fényévnyinél is nagyobb távolságban lévő emberrel. Inkább mindketten elmennek egymás mellett. Ilyenkor az egyik az utca másik felére megy. Vagy elhagyja azt a helyet, ahol az ellenségét meglátta, mint az ókeresztény korban, amikor is a híres hitvédő, Tertullianus, mihelyt megpillantotta az egyik római fürdőben esküdt ellenségét, Markiont, azonnal elhagyta azt.

Aki valakinek halálos ellensége, nem verbálisan fenyeget ugyanis. Innentől kezdve tehát a fentebbi történet úgy, ahogyan van, komolytalan. Ám jó. Rendben van, ítéljék el a zsidóval így eljárót – bár, legalábbis tudtommal, a részeg ember ugyebár nem éppen beszámítható. De ha ezt megteszik vele mégis, akkor tegyék ezt ugyanígy azokkal is, akik napról napra a médiában gyalázzák a magyarságot!

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Mély titkú rovással - Friedrich KláraMély titkú rovással
Könyv - Bolti ár: 3 300 Ft
Internetes ár: 2 805 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Horthy Naptár 2018 - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóHorthy Naptár 2018
Naptár - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 1 990 Ft
50% internetes kedvezménnyel
Ész és Hit - Czakó GáborÉsz és Hit
Könyv - Bolti ár: 2 730 Ft
Internetes ár: 2 321 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A magyar környezet atlasza - Faragó ImreA magyar környezet atlasza
Térkép - Bolti ár: 3 000 Ft
Internetes ár: 2 550 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Birodalmak alkonya - Bogár LászlóBirodalmak alkonya
Könyv - Bolti ár: 3 300 Ft
Internetes ár: 2 805 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat