HunHír.info

2019. Jégbontó hava 16. nap, Marót napja.

A globális amerikai agytröszt szerint az USA katonapolitikájának része a civilek lemészárlása szerte a világban

2015. február 03. 10:46
Kostás Roland - Hunhír.info

dron-250.jpgAz amerikai légicsapások és a Közel-Kelet anarchiába fullasztása közötti összefüggésekre hívta fel a figyelmet legújabb publicisztikájában Ron Paul volt amerikai kongresszusi képviselő. A globális amerikai agytröszt, a Ron Paul Institute vezetője és tulajdonosa Obama jemeni drón-politikáját bírálta, mondván, hogy az amerikai egységek fegyveresek helyett civilekkel végeznek. De csak erről van szó? Nem! sokkal mélyebb, Magyarországot is érintő összefüggésekről.

Menedék - Bayer

Ron Paul szerint az egész amerikai demokráciaexport álságossága áll a jemeni események hátterében, ahol az Obama-adminisztráció minden katonakorú férfit harcosnak tekint. Az amerikai hadsereg hasonló légicsapásokkal támadott több muzulmán országot, köztük Pakisztánt és Afganisztánt. Az amerikai kormányzat azt állítja, hogy a drónok az al-Kaida fegyvereseit likvidálják, de a helyi források szerint civilek voltak a fő áldozatai a légicsapásoknak...

Feltehetnénk a kérdést, hogy mi köze van Magyarországnak a jemeni dróntámadásokhoz, hiszen a magyar közvélemény vélelmezhetően a világtérképen sem tudja elhelyezni az országot. A megoldás kulcsa a demokráciaexport, és az amerikai kormányzati szerveknek például a magyar belügyekbe való beavatkozása azáltal, hogy a helyi emberi jogi viszonyokat, a sajtószabadságot veszik górcső alá és ezekben a kérdésekben marasztalják el hazánkat. De vajon van-e erkölcsi joga egy olyan országnak független és szabad európai államok belügyeibe brutálisan beavatkoznia, amely a nagy szólamok ellenére civilek halálával járó háborús bűncselekményeket követ el a világban. Minden normális értékítélet szerint nincsen.

A szabadság és a demokrácia élharcosai válogatás nélkül gyilkolnak civileket és katonákat az amerikai megszállási övezetekben, és ez mindenképpen nagyobb emberiség elleni, vagy akár morális bűncselekmény, mintha a magyar kormány például azt merészelné tudakolni, hogy milyen célokra használják fel a civilnek mondott szerveződések az amerikai kormányzathoz is közelálló alapítványok pénzét.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Trianon 100
Trianon 100
Könyv - Bolti ár: 12 000 Ft
Internetes ár: 10 800 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Jézus Krisztus Vízöntő Evangéliuma - Jézus Indiában - Mirza Ghulam AhmadJézus Krisztus Vízöntő Evangéliuma - Jézus Indiában
Könyv - Bolti ár: 8 990 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
11% internetes kedvezménnyel
Szűz Mária az ó-szövetségben - Dr. Mihályfi ÁkosSzűz Mária az ó-szövetségben
Könyv - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 990 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Horthy naptár 2019 - 4 db EGYÜTT KÜLÖNLEGES KEDVEZMÉNNYEL!!!! - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóHorthy naptár 2019 - 4 db EGYÜTT KÜLÖNLEGES KEDVEZMÉNNYEL!!!!
Naptár - Bolti ár: 14 000 Ft
Internetes ár: 9 990 Ft
29% internetes kedvezménnyel
A negyedik birodalom felemelkedése - Összeesküvés elméletek sorozatA negyedik birodalom felemelkedése
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat