HunHír.info

2019. Újkenyér hava 26. nap, Füvellő napja.

Az amerikai kommentelők cionista bábnak nevezik az idióta neokohn szenátort

2014. december 04. 12:34
Hunhír.info

cionbolcsei250.jpgMcCain az AIPAC (az Egyesült Államok legerősebb Izrael-barát lobbiszervezete) előtt ígéretet tett, ha ő lesz az elnök, az egész Közel-Keleten háborúzni fog, Iránt beleértve, de még ott sem áll meg. Folyamatosan megszállva tartja Irakot és más területeket, Kurdisztántól Kandahárig. (Amerikában neokonoknak leegyszerűsítve ma azokat a minden külpolitikai problémát bombázással megoldani akaró befolyásos embereket nevezik, akik számára a legfontosabb érdek Izraelé.)

Menedék - Pálfi

A szenátor takarója

Orbánt újfasiszta diktátornak ne­vez­ni ne­he­zebb, mint O­ba­mát és több a­me­ri­ka­i el­nö­köt tö­meg­gyil­kos­nak
„Súlyos kritikával érintette (!) Magyarországot John Mccain (helyesen McCain) sze­ná­tor – vé­le­ke­dett Simonyi András ko­ráb­bi was­hing­to­ni magyar nagykövet a Klubrádió Reggeli gyors című mű­so­rá­ban” – ol­vas­ha­tó az idézet a rádió hon­lap­ján, miután tegnap az adó reggeli mű­so­rá­ban az SZDSZ-ked­venc Simonyit reagáltatták a republikánus szenátornak nemhogy Magyarország „legfőbb szövetségesétől”, de an­nak leg­na­gyobb ellenségétől is elfogadhatatlan hazugságára, amely kedden az amerikai szenátusi vitában hangzott el. Ott Colleen Bell magyarországi nagykövetté történő ki­ne­ve­zé­sét ellenezve McCain azt mond­ta Bell jövőbeni „állomáshelyéről”, hogy „egy nemzet an­nak a határára került, hogy feladja a szuverenitását egy újfasiszta diktátornak, aki ágyba bújik Vlagyimir Putyinnal, és mi a Gazdagok és szépek producerét küldjük oda nagy­kö­vet­nek”.
És most azonnal szögezzük le: a tények világában Orbán Viktort újfasiszta diktátornak nevezni lényegesen nehezebb, mint Obamát és a hidegháború utáni összes amerikai elnököt tömeggyilkosnak. Ha pedig egy amerikai elnök Charles de Gaulle néhai francia elnököt nevezte volna újfasisztának, amiért mintegy félmillió algériait öltek meg az észak-afrikai gyarmat megtartásáért küzdő katonái, a volt tábornok-elnök nemcsak a NATO katonai parancsnokságából vonta volna ki országát, de az egész szervezetet úgy hagyta volna ott, mint algériai veresége után a francia eb a szaharai országot. Arról nem beszélve, hogy Franciaországban vagy bárhol máshol a világon, egy ekkora sértést nemhogy üdvrivalgás nem kísérne, mint történt ez nálunk balliberális oldalon, hanem az az egyöntetű felháborodás olyan cunamiját váltja ki, amely az Egyesült Államok nagykövetségének épületét is veszélyeztette volna.
Mielőtt azonban egy pillantásnál kicsit nagyobb figyelmet szentelnénk annak, hogy ki is John McCain, és ő kivel bújik egy ágyba, tegyünk néhány megjegyzést a republikánus szenátor háromszor is megismételt állítására, amely fölött médiánk elsiklani látszik. Holott olyasmit mondott, ami a jobboldali sajtó régi „rögeszméjét” erősíti meg, igen csak nem a várt oldalról. Mégpedig azt, hogy szemben a hazai balliberális véleményformálók zsolozsmájával, amely szerint „mit számít az Egyesült Államoknak egy olyan kis vacak ország, mint Magyarország?”, McCain hangsúlyozottan kiemelte: Magyarország „nagyon fontos ország”, majd ezt kétszer megismételve azt is mondta, hogy „létfontosságúak” vagyunk az Egyesült Államok „nemzetbiztonsági érdekére” nézve. A McCain-féle újfasisztázás hevében a szenátori szájon kicsúszott, a balliberális oldalnak igen kínos megállapítást a tegnapi Népszava így finomította McCaint „idézve”: „Bellt azonban éppen Magyarországra küldik, egy érzékeny kelet-európai szövetséges államba…” Simonyival fogalmazva: McCain nem az „érzékeny” szóval „érintett” bennünket.
Most pedig következzék a republikánus elnöki jelöltségért is 2008-ban csatasorba állt McCain. Az amerikai fősodratú, neokonzervatív („neokon”) ellenességgel eddig még nem vádolt Daily Beast című hírportál — amely négy éve egyesült a Newsweek hetilap portáljával — ezzel az összefoglalóval kezdi A „neokonzervatívoknak” vissza kell vonulniuk. Miért ne neveznénk őket „imperialistáknak” című, 2013. május 6-án megjelent cikkét: „Hát persze, az emberek szeretik rugdalni őket, de mik is pontosan a neokonzervatívok? Héják vagy csak zsidó héják? Peter Beinart cikke az egyre inkoherensebb meghatározásról és arról, hogy miért ne próbálkoznánk az »imperialista« fogalommal.” (Amerikában neokonoknak leegyszerűsítve ma azokat a minden külpolitikai problémát bombázással megoldani akaró befolyásos embereket nevezik, akik számára a legfontosabb érdek Izraelé.) A cikk köz- és elismert szerzője McCaint kijelentései alapján a neokonok emberének nevezi.
A világon számos nyelven megjelenő Huffington Post hírportál 2008. október 27-én Vajon John McCain neokon? címmel megjelent cikkében azt a választ adja, hogy McCain külpolitikai kérdésekben egyértelműen a neokonok táborához tartozik. Ami nem csoda azután, ha elolvassuk ugyanennek a portálnak 2008. július 1-jén megjelent anyagát, amelyben ismerteti: McCain az AIPAC (az Egyesült Államok legerősebb Izrael-barát lobbiszervezete) előtt ígéretet tett, ha ő lesz az elnök, az egész Közel-Keleten háborúzni fog, Iránt beleértve, de még ott sem áll meg. Folyamatosan megszállva tartja Irakot és más területeket, Kurdisztántól Kandahárig.
Az igen tekintélyes, kéthavonta megjelenő amerikai National Interest nevű neokonzervatív folyóirat portálján 2012. augusztus 29-i keltezéssel John McCain neokon kiáltványa címmel megjelent cikke ezzel a mondattal kezdődik: „Nem titok, hogy John McCain, az egykor kiemelkedő realista, az elmúlt két esztendőben fokozatosan áttért a neokonzervativizmusra. Most ő a mozgalom legláthatóbb bajnoka…” Az írás kiemeli, hogy McCain támadja Obama globális passzivitását katonai ügyekben, és azzal vádolja az elnököt, hogy elidegeníti Izraelt.
Tavaly májusban John McCain szenátor beslisszolt Szíriába, hogy — mint a fősodratú amerikai média beszámolt róla — találkozzon az ottani kormányt minden eszközzel megdönteni akaró, amerikai segítséggel is háborúzó Szabad Szíriai Hadsereg vezetőivel. Csakhogy — és most először idézzünk egy nem fősodratú, igen tekintélyes háborúellenes amerikai hírportált, az Antiwar.org-ot — Justin Raimondo, a portál főszerkesztője 2014. szeptember 25-i írásában leleplezte, hogy McCain szenátor Szíriában találkozott az Iszlám Állam terroristáival is, mint ahogyan azzal szenátortársa, Rand Paul joggal vádolta. És találkozott az Északi Vihar Brigáddal, amely az amerikai Steven Sotloff újságírót pénzért adta el az Iszlám Államnak, amely szervezet lefejezte. Azaz McCain Sotloff és más honfitársa gyilkosaival bújt egy takaró alá.
A Youtube.com-ra 2013. szeptember 6-án feltettek egy videofelvételt, amelyen McCain szű­kebb hazájában, az Arizona állambeli Phoenix vá­ros­há­zán szónokol a Szíria elleni há­bo­rú szükségességéről, amikor elkezdődik a közönség pfujolása. Aki ma megnézi a kom­men­te­ket, nem hisz a sze­mé­nek. Kivétel nélkül csak McCain elleni szidalmakból áll. Az el­ső komment „hazaárulónak” nevezi. A második „cionista bábnak”. A harmadik nyo­mo­rék felesége aljas elhagyójának. A negyedik a bankárok és hadiiparosok szolgájának. Az ö­tö­dik „hús-vér, pokolbeli ördögnek”. A többi már-már idézhetetlen.
Az örök kérdés felmerül. Vajon kik McCain forrásai „a Putyinnal ágyba bújó neofasiszta Or­bán­ról”?
Simonyi András csak a Huffington Post portálján több tucat cikket írt az orbáni-putyini pár­hu­zam­ról. És ő messze nem az egyetlen hazai neokon szimpatizáns.

Lovas István – Magyar Hírlap

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Eredeti magyar nyelvtan - ÚJ, BŐVÍTETT KIADÁS! - Czakó GáborEredeti magyar nyelvtan - ÚJ, BŐVÍTETT KIADÁS!
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Kozmikus hologram és a Kozmosz intelligenciája együtt kedvezőbben - László ErvinKozmikus hologram és a Kozmosz intelligenciája együtt kedvezőbben
Könyv - Bolti ár: 9 000 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
22% internetes kedvezménnyel
Az Anunnakik impériuma - Jan Erik SigdellAz Anunnakik impériuma
Könyv - Bolti ár: 4 500 Ft
Internetes ár: 4 050 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Lélek és szögesdrót - Szolzsenyicin, magyar ecsettel - Domonkos LászlóLélek és szögesdrót - Szolzsenyicin, magyar ecsettel
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 542 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A sátánizált Horthy - Szalay KárolyA sátánizált Horthy
Könyv - Bolti ár: 2 500 Ft
Internetes ár: 2 375 Ft
5% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat