HunHír.info

2018. Kikelet hava 25. nap, Gyümölcsoltó Boldogasszony napja.

„Szabadulj meg a nemkívánatos mellszőrzettől! A csajok imádni fogják!” – avagy a liberalizmus legújabb aduásza

2015. szeptember 01. 14:15
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

ferfi-szabadulj-meg-250.jpg„Szabadulj meg a nemkívánatos mellszőrzettől! A csajok imádni fogják! Forradalmian új technológia, most elérhető áron! Nézd meg!” – hirdeti az „Igényes Férfiak” nevű fészbukos profil. Úgy látszik, ez a liberalizmus legújabb aduásza, a gender-ideológia legújabb fegyverténye. Mi jöhet még? Nem tudom, felelhetek a dalszöveggel, s csak folytathatom azzal: olyan, mint egy rémálom.

Magyar Menedék - Titkos Társaságok

Nem, még csak véletlenül sem kezdek el idézni a fentebbi fészbukos profilról sem magáról a technológiáról, sem annak árairól. Nincs hozzá türelmem, nem érdekel, ugyanis egészséges férfi vagyok, nem pedig holmi aberrált véglény. Mindenesetre Szodoma és Gomora világa ehhez képest édenkertbeli állapot volt, mondhatnók akasztófahumorral.

Idézhetném persze ilyenkor a mára oly elfeledett ókeresztény írókat, egyházatyákat, sőt magát az „angyali doktor”-t, Aquinói Szent Tamást is, de ha nem teszem, akkor is tény, amit az imént írtam. Olyan ez, mint egy rémálom. Isten ugyanis megteremtésünkkor szívünkbe írta a természettörvényt. Ez annyit jelent, hogy van, amiről ösztönösen érezzük, sőt tudjuk, hogy szabad, és van, amit nem, éspedig sohasem. Amit tehát az égvilágon semmilyen kiskapu nem tesz erkölcsileg elérhetővé.

A tragédia igazi gyökere persze nem az, hogy vannak idióták, akik ilyen szövegekkel teszik még bűzhödtebbé az amúgy sem steril légtért, hanem az, hogy ilyenkor, mint dinnye a fűben, hallgatnak azok a drága jó jogvédők. Akik az „emberi méltóság” kiteljesedésének elősegítésére állítólag oly fenemód kényesek. Vagy szerintük normális, ha egy férfi már puszta külsejében is mindenáron egy nőre akar hasonlítani?

Mondhatnók persze, ide vezetett a feminizmus. Tudom, neuralgikus téma ez. Aki ebben megnyilatkozik, pláne őszintén, fejére szól. Pedig pontosan erről van szó. Amikor senki sem az, aki és ami. Amiről eszembe jut a régi magyar klasszikus filmek egyike, a világhálóról letölthető „Rozmaring”. Csak egy mondatot idézek belőle. „Nem autót kellene vezetnie egy ilyen kislánynak, hanem háztartást!” – mondja a férfiszerepet alakító Páger Antal egy fiatal hölgynek.

Apropó, hölgy! Lassan már ez is rasszista kifejezéssé válik, politikailag inkorrekt megnevezésévé a szebbik nem képviselőjének? Nem szeretném persze ama bizonyosat a falra festeni, de attól tartok, ezek után még ez is bekövetkezhet. Ám a végére hagyom a desszertet. A fészbukos oldal vajon ugyanezt javasolja az ortodox rabbik szakállviseletére is? Mert ennek nyomát valahogy még nem láttam.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Trikolór Naptár 2018 - Magyar Trikolór naptárTrikolór Naptár 2018
Naptár - Bolti ár: 2 300 Ft
Internetes ár: 2 070 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Kuruc világ I. - Vadrózsa és kard - Nemere IstvánKuruc világ I. - Vadrózsa és kard
Könyv - Bolti ár: 2 999 Ft
Internetes ár: 2 549 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Gyógyulj meg magyarul - Színia Bodnár ErikaGyógyulj meg magyarul
Könyv - Bolti ár: 2 600 Ft
Internetes ár: 2 600 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Hunok és Rómaiak - Priskos Rhétor összes töredéke
Hunok és Rómaiak - Priskos Rhétor összes töredéke
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Zúgó nyilak - Karczag GyörgyZúgó nyilak
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

szavazás

Kire szavaz április 8-án?


Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat