HunHír.info

2018. Napisten hava 25. nap, Koppánd napja.

Alföldi Roberta legnagyobb fájdalma, hogy nem vagyunk szolidárisak a bevándorló bacilusgazdák iránt

2015. szeptember 27. 15:09
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

alfoldi-robert.jpgKözmondásosan a lejtőn lefelé nincsen megállás. Iskolapélda erre Alföldi Roberta esete. Nem, nem sorolom most persze ámokfutásait. Alföldi Roberta különös eset. Nem érti a világot, miként az sem őt. Elszorul a szíve szegénynek, ha arra gondol, hogy az eszmetársának hitt Konrád György is rábólintott arra a fránya kerítésépítésre.

Pénteken Robertánk az ATV vendégeként osztotta az észt. Illetve csak próbálta. Ősigazság, hogy akit Isten igazán megbüntet, annak elveszi az eszét. Nos, ez történt vele. Ám lássuk a vele készült tizennyolc perces beszélgetés lényegét!

Amint elmondta, számára „belső késztetés”, hogy odaálljon a számára „fontos ügyek mellé”. Amin mindenekelőtt a bevándorló bacilusgazdák keblünkre ölelése értendő. Amivel kapcsolatban a nagy probléma, fájdalom, szégyen, hogy a mi országunk minimálisan sem szolidáris és emberséges velük, köszönhetően kormányunk magatartásának, ami miatt „személyesen szégyelli” magát. A kabinet ugyanis a „keresztényi értékek ellenében működik”, így aztán nem csoda, ha a közvélemény-kutatások szerint a magyar lakosság 88 %-a nem szereti idejövetelüket.

Pedig micsoda lehetőség lett volna most a nyáron, hogy megmutassuk, nem vagyunk fasiszták, nácik s egyebek! De nem és nem. A lakosság intoleráns, holott aki kiment a pályaudvarokra, nem gondolhatta komolyan, hogy az ott letelepedettek, még ha fetrengenek is a fekáliában, leigázzák Európát. Nem szembesültünk a valósággal, azzal, hogy nem bacilusgazdák ezek. Kimondhatatlan fájdalom ráadásul, hogy még az amúgy oly üdítően liberális Konrád György sem tiltakozott a randa kerítés ellen, sőt!

Alföldi Roberta bármelyik megnyilatkozására persze kár bármennyi időt is fecsérelni, mondhatnók. Csakhogy ez nem így van, éspedig azért nem, mert köztudott az ATV kiugróan magas nézettsége. Egyet azonban nem értek, és vélhetően nem egyedül. Van egy hivatalos szerv, neve: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság. Amelynek alapfeladata a hiteles tájékoztatás érdekében az általános erkölcsi értékek képviselésének számon kérése a hazai médiumokon. Nos, az ATV honlapján az olvasható, hogy e szerv e csatornát is a felügyeli. Ha ez így van, miként lehetséges, hogy az ATV fogható, hogy rajta kifejezetten rokonszenves beállításban jelenhet meg egy Alföldi Roberta?

Ha már közmondásos mondattal kezdtem, azzal is fejezem be. A hivatalos szerveket errefelé sóhivataloknak szokás nevezni csaknem időtlen idők óta. Nem véletlenül. Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság. Szép, mi több, gyönyörű. Nemzeti ez is, mint a dohánybolt, ugye. Igen, de mitől?

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Észpörgető társasjáték - Hajnal és LegendÉszpörgető társasjáték
Társasjáték - Bolti ár: 7 500 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
7% internetes kedvezménnyel
Egy új világrend felé - Tóth Gy. LászlóEgy új világrend felé
Könyv - Bolti ár: 2 490 Ft
Internetes ár: 2 241 Ft
10% internetes kedvezménnyel
KRESZ - 2017-es kiadás - Hack Emil szerk.KRESZ - 2017-es kiadás
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Enki elveszett könyve - Zecharia SitchinEnki elveszett könyve
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 5 391 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Maradék magyarok - Sík SándorMaradék magyarok
Könyv - Bolti ár: 2 200 Ft
Internetes ár: 1 870 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat