HunHír.info

2019. Szelek hava 22. nap, Aranyos napja.

Vona Gábor rápirított a Szent Koronát gyalázó redvás ratyira

2014. december 02. 19:01
Hunhír.info

vona-gab-250.jpgEz a fiatalember a számomra és milliók számára szakrális erővel bíró nemzeti, történelmi jelképet, a magyar Szent Koronát gyalázta meg. Itt most nem kezdem el magyarázni, miért fontos nekünk, magyaroknak a korona. Ez egyáltalán nem vicces, egyáltalán nem kreatív, egyáltalán nem progresszív, ez szimplán csak ócskaság és tahóság. Ahogy a mögötte teli szájjal röhögő műsorvezető is egy nagy nulla.

Menedék - Pálfi

Van egy határ

Nem szeretem az álszent felháborodásokat, nem szeretem a műbalhékat, sem a parttalan és párhuzamos monológokat, ezért ha lehet, igyekszem nem észrevenni a provokációt, a degeneráltságot. Ilyenkor inkább nyelek egyet, nem adom meg a lehetőséget, hogy célt érjenek. Nem kívánok nekik örömet okozni, mert tudom, számukra mindez egy üzlet, és nem akarok a "fogyasztójuk" lenni. Az ilyet rábízom a sorsára, az majd úgyis a helyére teszi.De van olyan helyzet, amikor valaki olyan mélyre süllyed, hogy az ember kénytelen szóvá tenni. Amikor "szabadságnak" és "művészetnek" nevezett ürességében olyanra vetemedik, ami nem maradhat annyiban. Ez a fiatalember a számomra és milliók számára szakrális erővel bíró nemzeti, történelmi jelképet, a magyar Szent Koronát gyalázta meg. Itt most nem kezdem el magyarázni, miért fontos nekünk, magyaroknak a korona. Ez egyáltalán nem vicces, egyáltalán nem kreatív, egyáltalán nem progresszív, ez szimplán csak ócskaság és tahóság. Ahogy a mögötte teli szájjal röhögő műsorvezető is egy nagy nulla.


Ha kormányra kerülünk, az ilyet büntetni fogjuk. Addig is várjuk a törvényi szigorítással kapcsolatos javaslatunk támogatását a többi párt részéről, illetve a Fidesz, az MSZP, az LMP, a DK, az Együtt, a PM és a Liberálisok elhatárolódását.

Facebook

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Ne bántsd a magyart! - Szájer JózsefNe bántsd a magyart!
Könyv - Bolti ár: 3 950 Ft
Internetes ár: 3 674 Ft
7% internetes kedvezménnyel
Antikrisztus - KÜLÖNSZÁM - Hihetetlen MagazinAntikrisztus - KÜLÖNSZÁM
Könyv - Bolti ár: 1 699 Ft
Internetes ár: 1 529 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A halál színe vörös - Ferenc K. ZoltánA halál színe vörös
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A magyar ősvallás és őstörténet elhallgatott összefüggései - Pálfi KárolyA magyar ősvallás és őstörténet elhallgatott összefüggései
Könyv - Bolti ár: 6 990 Ft
Internetes ár: 5 990 Ft
14% internetes kedvezménnyel
Trianon Múzeum történelmi falinaptára 2019
Trianon Múzeum történelmi falinaptára 2019
Naptár - Bolti ár: 3 600 Ft
Internetes ár: 3 600 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat