HunHír.info

2018. Áldás hava 21. nap, Csóbán napja.

A kamionborogató határsértők nem bűnözők?

2015. június 23. 18:45
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

bevandorlok-250.jpgNincsen uborkaszezon, írtam nemrég. És valóban. Amíg délen határainkat úgy lepik el az eltérő identitásúak, mint a cukrot a légyraj, addig a fasizmusszimatoló minoritás csúcsorgánuma, a Néphazugság, hátradőlve hirdeti: „veszélyhelyzet nincs”.

Magyar Menedék - Udo Ulfkotte

Szakmai ártalomként olvasom a nevezett orgánum mai agymenését (Kácsor Zsolt: Szégyen). Ami szerint „veszélyhelyzet nincs”. Hazug riogató ugyebár, aki azt hirdeti, hogy Ásotthalomnál áldatlan állapotok uralkodnak.

„Azok a politikusok, akik ezekben a furcsa öltözetű és különös beszédű idegenekben bűnözőket láttatnak a társadalommal, aljas és tisztességtelen emberek, akik kihasználják a városlakók félelmét és aggodalmát. Az igaz, hogy az elmúlt egy-két évben a menekültek között voltak bűnelkövetők. Hogyne lettek volna. Minden közösségben vannak. De az én szememben az is bűnöző, aki politikai haszonszerzésből az összes menekültet veszélyes embernek láttatja.”

Köpedelem mindez. Igen, tetszik, nem tetszik, ezúttal valahogy nincsen reá szebb szavam. Amikor ugyanis amolyan karmester kinézetet öltő eltérő identitásúak hadonásznak a fehér őslakosokkal, és akarnak vezényelni ott, ahol még átmenetileg sincsen semmi keresnivalójuk, ha csak képletesen is, bizony hamar kinyílik ama szúró szerszám az ember zsebében. Hangsúlyozom, még ha csak képletesen is. Mi lesz azonban, ha nem csak úgy?

Kácsor elvtárs pedig jobban tenné, ha az orgánuma billentyűzete előtti naplopás helyett csak egyszer elidőzne az Ásotthalom melléki határszakaszon, aztán arról cikkezne zsigeri felháborodásában, hogy miért csak kerítést kíván húzni oda a kormány szögesdrót, magasles, vagyis tényleges határőrszolgálat nélkül?

Érdekes. Kácsor elvtárs beszél vízfolyásszerűen emberi jogokról, humanitásról, toleranciáról, arról, hogy ezek mindenkit megilletnek? No de akkor mégis miért, hogy valójában csak azokat, akik szó szerint csupán ürítenek a határra, hogy aztán azon túljutva folytassák eltérő kultúrájuk szerinti életüket?

Nem, kedves jó Kácsor elvtárs (merthogy urat mégsem írhatok ugyebár), jegyezze meg, bármennyire is nehezére esik: ez itt MAGYARORSZÁG. És ha mindezek után sem képes megérteni, hogy az útilaput kereső kamionborogató határsértőknek semmi keresnivalójuk errefelé, tényleg jobb, ha maga is szedi a sátorfáját.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Kozmikus Hologram - Jude Currivan PhDKozmikus Hologram
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 992 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Történelmünk ősi gyökerei a Pilisben - Herczeg FerencTörténelmünk ősi gyökerei a Pilisben
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 800 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Az első világháború és a Habsburg Monarchia bukása - Manfried RauchensteinerAz első világháború és a Habsburg Monarchia bukása
Könyv - Bolti ár: 14 400 Ft
Internetes ár: 12 240 Ft
15% internetes kedvezménnyel
GMO - A pusztítás magjai - F. William EngdahlGMO - A pusztítás magjai
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 490 Ft
13% internetes kedvezménnyel
George Soros - Andreas Von RétyiGeorge Soros
Könyv - Bolti ár: 3 800 Ft
Internetes ár: 3 420 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat