HunHír.info

2018. Áldás hava 22. nap, Obi napja.

„Ha New Yorkban lehúznak egy vécét, Hongkongban sártengerek emelkednek – vagy fordítva”

2015. augusztus 26. 19:10
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

bevandorlok.jpgEz írta szellemi fegyvertársam, Józsa Péter Pál a „Pannon Front”-ban még 1998-ban. Három év híján két évtizede. Tökéletes látlelet, hajszálpontos diagnózis, sőt prófécia a javából. Napok óta hajtogatom magamban ezt a mondatot, mint az imákat szokás. És akik e mondatot kiváltó állapotokat előidézik, lássuk már be, valójában nem menekültek, bevándorlók, hanem betolakodók, sőt térhódítók.

Magyar Menedék - Migránsokk

Jelenleg hazánkban 110 000 betolakodót, illetve, hogy következetesen és pontosan fogalmazzunk, térhódítót tartanak nyilván, legalábbis hivatalosan. Ennek kilencvenkilenc százaléka húsz és harminc közötti, ereje teljében lévő férfi. Akik nem menekültek, hanem igenis térhódítók. Egy délvidéki barátom írta a minap, mennyire hibás a velük kapcsolatos köznapi szóhasználatunk. Idézem is fészbúkomra írt helyreigazítását:

„Hibásan fogalmaz a sajtó és ez a hibás fogalmazás átterjed szinte mindenkire. Szögezzük le legelőször is, hogy mit jelent ez a fogalom: bevándorló. A bevándorló az a személy, aki valamilyen egyéni indíttatásból elhagyja otthonát és új otthont (hazát?) keres magának a nagyvilágban. Ám ezen tevékenységét MÉG VÉLETLENÜLSEM ERŐSZAKOSAN teszi. Ezekből a tényekből kifolyólag tehát, akik most elözönlik Európát, azok nem bevándorlók, hanem erőszakos hódítók, és mint ilyeneket egy rendes kormány TŰZZEL-VASSAL KÖTELES MEGFÉKEZNI, MEGÁLLÍTANI. Ha ezt nem teszi, akkor az ilyen kormányok a saját nemzetük árulói. Pont.”

Akkor, amikor már Tarlós Istvánnak is kezd elege lenni a fővárosi tranzitzónákon tapasztaltakból, a Néphazugság mindenesetre tovább mossa az agyakat. De szó szerint. „Magyarország szégyene, ami itt a menekülteket várja” címmel tegnapi számában bizonyos Danó Anna Falus Ferenc volt tiszti főorvosra hivatkozva arról elmélkedik, hogy a kormány a kötelezően előírt szűrésekkel hátrányosan diszkriminálja a hódító jövevényeket, akik pedig nem fertőznek, vagy ha netán mégis, „kizárólag szexuális úton”, ámde „közvetlen közegészségügyi veszélyt nem jelentenek”. Közvetlent nem. De közvetettet? Válasz ezúttal sincsen persze erre, ehelyett az iromány ezzel zárul:

„Ha valóban óvni szeretnék a lakosságot a fertőző betegségektől, akkor annak a legjobb módja, ha az ország biztosítana számukra megfelelő szállást, tiszta vécéket és mosakodási lehetőségeket – mondja az egykori tiszti főorvos. A rossz higiénés feltételek, amelyek közé most ezek az emberek kényszerülnek, Magyarország szégyene.”

Gyomorforgató, komolyan. Nyaljuk fényesre az ülepüket? Nem, ez már túl van minden ráción. Józsa Péter Pál barátom fején találta a szöget. Igen. „Ha New Yorkban lehúznak egy vécét, Hongkongban sártengerek emelkednek – vagy fordítva.” Sőt lassan itt is, ha minden így megy.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Miért szeretjük a kutyákat, esszük meg a disznókat, és viseljük a teheneket? - Melanie Joy Ph. D.Miért szeretjük a kutyákat, esszük meg a disznókat, és viseljük a teheneket?
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 2 500 Ft
29% internetes kedvezménnyel
Tatárlaka és Tordos üzenete - Mandics György Záhonyi AndrásTatárlaka és Tordos üzenete
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 880 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Helynévrégészet 2. - Faragó ImreHelynévrégészet 2.
Könyv - Bolti ár: 3 400 Ft
Internetes ár: 2 890 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A Voynich kézirat - Dr. Stephen Skinner - Rafal Prinke - René ZandbergenA Voynich kézirat
Könyv - Bolti ár: 6 990 Ft
Internetes ár: 5 990 Ft
14% internetes kedvezménnyel
Csinos Vitéz - Székely népmesék - Kriza JánosCsinos Vitéz - Székely népmesék
Könyv - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 692 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat