HunHír.info

2017. Magvető hava 19. nap, Villám napja.

Nem mi írtuk: előbb-utóbb minden társadalom egyre nagyobb többsége azt fogja mondani: elég a bevándorlókból!

2015. augusztus 23. 13:13
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

bevandorlas-250.jpgKivételesen ritka alkalom, hogy a Nol.hu a fehéret fehérnek és a feketét feketének lássa. Most azonban ez történt, még ha csak egy publicisztikája erejéig is. Persze csak akkor jut el idáig, amikor már maga sem tudja tagadni, hogy nagy a gáz.

Magyar Menedék - Migránsokk

Szombati számában Tanács István azt írja (Meddig lehet?), hogy az interkontinentális bevándorláshullámra „a társadalmak reakciói mindenütt hasonlók”: eleinte segítenek soraikban a bevándorlókon, ámde ez csak addig tart, „míg többé-kevésbé belátható a folyamat”, merthogy „aki ma befogad harminc menekültet a fedele alá, holnap vagy két hónap múlva szégyenkezve azt fogja mondani nekik: most már menjetek el”.

Vagy még addig sem kell várnia erre, tehetnők hozzá. Hiszen a valósággal gerillaharcot folytató, személyazonosságukat sem igazoló, önmagukra nem, de a fehér emberre igenis veszélyes fertőzéseket ragasztó bevándorlók tömege, írja Tanács, „ha a globális helyzet nem változik, biztosan nem fogadható be. Előbb-utóbb minden társadalom egyre nagyobb többsége azt fogja mondani: elég.” Majd végül hozzáteszi, „a legnagyobb kihívás azonban az, hogy nem látni, mikor és mitől lenne vége”.

Nos, ami az utóbbi mondatot illeti, itt azonban már kibújik ama szög a zsákból. A baloldali szög, hogy így nevezzük. Kiderül belőle az a stupidsággal határos hozzáállás, ami a baloldalnak mindig és mindenütt „sine qua non”-ja, nélkülözhetetlen alkotóeleme volt. Mert miről is van szó közelebbről? Arról, hogy képviselői ölbe tett kézzel nézik a romlást, amire valahogy úgy reagálnak, mint amikor Horn Gyulát szembesítették pufajkás múltjával: „Na és?” Számukra a róla való tudósítás csak annyira fontos, mint mondjuk a Szaturnusz legújabb csillagászati titkairól való tájékoztatás. Vagy meglehet, hogy még annyira sem.

No de ami tény, tény persze. Előbb-utóbb mindenkinek elege lesz a bevándorlásból. Idáig a Nol.hu is eljutott, vagy legalábbis egyik publicistája. Persze, hangsúlyozzuk, arról, mégis miként lehetne és kellene megállítani, ezúttal is mélyen hallgat. E mostani publikációja iskolapéldája tehát annak, amit annyiszor hangsúlyoztunk magunk is: a baloldalnak nincsen rezonanciája, érzékenysége semmi és senki iránt, ami körein kívüli.

Ezért, vonhatjuk le a konklúziót, csak dagonyázásra képes, de kormányzásra soha, akárcsak az önkritika gyakorlására. Ha ezt tenné ugyanis, kénytelen lenne elismerni, hogy az égvilágon semmi alapja nincsen önnön létezésének.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Észpörgető társasjáték - Hajnal és LegendÉszpörgető társasjáték
Társasjáték - Bolti ár: 7 500 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
7% internetes kedvezménnyel
Egyvilágrend - Drábik JánosEgyvilágrend
Könyv - Bolti ár: 3 499 Ft
Internetes ár: 3 149 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Visszatért - Trianon és a revízió - Zetényi Csukás FerencVisszatért - Trianon és a revízió
Könyv - Bolti ár: 7 900 Ft
Internetes ár: 6 715 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A dzsihád és a Nyugat öngyilkossága - Pawel LisickiA dzsihád és a Nyugat öngyilkossága
Könyv - Bolti ár: 3 490 Ft
Internetes ár: 2 967 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Gyógyítások a méhészet termékeivel - Kovács József természetgyógyászGyógyítások a méhészet termékeivel
Könyv - Bolti ár: 5 500 Ft
Internetes ár: 4 950 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat