HunHír.info

2018. Jégbontó hava 21. nap, Réva napja.

Miért fogy az európai fehér népesség?

2015. július 02. 09:13
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

hazassag.jpgKörmünkre égő kérdés, melyre sokféle válasz született eleddig, s közülük most talán a legigazabbat adom közre, ami már az interneten névtelenül többször megjelent. Első olvasatra talán viccesnek tűnik, ámde ha belegondolunk, véresen komoly.

Magyar Menedék - Magyarország álomtörténete

Íme:

»A nők férjet mennek keresni, és miután nem találnak megfelelőt sehol, unalmukban-bánatukban betérnek egy nagy emeletes áruházba. Meglepetésükre azt olvassák, hogy itt eladó házasulni vágyó férfiak kaphatóak különleges akció keretében. Ennek lényege, hogy minden szinten rengeteg férfit lehet választani, de válogatni a szintek között nem lehet. Tehát aki egy szintről feljebb megy, az már nem mehet vissza később egy alacsonyabbra.

A nők ennek nagyon megörülnek, és szinte azonnal fitymálni kezdik a férfiválasztékot.

Az első szinten olyan férfiak találhatók, akiknek van munkájuk, de ezen túlmenően semmi különös nincs bennük. Gyorsan tovább is mennek.

A második emeleten olyan férfiak találhatók, akiknek nemcsak munkájuk van, hanem szeretik a gyermekeket is. Ez szép, gondolják, de ez mégsem elég. Mennek is tovább.

A harmadik szinten már nemcsak dolgos, gyermekszeretők a férfiak, hanem sármosak is, sőt egy-kettő kifejezetten jóképű is. Némelyikük egészen beizgul, de nagy lelkesedésükben gyorsan mennek is a következő szintre.

A negyedik emeleten bár már jóval kevesebb férfi kapható, de ott már igazi tökéletes férjjelöltek találhatóak: dolgosak, gyermekszeretők, sármosak, romantikusak, figyelmesek. Egy-két nő, látva a nagy tolongást, sikoltozást, be is éri ennyivel, mert úgy gondolja, a túl tökéletes férfi már gyanús lehet, meg neki ott már nem is lehet esélye. De a legtöbb nőt hajtja tovább a kíváncsiság, és tovább megy a legfelső szintre.

A legfelső szintre érve azonban nagy megdöbbenésükre egyetlen férfit sem látnak kitéve, csak egy elektronikus felirat várja őket:

Tisztelt Látogató! Ön a 39 463 870., 39 463 871. stb látogató, de sajnos férjjelölt árú itt már nem kapható.«

Ennyi a viccesnek tűnő történet. Ami után csak egy kérdés marad: csodálkozunk hát, hogy pusztul a túltanult emberiség, ha rendre az efféle nők választanak?

Igen, az effélék, akik, hogy, hogy nem, nem érik be a Teremtőtől nekik adott legszentebb adománnyal, az anyasággal, hanem amolyan „tudós nők” színében óhajtanak folyton tetszelegni. Akik inkább három diplomát szeretnének, mint egyetlen gyermeket.

Tagadhatatlan, hogy a nő szellemét is művelni kell; úgy van, művelni, de nem nehézkessé tenni és ferde irányba terelni. Nyissuk meg előtte valódi világát: a vallás, irodalom, történelem, művészet, költészet, festészet, zene világát, az igaz, szép és jó látókörét, hadd fejlődjék e téren. És itt ragyogni is fog. De tudomány, algebra, számtan, vegytan, természettan, jogtudomány, földművelés, nemzetgazdászat? Nem neki valók! Nem tudomány, csak a tudomány virága való neki; de azt is csak ujja hegyével érintse.

Mily lángészt, mély ismeretet árul el Molière e gyönyörű szavaiban: „Ám legyen a nőnek mindenről fogalma.”

Úgy van, de csakis fogalma. És nehogy túlhajtsátok a dolgot. Elég, többet ne követelj!
Mert ha a nő tudóssá lesz, megállhatja-e, hogy abból mit se fitogtasson? Aztán ti tudjátok, hogy bármily csekély mérvben teszi, oda varázsa, oda befolyása.

Ezeket írta valaha Bougaud Emil francia püspök művében (A kereszténység és korunk, 1912). Pedig az európai fehér népesség fogyása megállítható lenne, ha a szép nemet képviselők többsége visszatérne a természet rendjéhez, eredeti hivatásához, és – a fentebbi történetnél maradva – a negyedik emeletnél feljebb nem menne.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A rovás jelrendszer lelke - Juhász ZsoltA rovás jelrendszer lelke
Könyv - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 791 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Birodalmak alkonya - Bogár LászlóBirodalmak alkonya
Könyv - Bolti ár: 3 300 Ft
Internetes ár: 2 805 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Tárih-i Üngürüsz - A magyarok ősgesztája - Grandpierre K. Endre - Grandpierre Attila - Blaskovics JózsefTárih-i Üngürüsz - A magyarok ősgesztája
Könyv - Bolti ár: 6 990 Ft
Internetes ár: 5 999 Ft
14% internetes kedvezménnyel
Az első világháború és a Habsburg Monarchia bukása - Manfried RauchensteinerAz első világháború és a Habsburg Monarchia bukása
Könyv - Bolti ár: 14 400 Ft
Internetes ár: 12 240 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Mindenki-tudja ország - Szerencsés KárolyMindenki-tudja ország
Könyv - Bolti ár: 3 100 Ft
Internetes ár: 2 635 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat