HunHír.info

2017. Magvető hava 22. nap, Előd napja.

Finnország nem kér sem az iszlámból, sem a nekik falazó háttérhatalomból

2015. november 07. 16:54
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

Kezdjük az előbbivel! Finnország kiutasítja a migránsokat, mert azok nem akarnak dolgozni. A finn bevándorlási hivatal eleinte friss munkaerőt látott bennük, de kiderült igen hamar, hogy nem azok. Még finnül sem akarnak megtanulni. A hivatal vezetője, Jaana Vuorio e hét közepén bejelentette, hogy minden Afganisztánból érkező menedékkérő beadványát el fogják utasítani, sőt a folyamatban lévő ügyeknél is ezt teszik, majd hozzátette: „Most Irak következik. Felülvizsgáljuk, hogy Irak biztonságosnak minősíthető-e és haladéktalanul megkezdjük az iraki állampolgárok kiutasítását.”

Magyar Menedék - Magyarország álomtörténete

A yle.fi hírtop e közlése nem meglepő. Közmondásosan a finnek igazságszeretők, ezért a jelek szerint nem tűrik, hogy hazájuk áldozatául essék a migránshullámnak. Eközben azonban a háttérhatalom falaz. Mármint az iszlámnak. Az a tény, hogy a muszlim bevándorlók semmibe veszik az őket befogadó államok törvényeit, nem éri el Izrael ingerküszöbét. Hangsúlyozzuk: Izrael, és nem a zsidók ingerküszöbét!

És akkor folytassuk az utóbbival! A háttérhatalommal. Mert azt, hogy annak az iszlám térhódításban való szerepe elvitathatatlan, úgyszólván mindenki tudja, aki nem hord szemellenzőt. Csak vannak, akik ezt bevallják, és vannak, akik tagadják. Nos, ami az előbbieket illeti, az ezzel kapcsolatos számos, világhálón kerengő vicceik egyikét idézem:

„Netanyahu was in a plane with his wife and son. While flying he asked them, „I am thinking of throwing a 100$ from the plane and make someone happy.” His wife said: „Throw 2 pieces of 50$ and make 2 people happy.” His son said: „Throw 10 pieces of 10$ and make 10 people happy.” Netanyahu asked the pilot: „What do you think?” The pilot said: „Throw yourself and make the whole world happy.”

„Netanjahu repülőn utazott a feleségével és a fiával. Repülés közben megkérdezte őket: „Azon gondolkozom, hogy kidobok 100 dollárt, hogy valakit boldoggá tegyek vele.” A felesége azt mondta: „Dobj ki 2 darab 50 dollárost és tégy két embert boldoggá!” Mire a fia: „Dobj ki 10 darab 10 dollárost és tégy boldoggá tíz embert!” Netanjahu erre megkérdezte a pilótát: „Ön mit gondol?” „Ugorjon ki, és tegye az egész világot boldoggá! – válaszolta.”

Brutális sorok, de nem véletlenül születettek. Ott tartunk, hogy már a vicc sem vicc, hiszen véres valóságról szól. Vigyázó szemünket pedig most a finnekre vessük – és hát persze tanuljunk a példájukból!

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

NGO - Titkos akták - F. William EngdahlNGO - Titkos akták
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 199 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Atilla fia, Csaba királyfi - Lezsák SándorAtilla fia, Csaba királyfi
Könyv - Bolti ár: 2 600 Ft
Internetes ár: 2 210 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Jó vadászatot! - Ilosvay FerencJó vadászatot!
Könyv - Bolti ár: 2 700 Ft
Internetes ár: 2 295 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A Nagy Testvér figyel - Összeesküvés elméletek sorozatA Nagy Testvér figyel
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Auschwitz parancsnoka voltam - Martin BroszatAuschwitz parancsnoka voltam
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat