HunHír.info

2019. Szelek hava 24. nap, Sellő napja.

A globális amerikai agytröszt szerint az USA katonapolitikájának része a civilek lemészárlása szerte a világban

2015. február 03. 10:46
Kostás Roland - Hunhír.info

dron-250.jpgAz amerikai légicsapások és a Közel-Kelet anarchiába fullasztása közötti összefüggésekre hívta fel a figyelmet legújabb publicisztikájában Ron Paul volt amerikai kongresszusi képviselő. A globális amerikai agytröszt, a Ron Paul Institute vezetője és tulajdonosa Obama jemeni drón-politikáját bírálta, mondván, hogy az amerikai egységek fegyveresek helyett civilekkel végeznek. De csak erről van szó? Nem! sokkal mélyebb, Magyarországot is érintő összefüggésekről.

Menedék - Baráthosi

Ron Paul szerint az egész amerikai demokráciaexport álságossága áll a jemeni események hátterében, ahol az Obama-adminisztráció minden katonakorú férfit harcosnak tekint. Az amerikai hadsereg hasonló légicsapásokkal támadott több muzulmán országot, köztük Pakisztánt és Afganisztánt. Az amerikai kormányzat azt állítja, hogy a drónok az al-Kaida fegyvereseit likvidálják, de a helyi források szerint civilek voltak a fő áldozatai a légicsapásoknak...

Feltehetnénk a kérdést, hogy mi köze van Magyarországnak a jemeni dróntámadásokhoz, hiszen a magyar közvélemény vélelmezhetően a világtérképen sem tudja elhelyezni az országot. A megoldás kulcsa a demokráciaexport, és az amerikai kormányzati szerveknek például a magyar belügyekbe való beavatkozása azáltal, hogy a helyi emberi jogi viszonyokat, a sajtószabadságot veszik górcső alá és ezekben a kérdésekben marasztalják el hazánkat. De vajon van-e erkölcsi joga egy olyan országnak független és szabad európai államok belügyeibe brutálisan beavatkoznia, amely a nagy szólamok ellenére civilek halálával járó háborús bűncselekményeket követ el a világban. Minden normális értékítélet szerint nincsen.

A szabadság és a demokrácia élharcosai válogatás nélkül gyilkolnak civileket és katonákat az amerikai megszállási övezetekben, és ez mindenképpen nagyobb emberiség elleni, vagy akár morális bűncselekmény, mintha a magyar kormány például azt merészelné tudakolni, hogy milyen célokra használják fel a civilnek mondott szerveződések az amerikai kormányzathoz is közelálló alapítványok pénzét.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Az Árpádok királyi vére Magyarország családaiban - Baczka-Madarasi Kis BálintAz Árpádok királyi vére Magyarország családaiban
Könyv - Bolti ár: 3 100 Ft
Internetes ár: 2 945 Ft
5% internetes kedvezménnyel
A magyarság sorsdöntő államalapításai - 4 kötet egy könyvben! - Badiny Jós FerencA magyarság sorsdöntő államalapításai - 4 kötet egy könyvben!
Könyv - Bolti ár: 9 990 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel
János vitéz - Toldi - Petőfi Sándor - Arany JánosJános vitéz - Toldi
Könyv - Bolti ár: 5 200 Ft
Internetes ár: 4 680 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A Mátrix fogságában - Összeesküvés elméletek sorozatA Mátrix fogságában
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A székely nemzet atlasza - Faragó ImreA székely nemzet atlasza
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 700 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat