HunHír.info

2017. Álom hava 16. nap, Szepes napja.

„Szabadulj meg a nemkívánatos mellszőrzettől! A csajok imádni fogják!” – avagy a liberalizmus legújabb aduásza

2015. szeptember 01. 14:15
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

ferfi-szabadulj-meg-250.jpg„Szabadulj meg a nemkívánatos mellszőrzettől! A csajok imádni fogják! Forradalmian új technológia, most elérhető áron! Nézd meg!” – hirdeti az „Igényes Férfiak” nevű fészbukos profil. Úgy látszik, ez a liberalizmus legújabb aduásza, a gender-ideológia legújabb fegyverténye. Mi jöhet még? Nem tudom, felelhetek a dalszöveggel, s csak folytathatom azzal: olyan, mint egy rémálom.

Magyar Menedék - Hamis zászlós

Nem, még csak véletlenül sem kezdek el idézni a fentebbi fészbukos profilról sem magáról a technológiáról, sem annak árairól. Nincs hozzá türelmem, nem érdekel, ugyanis egészséges férfi vagyok, nem pedig holmi aberrált véglény. Mindenesetre Szodoma és Gomora világa ehhez képest édenkertbeli állapot volt, mondhatnók akasztófahumorral.

Idézhetném persze ilyenkor a mára oly elfeledett ókeresztény írókat, egyházatyákat, sőt magát az „angyali doktor”-t, Aquinói Szent Tamást is, de ha nem teszem, akkor is tény, amit az imént írtam. Olyan ez, mint egy rémálom. Isten ugyanis megteremtésünkkor szívünkbe írta a természettörvényt. Ez annyit jelent, hogy van, amiről ösztönösen érezzük, sőt tudjuk, hogy szabad, és van, amit nem, éspedig sohasem. Amit tehát az égvilágon semmilyen kiskapu nem tesz erkölcsileg elérhetővé.

A tragédia igazi gyökere persze nem az, hogy vannak idióták, akik ilyen szövegekkel teszik még bűzhödtebbé az amúgy sem steril légtért, hanem az, hogy ilyenkor, mint dinnye a fűben, hallgatnak azok a drága jó jogvédők. Akik az „emberi méltóság” kiteljesedésének elősegítésére állítólag oly fenemód kényesek. Vagy szerintük normális, ha egy férfi már puszta külsejében is mindenáron egy nőre akar hasonlítani?

Mondhatnók persze, ide vezetett a feminizmus. Tudom, neuralgikus téma ez. Aki ebben megnyilatkozik, pláne őszintén, fejére szól. Pedig pontosan erről van szó. Amikor senki sem az, aki és ami. Amiről eszembe jut a régi magyar klasszikus filmek egyike, a világhálóról letölthető „Rozmaring”. Csak egy mondatot idézek belőle. „Nem autót kellene vezetnie egy ilyen kislánynak, hanem háztartást!” – mondja a férfiszerepet alakító Páger Antal egy fiatal hölgynek.

Apropó, hölgy! Lassan már ez is rasszista kifejezéssé válik, politikailag inkorrekt megnevezésévé a szebbik nem képviselőjének? Nem szeretném persze ama bizonyosat a falra festeni, de attól tartok, ezek után még ez is bekövetkezhet. Ám a végére hagyom a desszertet. A fészbukos oldal vajon ugyanezt javasolja az ortodox rabbik szakállviseletére is? Mert ennek nyomát valahogy még nem láttam.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A székely hadosztály - Szent Kereszthegyi Kratochvil KárolyA székely hadosztály
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 380 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Az egészség és megfiatalodás időtlen titkai 1. rész. - Andreas MoritzAz egészség és megfiatalodás időtlen titkai 1. rész.
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel
KRESZ - 2017-es kiadás - Hack Emil szerk.KRESZ - 2017-es kiadás
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Egyvilágrend - Drábik JánosEgyvilágrend
Könyv - Bolti ár: 3 499 Ft
Internetes ár: 3 149 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Globális felmelegedés-ipar - Összeesküvés elméletek sorozatGlobális felmelegedés-ipar
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat