HunHír.info

2019. Jégbontó hava 18. nap, Nemere napja.

Vona Gábor rápirított a Szent Koronát gyalázó redvás ratyira

2014. december 02. 19:01
Hunhír.info

vona-gab-250.jpgEz a fiatalember a számomra és milliók számára szakrális erővel bíró nemzeti, történelmi jelképet, a magyar Szent Koronát gyalázta meg. Itt most nem kezdem el magyarázni, miért fontos nekünk, magyaroknak a korona. Ez egyáltalán nem vicces, egyáltalán nem kreatív, egyáltalán nem progresszív, ez szimplán csak ócskaság és tahóság. Ahogy a mögötte teli szájjal röhögő műsorvezető is egy nagy nulla.

Magyar Menedék - Horthy-naptár 2019

Van egy határ

Nem szeretem az álszent felháborodásokat, nem szeretem a műbalhékat, sem a parttalan és párhuzamos monológokat, ezért ha lehet, igyekszem nem észrevenni a provokációt, a degeneráltságot. Ilyenkor inkább nyelek egyet, nem adom meg a lehetőséget, hogy célt érjenek. Nem kívánok nekik örömet okozni, mert tudom, számukra mindez egy üzlet, és nem akarok a "fogyasztójuk" lenni. Az ilyet rábízom a sorsára, az majd úgyis a helyére teszi.De van olyan helyzet, amikor valaki olyan mélyre süllyed, hogy az ember kénytelen szóvá tenni. Amikor "szabadságnak" és "művészetnek" nevezett ürességében olyanra vetemedik, ami nem maradhat annyiban. Ez a fiatalember a számomra és milliók számára szakrális erővel bíró nemzeti, történelmi jelképet, a magyar Szent Koronát gyalázta meg. Itt most nem kezdem el magyarázni, miért fontos nekünk, magyaroknak a korona. Ez egyáltalán nem vicces, egyáltalán nem kreatív, egyáltalán nem progresszív, ez szimplán csak ócskaság és tahóság. Ahogy a mögötte teli szájjal röhögő műsorvezető is egy nagy nulla.


Ha kormányra kerülünk, az ilyet büntetni fogjuk. Addig is várjuk a törvényi szigorítással kapcsolatos javaslatunk támogatását a többi párt részéről, illetve a Fidesz, az MSZP, az LMP, a DK, az Együtt, a PM és a Liberálisok elhatárolódását.

Facebook

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Álom hava - Nemzeti sorsballada DVD - Bicskei ZoltánÁlom hava - Nemzeti sorsballada DVD
DVD - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A második szabály - In memoriam Olofsson Placid - Beer Miklós - Csókay András - Brückner Ákos Előd - Eperjes Károly - Ézsaiás Erzsébet - Mádl Dalma - Rétvári Bence - Schmidt Mária - Sinkovits Vitay András - Süveges Gergő és még sokan másokA második szabály - In memoriam Olofsson Placid
Könyv - Bolti ár: 2 850 Ft
Internetes ár: 2 423 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Trianon 100
Trianon 100
Könyv - Bolti ár: 12 000 Ft
Internetes ár: 10 800 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Az Ipolytól Dachauig - Nagy LászlóAz Ipolytól Dachauig
Könyv - Bolti ár: 2 900 Ft
Internetes ár: 2 465 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Trikolór Naptár 2019 - Magyar Trikolór naptárTrikolór Naptár 2019
Könyv - Bolti ár: 2 300 Ft
Internetes ár: 2 070 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat