HunHír.info

2018. Áldás hava 20. nap, Bátor napja.

Több mint háromezer euró „náci karlendítés”-ért? Akkor a migránsbűnözők által elkövetett nemi erőszakért mennyi jár?

2015. október 27. 17:49
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

megeroszakoltak-a-migransok-500.jpgNem néha, lassan állandóan az az ember érzése, mintha Dante pokla megvalósulna, mintha Gustav Krist e tárgyú, 1937-ben megjelent regénye epizódjait látná megelevenedni szerte a világban, de leginkább kiöregedett kontinensünkön. Merthogy – derül ki a Néphazugság mai hírcikkéből – „több mint háromezer euróra büntették az Európai Parlament két neonáci képviselőjét”.

Magyar Menedék - Udo Ulfkotte

„Az olasz Északi Ligában politizáló Gianluca Buonnano nemrég olyan pólóban érkezett az ülésre, amelyen Adolf Hitler és Angela Merkel vonásai voltak összekombinálva, egy másik alkalommal pedig Merkel (és Francois Hollande francia köztársasági elnök) jelenlétében Hitler-álbajusszal jelent meg és kezét náci köszöntésre lendítette.

Ugyanígy járt a lengyel Janusz Kowin-Mikke, aki szintén náci karlendítéssel tiltakozott egy döntés ellen, és az Európába tartó menekülteket nyilvánosan emberi hulladéknak nevezte. A két képviselőt tíz napra eltiltották attól is, hogy részt vegyenek az Európai Parlament munkájában.”


Ennyi a hírcikk. Ez hát Európa ma. Ki tudja, hány náció alja törölheti sáros csizmáját az Európának nevezett lábtörlőbe! Felgyújthatják az évezredes templomokat, vagy éppen lebonthatják, hogy helyette piramisnagyságú mecseteket emeljenek, támogatja őket a büdzsé. Nyilvánosházakká alakíthatják a sikátorokat, megrendezhetik évente akár többször is a melegek parádéját, kiadhatnak könyvet arról, hogyan tegyük tönkre vagy öljük meg férjeinket, nemhogy hajszálnyi pénzbírsággal nem jár mindez, hanem uniós támogatással.

Mondom, nem hiszek a szememnek. Tíz napra eltiltanak valakit munkájától pusztán azért, mert kezét nem úgy formálta, ahogyan a brüsszeli etikett előírja? Ez már sok, mi több, elviselhetetlenül sok. Mennyire irigylem a nagy egyházatyát, Szent Ágostont, aki Krisztus születése után 410-ben, amikor a nyugati gótok királyuk, I. Alarik vezetésével Rómát ostromolták, emberileg igencsak közelinek érezte a világvégét. Pedig az akkori megszállók és gyarmatosítók egyenesen Grál-lovagok voltak a mostaniakhoz képest!

Egyre keserűbb a szám íze, nem tagadom. És még nem értük meg a harmadik migránshullámot! „Mintha ujra hallanók a pusztán / A lázadt ember vad keserveit, / Gyilkos testvér botja zuhanását, / S az első árvák sirbeszédeit, / A keselynek szárnya csattogását, / Prométheusz halhatatlan kínját.” – írja Vörösmarty Mihály. Egy biztos: mi már nem szorulunk a költő vízióira, mert megéljük azokat. Megéljük a józan ész kiveszését jóformán mindenünnen, ahol döntéshozók ülnek. Akik döntenek sorsunkról, akár felemeljük a kezünket úgy, mint a néhai birodalmi vezér, akár nem.

Visszatérve a címbeli kérdésre, nem kezdek el most valószínűségszámítást végezni, háromezer eurót még mi mindenre lehet elkölteni. Csak irigylem a már emlegetett Szent Ágostont és korát. Mert bármennyire is megreccsentek a római birodalom eresztékei korára, volt mit átmenteni alóluk egy jobb jövő számára. Kérdés azonban, hogy a mai korból vajon lesz-e mit átmenteni?

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Nyelvünk aranyágya - Czakó GáborNyelvünk aranyágya
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 380 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A holnap ma kezdődik - Csath MagdolnaA holnap ma kezdődik
Könyv - Bolti ár: 3 000 Ft
Internetes ár: 2 550 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Hitler titkos aktái - Összeesküvés elméletek sorozat 18. - Összeesküvés elméletek sorozatHitler titkos aktái - Összeesküvés elméletek sorozat 18.
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A magyarság 20.000 éves történelme 4. rész - Hihetetlen MagazinA magyarság 20.000 éves történelme 4. rész
Könyv - Bolti ár: 1 499 Ft
Internetes ár: 1 499 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Tatárlaka és Tordos üzenete - Mandics György Záhonyi AndrásTatárlaka és Tordos üzenete
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 880 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat