HunHír.info

2017. Magvető hava 19. nap, Villám napja.

Ezt is megértük: Ferenc pápa a keresztény Európa helyett az iszlám világot védi

2015. június 18. 09:32
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

bevandorlok.jpgFerenc pápa ismét kimutatta, valójában mit támogat. Vén kontinensünk, pláne nyugati félteke, mintha teljesen felszámolná önmagát, és tiporja sárba legszentebb hagyományait, amikor keblére öleli az iszlámot. És erre mit tesz Ferenc pápa? A keresztény Európa helyett az iszlám világot védi.

Magyar Menedék - Könyvhét 2017

A Hír24 tegnap közzétett hírcikkében olvassuk:

„Isten bocsásson meg azoknak az embereknek és intézményeknek, akik bezárják kapuikat azon emberek előtt, akik menedéket keresnek – mondta Ferenc pápa szerdai audienciáján az európai menekültválságra utalva. Az egyházfő arra utalt, hogy Franciaország és Ausztria komoly határőrizeti szigorításokat vezetett be az Olaszország felől érkező menekültáradattal szemben.

Ferenc pápa azt mondta: testvéreink, akik szülőföldjüktől messze keresnek menedéket, olyan otthonra szeretnének lelni, ahol félelem nélkül élhetnek. Az ő emberi méltóságukat tiszteletben kell tartani – mondta a pápa, hozzátéve, hogy a nemzetközi közösségnek közösen kell fellépnie azok ellen az okok ellen, amik a menekültáradatot kiváltják.”

Az embernek egyszerűen megáll az esze ezeket olvasva, és felháborodásában bizony alig tudja türtőztetni magát. De nézzük sorjában!

Hol van az megírva, hogy keblünkre öleljünk mindenkit, aki ajtónkon kopogtat, különösen, ha olyanokról van szó, akik köztudottan kitúrnának a házunkból? Egyáltalán nem túlzás a kérdés, ugyanis a helyzet már most drámai. Elég megnézni képernyőnkön a szó szerint kontinensünkre beözönlő afrikai négerek minősíthetetlen viselkedését. A pápa eszerint magától értetődőnek tartaná, ha áthelyeznék Afrikát Európába?

Aztán a „félelem nélküli élet” joga csak az országhatárokon átsétáló, kamionokat feldúló, az utcákat fekáliájukkal járhatatlanná tevő jövevényeket illeti meg kizárólag? Miféle „emberi méltóság”-uk van mindazoknak, akik a társas együttélés legelemibb szabályait sem tartják tiszteletben?

No de itt van a pápai nyilatkozat talán legmegdöbbentőbb mondata: „A nemzetközi közösségnek közösen kell fellépnie azok ellen az okok ellen, amik a menekültáradatot kiváltják.” Akkor bizony mindenekelőtt a korántsem békésen „térítő” iszlámnak kellene hadat üzennie. (Leírtam már rovatomban többször ennek okait, nem ismétlem meg őket.) Mert ha így megy tovább, vége kontinensünkön a fehér ember bárminemű dominanciájának. Ami viszont, rasszizmus ide, rasszizmus oda, globális genocídiumot fog jelenteni.

Isten ne adja persze, hogy ez bekövetkezzen. De hogy maga a pápa is elvesztette a sulykot, tragédia. Azonban még mielőtt valaki katolikusként végképp kétségbeesne emiatt, megjegyzendő, hogy az effajta pápai nyilatkozatok nem dogmák, hitigazságok, csupán politikai állásfoglalások, s éppen ezért ennek megfelelően kezelendők.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Kozmosz a magyar mesében - Vámos FerencKozmosz a magyar mesében
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A Nagy Testvér figyel - Összeesküvés elméletek sorozatA Nagy Testvér figyel
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A múltból a jövőbe - Csath MagdolnaA múltból a jövőbe
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A tizenharmadik törzs - Arthur KoestlerA tizenharmadik törzs
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 542 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A sör füveskönyve
A sör füveskönyve
Könyv - Bolti ár: 2 200 Ft
Internetes ár: 1 870 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat