HunHír.info

2017. Álom hava 12. nap, Víritó napja.

Nem mi írtuk: előbb-utóbb minden társadalom egyre nagyobb többsége azt fogja mondani: elég a bevándorlókból!

2015. augusztus 23. 13:13
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

bevandorlas-250.jpgKivételesen ritka alkalom, hogy a Nol.hu a fehéret fehérnek és a feketét feketének lássa. Most azonban ez történt, még ha csak egy publicisztikája erejéig is. Persze csak akkor jut el idáig, amikor már maga sem tudja tagadni, hogy nagy a gáz.

Magyar Menedék - Magyarország álomtörténete

Szombati számában Tanács István azt írja (Meddig lehet?), hogy az interkontinentális bevándorláshullámra „a társadalmak reakciói mindenütt hasonlók”: eleinte segítenek soraikban a bevándorlókon, ámde ez csak addig tart, „míg többé-kevésbé belátható a folyamat”, merthogy „aki ma befogad harminc menekültet a fedele alá, holnap vagy két hónap múlva szégyenkezve azt fogja mondani nekik: most már menjetek el”.

Vagy még addig sem kell várnia erre, tehetnők hozzá. Hiszen a valósággal gerillaharcot folytató, személyazonosságukat sem igazoló, önmagukra nem, de a fehér emberre igenis veszélyes fertőzéseket ragasztó bevándorlók tömege, írja Tanács, „ha a globális helyzet nem változik, biztosan nem fogadható be. Előbb-utóbb minden társadalom egyre nagyobb többsége azt fogja mondani: elég.” Majd végül hozzáteszi, „a legnagyobb kihívás azonban az, hogy nem látni, mikor és mitől lenne vége”.

Nos, ami az utóbbi mondatot illeti, itt azonban már kibújik ama szög a zsákból. A baloldali szög, hogy így nevezzük. Kiderül belőle az a stupidsággal határos hozzáállás, ami a baloldalnak mindig és mindenütt „sine qua non”-ja, nélkülözhetetlen alkotóeleme volt. Mert miről is van szó közelebbről? Arról, hogy képviselői ölbe tett kézzel nézik a romlást, amire valahogy úgy reagálnak, mint amikor Horn Gyulát szembesítették pufajkás múltjával: „Na és?” Számukra a róla való tudósítás csak annyira fontos, mint mondjuk a Szaturnusz legújabb csillagászati titkairól való tájékoztatás. Vagy meglehet, hogy még annyira sem.

No de ami tény, tény persze. Előbb-utóbb mindenkinek elege lesz a bevándorlásból. Idáig a Nol.hu is eljutott, vagy legalábbis egyik publicistája. Persze, hangsúlyozzuk, arról, mégis miként lehetne és kellene megállítani, ezúttal is mélyen hallgat. E mostani publikációja iskolapéldája tehát annak, amit annyiszor hangsúlyoztunk magunk is: a baloldalnak nincsen rezonanciája, érzékenysége semmi és senki iránt, ami körein kívüli.

Ezért, vonhatjuk le a konklúziót, csak dagonyázásra képes, de kormányzásra soha, akárcsak az önkritika gyakorlására. Ha ezt tenné ugyanis, kénytelen lenne elismerni, hogy az égvilágon semmi alapja nincsen önnön létezésének.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A Voynich kézirat - Dr. Stephen Skinner - Rafal Prinke - René ZandbergenA Voynich kézirat
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 4 990 Ft
17% internetes kedvezménnyel
Horthy Naptár 2018 - 10 DB - kedvezménnyel - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóHorthy Naptár 2018 - 10 DB - kedvezménnyel
Naptár - Bolti ár: 39 900 Ft
Internetes ár: 24 999 Ft
37% internetes kedvezménnyel
Emlékeim - Deák Ferenc politikai és magánéletéből - Széll Kálmánné Vörösmarty IlonaEmlékeim - Deák Ferenc politikai és magánéletéből
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel
KRESZ - 2017-es kiadás - Hack Emil szerk.KRESZ - 2017-es kiadás
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Mély titkú rovással - Friedrich KláraMély titkú rovással
Könyv - Bolti ár: 3 300 Ft
Internetes ár: 2 805 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat