HunHír.info

2017. Álom hava 16. nap, Szepes napja.

A benzinkutaknál is eladó lesz minden selejt?

2014. december 12. 20:03
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

A Néphazugság mai száma arról tudósít, hogy a vasárnapi boltbezárás bevezetését követő időszakra készülnek a nagy áruházláncok, mint a Spar, amely így a benzinkutakon kialakítandó üzletekből hozna be pluszbevételt. Csak hát kérdés, akkor már a benzinkutaknál is eladó lesz minden selejt? Nemrég egy benzinkút melletti műszaki áruházba tévedtem, ahol minden egyes termékre egy STOP-tábla volt ráakasztva ezzel a felirattal: „Engemet el akarnak adni!”. Arról, miként lett a tárgyból alany, most hadd ne kezdjünk elmélkedni. Elégre az Új Világrendben ugyebár nem kötelező nyelvtant tanulni.

Miként olyan termékeket előállítani és eladni sem, amelyek nem egyszeri használatosak. Nem ez a lényeg. Hanem hogy mielőbb eladhatók legyenek. Silány a fúrógép vagy a villáskulcs? Vegyen egy újat! Ha pedig rájön a delikvens, hogy minden vásárlással átverték, vegyen mégis egy újabb darabot, hátha az már jó lesz! Hiszen a rabszolgatartóitól kapott garasa ilyetén úgyis visszavándorol az ő zsebeikbe.

Most tehát a Spar készül a benzinkutakra. Biztos, ami biztos, nyilván ezúttal is piros-fehér-zöld színekben. Dől majd megint selejt a netán eredendően csak egészségügyi szünetre megálló autósok ölébe is. Mert ha mást nem is, csak találnak maguknak plüssből macit vagy okos telefont, ha netán még nincsen.

Az embernek meg ökölbe szorul a keze. Már legalábbis annak, aki valahogy nem selejtre vágyik még akkor sem, ha útközben elszakadt az ékszíja, s kénytelen-kelletlen benézni kényszerül egy ilyen benzinkutas áruhodályba. Hiába, úgy tűnik viszont, nálunk továbbra is minden lehetséges, ami – abnormális.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Kozmikus Hologram - Jude Currivan PhDKozmikus Hologram
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 992 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Birodalmak alkonya - Bogár LászlóBirodalmak alkonya
Könyv - Bolti ár: 3 300 Ft
Internetes ár: 2 805 Ft
15% internetes kedvezménnyel
NGO - Titkos akták - F. William EngdahlNGO - Titkos akták
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 199 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Halállistán - Geert WildersHalállistán
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 392 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Nyelvédesanyánk - Czakó GáborNyelvédesanyánk
Könyv - Bolti ár: 2 730 Ft
Internetes ár: 2 321 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat