HunHír.info

2018. Kikelet hava 22. nap, Horka napja.

A benzinkutaknál is eladó lesz minden selejt?

2014. december 12. 20:03
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

A Néphazugság mai száma arról tudósít, hogy a vasárnapi boltbezárás bevezetését követő időszakra készülnek a nagy áruházláncok, mint a Spar, amely így a benzinkutakon kialakítandó üzletekből hozna be pluszbevételt. Csak hát kérdés, akkor már a benzinkutaknál is eladó lesz minden selejt? Nemrég egy benzinkút melletti műszaki áruházba tévedtem, ahol minden egyes termékre egy STOP-tábla volt ráakasztva ezzel a felirattal: „Engemet el akarnak adni!”. Arról, miként lett a tárgyból alany, most hadd ne kezdjünk elmélkedni. Elégre az Új Világrendben ugyebár nem kötelező nyelvtant tanulni.

Magyar Menedék - Titkos Társaságok

Miként olyan termékeket előállítani és eladni sem, amelyek nem egyszeri használatosak. Nem ez a lényeg. Hanem hogy mielőbb eladhatók legyenek. Silány a fúrógép vagy a villáskulcs? Vegyen egy újat! Ha pedig rájön a delikvens, hogy minden vásárlással átverték, vegyen mégis egy újabb darabot, hátha az már jó lesz! Hiszen a rabszolgatartóitól kapott garasa ilyetén úgyis visszavándorol az ő zsebeikbe.

Most tehát a Spar készül a benzinkutakra. Biztos, ami biztos, nyilván ezúttal is piros-fehér-zöld színekben. Dől majd megint selejt a netán eredendően csak egészségügyi szünetre megálló autósok ölébe is. Mert ha mást nem is, csak találnak maguknak plüssből macit vagy okos telefont, ha netán még nincsen.

Az embernek meg ökölbe szorul a keze. Már legalábbis annak, aki valahogy nem selejtre vágyik még akkor sem, ha útközben elszakadt az ékszíja, s kénytelen-kelletlen benézni kényszerül egy ilyen benzinkutas áruhodályba. Hiába, úgy tűnik viszont, nálunk továbbra is minden lehetséges, ami – abnormális.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Őseink Fényvallása - Bíró LajosŐseink Fényvallása
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 4 792 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Egy magyar vezérkari tiszt bíráló feljegyzései a forradolomról és ellenforradalomról - Gömbös GyulaEgy magyar vezérkari tiszt bíráló feljegyzései a forradolomról és ellenforradalomról
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 380 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Nem jöttünk mi sehonnan sem DVD - Jelenczki IstvánNem jöttünk mi sehonnan sem DVD
DVD - Bolti ár: 3 300 Ft
Internetes ár: 2 970 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Nyolcszázezer - Bogár IldikóNyolcszázezer
Könyv - Bolti ár: 2 900 Ft
Internetes ár: 2 465 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Globális agymosás - Összeesküvés elméletek sorozatGlobális agymosás
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

szavazás

Kire szavaz április 8-án?


Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat