HunHír.info

2018. Áldás hava 21. nap, Csóbán napja.

A benzinkutaknál is eladó lesz minden selejt?

2014. december 12. 20:03
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

A Néphazugság mai száma arról tudósít, hogy a vasárnapi boltbezárás bevezetését követő időszakra készülnek a nagy áruházláncok, mint a Spar, amely így a benzinkutakon kialakítandó üzletekből hozna be pluszbevételt. Csak hát kérdés, akkor már a benzinkutaknál is eladó lesz minden selejt? Nemrég egy benzinkút melletti műszaki áruházba tévedtem, ahol minden egyes termékre egy STOP-tábla volt ráakasztva ezzel a felirattal: „Engemet el akarnak adni!”. Arról, miként lett a tárgyból alany, most hadd ne kezdjünk elmélkedni. Elégre az Új Világrendben ugyebár nem kötelező nyelvtant tanulni.

Miként olyan termékeket előállítani és eladni sem, amelyek nem egyszeri használatosak. Nem ez a lényeg. Hanem hogy mielőbb eladhatók legyenek. Silány a fúrógép vagy a villáskulcs? Vegyen egy újat! Ha pedig rájön a delikvens, hogy minden vásárlással átverték, vegyen mégis egy újabb darabot, hátha az már jó lesz! Hiszen a rabszolgatartóitól kapott garasa ilyetén úgyis visszavándorol az ő zsebeikbe.

Most tehát a Spar készül a benzinkutakra. Biztos, ami biztos, nyilván ezúttal is piros-fehér-zöld színekben. Dől majd megint selejt a netán eredendően csak egészségügyi szünetre megálló autósok ölébe is. Mert ha mást nem is, csak találnak maguknak plüssből macit vagy okos telefont, ha netán még nincsen.

Az embernek meg ökölbe szorul a keze. Már legalábbis annak, aki valahogy nem selejtre vágyik még akkor sem, ha útközben elszakadt az ékszíja, s kénytelen-kelletlen benézni kényszerül egy ilyen benzinkutas áruhodályba. Hiába, úgy tűnik viszont, nálunk továbbra is minden lehetséges, ami – abnormális.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Miért szeretjük a kutyákat, esszük meg a disznókat, és viseljük a teheneket? - Melanie Joy Ph. D.Miért szeretjük a kutyákat, esszük meg a disznókat, és viseljük a teheneket?
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 2 500 Ft
29% internetes kedvezménnyel
Helynévrégészet 2. - Faragó ImreHelynévrégészet 2.
Könyv - Bolti ár: 3 400 Ft
Internetes ár: 2 890 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Világhódító államterrorizmus - Összeesküvés elméletek sorozatVilághódító államterrorizmus
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Heraldika - Csáky ImreHeraldika
Könyv - Bolti ár: 9 900 Ft
Internetes ár: 9 900 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Régi magyar fegyverek - Dr. Hidán Csaba LászlóRégi magyar fegyverek
Könyv - Bolti ár: 4 000 Ft
Internetes ár: 3 400 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat