HunHír.info

2017. Magvető hava 17. nap, Balajtár napja.

„Ha New Yorkban lehúznak egy vécét, Hongkongban sártengerek emelkednek – vagy fordítva”

2015. augusztus 26. 19:10
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

bevandorlok.jpgEz írta szellemi fegyvertársam, Józsa Péter Pál a „Pannon Front”-ban még 1998-ban. Három év híján két évtizede. Tökéletes látlelet, hajszálpontos diagnózis, sőt prófécia a javából. Napok óta hajtogatom magamban ezt a mondatot, mint az imákat szokás. És akik e mondatot kiváltó állapotokat előidézik, lássuk már be, valójában nem menekültek, bevándorlók, hanem betolakodók, sőt térhódítók.

Magyar Menedék - Nincs kegyelem

Jelenleg hazánkban 110 000 betolakodót, illetve, hogy következetesen és pontosan fogalmazzunk, térhódítót tartanak nyilván, legalábbis hivatalosan. Ennek kilencvenkilenc százaléka húsz és harminc közötti, ereje teljében lévő férfi. Akik nem menekültek, hanem igenis térhódítók. Egy délvidéki barátom írta a minap, mennyire hibás a velük kapcsolatos köznapi szóhasználatunk. Idézem is fészbúkomra írt helyreigazítását:

„Hibásan fogalmaz a sajtó és ez a hibás fogalmazás átterjed szinte mindenkire. Szögezzük le legelőször is, hogy mit jelent ez a fogalom: bevándorló. A bevándorló az a személy, aki valamilyen egyéni indíttatásból elhagyja otthonát és új otthont (hazát?) keres magának a nagyvilágban. Ám ezen tevékenységét MÉG VÉLETLENÜLSEM ERŐSZAKOSAN teszi. Ezekből a tényekből kifolyólag tehát, akik most elözönlik Európát, azok nem bevándorlók, hanem erőszakos hódítók, és mint ilyeneket egy rendes kormány TŰZZEL-VASSAL KÖTELES MEGFÉKEZNI, MEGÁLLÍTANI. Ha ezt nem teszi, akkor az ilyen kormányok a saját nemzetük árulói. Pont.”

Akkor, amikor már Tarlós Istvánnak is kezd elege lenni a fővárosi tranzitzónákon tapasztaltakból, a Néphazugság mindenesetre tovább mossa az agyakat. De szó szerint. „Magyarország szégyene, ami itt a menekülteket várja” címmel tegnapi számában bizonyos Danó Anna Falus Ferenc volt tiszti főorvosra hivatkozva arról elmélkedik, hogy a kormány a kötelezően előírt szűrésekkel hátrányosan diszkriminálja a hódító jövevényeket, akik pedig nem fertőznek, vagy ha netán mégis, „kizárólag szexuális úton”, ámde „közvetlen közegészségügyi veszélyt nem jelentenek”. Közvetlent nem. De közvetettet? Válasz ezúttal sincsen persze erre, ehelyett az iromány ezzel zárul:

„Ha valóban óvni szeretnék a lakosságot a fertőző betegségektől, akkor annak a legjobb módja, ha az ország biztosítana számukra megfelelő szállást, tiszta vécéket és mosakodási lehetőségeket – mondja az egykori tiszti főorvos. A rossz higiénés feltételek, amelyek közé most ezek az emberek kényszerülnek, Magyarország szégyene.”

Gyomorforgató, komolyan. Nyaljuk fényesre az ülepüket? Nem, ez már túl van minden ráción. Józsa Péter Pál barátom fején találta a szöget. Igen. „Ha New Yorkban lehúznak egy vécét, Hongkongban sártengerek emelkednek – vagy fordítva.” Sőt lassan itt is, ha minden így megy.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Nyolcszázezer - Bogár IldikóNyolcszázezer
Könyv - Bolti ár: 2 900 Ft
Internetes ár: 2 465 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Az egészség és megfiatalodás időtlen titkai 1. rész. - Andreas MoritzAz egészség és megfiatalodás időtlen titkai 1. rész.
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Őrzők, vigyázzatok a határra! - Pósán László - Veszprémy László - Boda József - Isaszegi JánosŐrzők, vigyázzatok a határra!
Könyv - Bolti ár: 7 800 Ft
Internetes ár: 6 630 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A dzsihád legyőzése - Dr. Sebastian GorkaA dzsihád legyőzése
Könyv - Bolti ár: 3 199 Ft
Internetes ár: 2 879 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Ész és Hit - Czakó GáborÉsz és Hit
Könyv - Bolti ár: 2 730 Ft
Internetes ár: 2 321 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat