HunHír.info

2018. Jégbontó hava 18. nap, Nemere napja.

Finnország nem kér sem az iszlámból, sem a nekik falazó háttérhatalomból

2015. november 07. 16:54
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

Kezdjük az előbbivel! Finnország kiutasítja a migránsokat, mert azok nem akarnak dolgozni. A finn bevándorlási hivatal eleinte friss munkaerőt látott bennük, de kiderült igen hamar, hogy nem azok. Még finnül sem akarnak megtanulni. A hivatal vezetője, Jaana Vuorio e hét közepén bejelentette, hogy minden Afganisztánból érkező menedékkérő beadványát el fogják utasítani, sőt a folyamatban lévő ügyeknél is ezt teszik, majd hozzátette: „Most Irak következik. Felülvizsgáljuk, hogy Irak biztonságosnak minősíthető-e és haladéktalanul megkezdjük az iraki állampolgárok kiutasítását.”

Magyar Menedék - Hamis zászlós

A yle.fi hírtop e közlése nem meglepő. Közmondásosan a finnek igazságszeretők, ezért a jelek szerint nem tűrik, hogy hazájuk áldozatául essék a migránshullámnak. Eközben azonban a háttérhatalom falaz. Mármint az iszlámnak. Az a tény, hogy a muszlim bevándorlók semmibe veszik az őket befogadó államok törvényeit, nem éri el Izrael ingerküszöbét. Hangsúlyozzuk: Izrael, és nem a zsidók ingerküszöbét!

És akkor folytassuk az utóbbival! A háttérhatalommal. Mert azt, hogy annak az iszlám térhódításban való szerepe elvitathatatlan, úgyszólván mindenki tudja, aki nem hord szemellenzőt. Csak vannak, akik ezt bevallják, és vannak, akik tagadják. Nos, ami az előbbieket illeti, az ezzel kapcsolatos számos, világhálón kerengő vicceik egyikét idézem:

„Netanyahu was in a plane with his wife and son. While flying he asked them, „I am thinking of throwing a 100$ from the plane and make someone happy.” His wife said: „Throw 2 pieces of 50$ and make 2 people happy.” His son said: „Throw 10 pieces of 10$ and make 10 people happy.” Netanyahu asked the pilot: „What do you think?” The pilot said: „Throw yourself and make the whole world happy.”

„Netanjahu repülőn utazott a feleségével és a fiával. Repülés közben megkérdezte őket: „Azon gondolkozom, hogy kidobok 100 dollárt, hogy valakit boldoggá tegyek vele.” A felesége azt mondta: „Dobj ki 2 darab 50 dollárost és tégy két embert boldoggá!” Mire a fia: „Dobj ki 10 darab 10 dollárost és tégy boldoggá tíz embert!” Netanjahu erre megkérdezte a pilótát: „Ön mit gondol?” „Ugorjon ki, és tegye az egész világot boldoggá! – válaszolta.”

Brutális sorok, de nem véletlenül születettek. Ott tartunk, hogy már a vicc sem vicc, hiszen véres valóságról szól. Vigyázó szemünket pedig most a finnekre vessük – és hát persze tanuljunk a példájukból!

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Határzár - Dobai GáborHatárzár
Könyv - Bolti ár: 2 200 Ft
Internetes ár: 1 870 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A rovás jelrendszer lelke - Juhász ZsoltA rovás jelrendszer lelke
Könyv - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 791 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Egy új világrend felé - Tóth Gy. LászlóEgy új világrend felé
Könyv - Bolti ár: 2 490 Ft
Internetes ár: 2 241 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A kék vér gyermekei III. Utazás az aranykorba - Agnes Golenya PurisacaA kék vér gyermekei III. Utazás az aranykorba
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 3 150 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A Fázis - Michael RadugaA Fázis
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 5 500 Ft
8% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat